Linoleum sæbe fra Guardian

DKK 149,00
Leveringstid kan forekomme
Guardian Linoleum Sæbe
500 ml.

Guardian Linoleum Sæbe er specielt udviklet til både at rense og beskytte linoleumsoverflad­er. Linoleum er et naturprodukt, der kræver en grundig og regelmæssig pleje for at bevare sine naturlige egenskaber. Guardian Linoleum Sæbe er testet af Teknologisk Institut og tildelt ”Indeklimamærket”.

Sådan bruger du produktet!
Linoleum vil med tiden patineres og få et flot og naturligt udseende.
Linoleum Sæbe er klar til brug og må ikke fortyndes eller blandes med andre produkter.

Behandling:
Linoleum Sæbe påføres med en fnugfri klud opvredet i varmt vand, og fordeles i et jævnt tyndt lag på hele overfladen. Lad sæben “trække” i ca. 5 minutter, og tør evt. overskydende sæbe bort med en ren fnugfri klud opvredet i varmt vand. Det anbefales at behandle linoleumsoverfladen mindst 4-6 gange om året eller mere ved intensiv brug.

Rengøring:
Hvis overfladen er snavset, aftørres først med en ren fnugfri klud opvredet i varmt vand. Linoleum Sæbe påføres med en ren fnugfri klud i masserende cirkulære bevægelser, så den skummer let. Vask overskydende sæbe bort med en ren opvredet fnugfri klud i varmt vand.
Den daglige rengøring kan foretages med en ren fnugfri klud opvredet i varmt vand.
Brug aldrig stærke kemikalier, sprit, klor, salmiak/ammoniak, rensebenzin og lignende, da dette kan ødelægge linoleumsoverfladen.
Vask altid hele overflader for at undgå skjolder. Linoleum bør altid beskyttes mod direkte sollys. Vær opmærksom på, at spildte væsker kan give skjolder, hvis de ikke fjernes straks.
pH-værdi: ca. 6.
Omrystes inden brug.

Opbevares utilgængeligt for børn.
Test altid produktet på et ikke synligt sted inden brug.