E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Guardian plejemidler

Når det kommer til møbelpleje er der et mærke, som er i helt og aldeles særklasse. Det er selvfølgelig Guardians plejemidler vi taler om. Guardian har igennem de sidste mange år vidst sit værd med et kæmpestort sortiment af plejemidler i alle afskygninger. De to vigtigste elementer i Guardians plejemidler er kvalitet og brugervenlighed. Det skal være nemt, åbenlyst og gennemsigtigt at benytte sig af Guardians plejemidler, og når man kombinere det med de mange specialiserede højkvalitetsprodukter, så får man sig plejemidler i absolut topklasse. Guardian plejemidler indeholder desuden ikke silikone, og mange af deres produkter er blevet testet af Teknologisk Institut, hvilket har resulteret i Indeklimamærket, hvilket vidner om både miljøvenlig og effektive produkter. Så find det Guardian plejemiddel som passer til netop dit møbel med det samme. Hvis du har nogen spørgsmål til, hvilket produkt som netop du har brug for, så tøv ikke med at tage kontakt til os her. Så finder vi sammen det helt rigtige produkt til dig.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk