Cane-line

Cane line er en dansk møbelvirksomhed, som i mere end 30 år har udviklet og designet slidstærke havemøbler i en meget høj kvalitet. Den danske virksomhed har til formål at gøre livet på terrassen mere komfortabel med forskellige udgaver af havestole og borde. Cane line bruger på hvert stykke møbel mange timers arbejde, for at kunne udarbejde både smukke designs, der kan kombineres med holdbarhed og kvalitet. Snyd ikke dig selv for et kig på de mange varianter fra Cane line. Se det store udvalg af havemøbler og indendørs møbler hos Jacobsen Plus nedenfor

Under Cane-line kollektioner finder du en oversigt over de samlede serier.

Har du spørgsmål omkring Cane line eller andet er du velkommen til at kontakte os her.

Cane line designere

Cane line bruger mange forskellige designere, men nogen der også er en stor del af Cane lines kollektioner er deres eget designteam. Derudover bruger Cane line mange kendte designere som Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, Strand+Hvass, Welling/Ludvik, byKATO, Jesper K. Thomsen & Rikke Frost.

Udendørs Cane line møbler

Vi har et stort udvalg af havemøbler fra Cane line. Så om det er stole, borde, loungemøbler, solsenge, parasoller eller hynder er vi altid klar til at hjælpe. Mulighederne er uendelige.

Hynder til Cane line havemøbler

Havemøblerne har Cane line hynder der kan tåle at stå ude i al slags vejr og er produceret med Cane lines unikke QuickDry system der gør, at hynderne tørrer i løbet af kort tid efter kraftig regn.

Indendørs møbler

Blandt alle møblerne har Cane line også en "Elements Indoor" kollektion med tilbehør, stole, borde og loungemøbler.  

Indkøbskurv