Fredericia Furniture

Fredericia Furniture producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid, og mange af deres møbler er kendt for at gå i arv gennem generationer. Fredericia Furnitures helt grundlæggende kvalitetskrav giver deres møbler en indbygget levedygtighed, og kræver i øvrigt respekt for de naturmaterialer, de anvender. Med en dyb respekt for naturen og de materialer, de anvender, er Fredericia Furniture dedikeret til at skabe møbler, der er bæredygtige og miljøvenlige. Fredericia Furniture vil hellere producere ét godt møbel, der holder, end to der går i stykker og ender som ressourcespild. Formålet er at skabe møbler, hvor hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed. Dyk ned i det inspirerende udvalg af Fredericia Furniture og opdag en verden af raffineret design og exceptionel kvalitet, der vil forvandle dit hjem og skabe en atmosfære af tidløs elegance og funktionalitet.

Har du spørgsmål omkring Fredericia Furniture eller andet er du mere end velkommen til at kontakte os her.


OM FREDERICIA FURNITURE


Fredericia Furnitures historie går helt tilbage til 1911, hvor virksomheden blev grundlagt af iværksætteren NP Ravnsø. Han havde et ønske om at Fredericia skulle være kendt for sin ekstrem høje kvalitet, og han havde fokus på kun at ansætte de allerbedste håndværkere i hele hans tid. Fredericia Stolefabrik, som virksomheden egentlig blev grundlagt under, blev derfor også kendt for møbler i høj kvalitet i mange forskellige stilarter. Indtil 1955 var det familien Ravnsø der ejede og drev Fredericia stolefabrik. I dag er det Thomas Graversen, der er ejer af den danske møbelfabrik.

Fredericia Furniture startede som et meget grundigt dansk design hus, og den arv er stadig en stor del af virksomheden den dag i dag. Fredericia Furniture A/S har en ambition om at fortsætte med at skabe møbler, der vil være morgendagens moderne originaler. Der er stor opmærksomhed på detaljerne og både materialer og funktionaliteter udvælges nøje.

Kredsen af designere - danske såvel som internationale - er stadig omhyggeligt udvalgt. Det handler om at pleje og identificerer talent. Hver designer er kendt for deres helt usædvanlige niveau af design integritet. Blandt nogle af de mest kendte danske designere der gennem tiden har skabt møbler for Fredericia Furniture kan nævnes Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Nanna Ditzel.

FREDERICIA FURNITURE MØBLER


Fredericia Furniture har gennem tiden fremstillet møbelklassikere, designet af nogle af de mest anerkendte internationale og danske designere.

Fra Fredericia Furniture finder du blandt andet kendte designs af Børge Mogensen, der har fremtryllet nogle af de smukkeste møbler inden for dansk design historie.
The Canvas Chair fra Fredericia var en af de sidste møbler den kendte designer nåede at tegne inden han gik bort i 1972. Du finder også BM61 Chair, der ligesom BM62, er lavet med et enkelt og elegant udtryk og Den Spanske Stol af Børge Mogensen, der er en af hans mest kendte værker, som han fandt inspiration til under en rejse i Spanien i 1958. Også den berømte træstol, J39 Folkestolen, er at finde her på siden i flere forskellige typer af behandlet træ.

Nanna Ditzel, der er en af de absolut mest anerkendte kvinder indenfor dansk design, har blandt andet skabt Fredericia Trinidad Chair, der er en af hendes allerstørste succeser. Den smukke Trinidad stol kommer både som spisebordsstol og barstol.

VORES UDVALG AF FREDERICIA FURNITURE


Hos os finder du blandt andet Fredericia Furniture spisebord og sofabord i et hav af forskellige materialer, former og størrelser. Det populære Risom Magazine Table er perfekt som sofabord, og kan med fordel bruges sammen med en Fredericia sofa, hvor udvalget byder på skønne designs fra Børge Mogensen, Jens Risom og Space Copenhagen.

Er det de bløde møbler du er på udkig efter har vi samlet et udvalg af lækre lounge møbler, der kan bruges i stuen, sommerhuset eller hyggekrogen. En Fredericia lænestol eller loungestol vil give dig mulighed for total afslapning efter en lang dag på arbejde, og vil samtidig stå som et stilrent møbel ikon i din stue. Du finder også et stort udvalg af både spisebordsstole og barstole. En Fredericia Furniture stol kan fås i mange forskellige udtryk og materialer og der er derfor rigtig gode chancer for, at du finder netop den design stol, der matcher dit hjem helt perfekt. Ud over vores omfattende udvalg af stole og borde, tilbyder vi også praktiske skamler til værelset, perfekte til at tilføje både funktionalitet og stil.

Kort om Fredericia FurnitureHvad kendetegner Fredericia Furniture?
Fredericia Furniture er kendetegnet ved at producere kvalitetsrige produkter i samarbejde med nogle af de mest anerkendte danske designere. Heriblandt kan nævnes Børge Mogensen, Space Copenhagen, Hee Welling, Nanna Ditzel m.fl. Fredericia Furniture samarbejder udelukkende med de bedste designere for at producere kvalitetsrige og funktionsdygtige produkter med en lang levetid.

Hvad gør Fredercia Furniture til et unikt brand?
Fredericia Furnitures virke bygger på enkle principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, med fokus på funktionalitet og en nedarvet forståelse for detaljernes betydning. Fredericia Furniture fremstiller møbler hvor form, størrelse, konstruktion, overfladebehandlinger og materialer alt sammen er med til at skabe det unikke i møblerne.

Hvilke møbler laver Fredericia Furniture?
Fredericia Furniture producerer hovedsageligt møbler i alle afskygninger. Heraf kan nævnes stole, spisestole, borde, sofaer og meget, meget mere. Ingen af møblerne går på kompromis med kvaliteten, æstetikken eller funktionaliteten. Det store sortiment hos JacobsenPlus, giver dig muligheden for at skabe en stilren rød tråd i din boligindretning.

Hvor kan man købe møbler fra Fredercia Furniture?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra Fredericia Furniture hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i det store udvalg af møbler fra Fredericia Furniture, hvor du er sikret høj kvalitet og smukt design til din bolig.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.