HAY

Her på siden finder du et bredt udvalg af HAY designermøbler, tekstiler, accessories osv. Alt sammen hos Jacobsen Plus. Der er altid en plads i hjemmet til et af HAYs mange flotte og spændende produkter. Hos Jacobsen Plus har vi forhandling på hele HAYs sortiment og her på siden har vi et bredt sortiment. HAY har dybe rødder i den skandinaviske minimalisme hvor enkelthed, funktionalitet og høj kvalitet er nøgleordene. HAY er i høj grad et farverigt og sprudlende univers, der med sin evne til at kombinere kvalitet med stilrene linjer og geniale finesser vil tilføre ethvert hjem personlighed og kant. HAYs produkter har et unikt design, der med garanti passer perfekt i ethvert hjem. HAY samarbejder med flere forskellige designere såsom Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Anne Heinsvig & Christian Uldall, Foersom & Hiort-Lorenzen, Hee Welling, Johannes Torpe & Rune Reilly Kölsch, Louise Campbell.

Gå på opdagelse i det store udvalg, bliv inspireret og find dine favoritter i dag.


Før DKK 1.449,00
Se varianter
Før DKK 4.299,00
Se varianter
Før DKK 449,00
Se varianter
Før DKK 5.799,00
Se varianter
Før DKK 1.199,00
Se varianter
Før DKK 199,00
Se varianter
Før DKK 3.699,00
Se varianter
Før DKK 2.299,00
Se varianter
Før DKK 199,00
Se varianter
OM HAY


HAYs ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Det danske brand blev grundlagt i 2002 i Danmark og den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuldt og oprigtigt design er meget vigtig.

Det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter, som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere. HAYs engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden. Gå på opdagelse i det store udvalg, der byder på alt fra HAY møbler, lækre HAY puder og smukke HAY lamper.

HAY KASSER OG ACCESSORIES


HAY er kendt for deres farvestrålende og legende design, der også skinner igennem i deres store sortiment af boligtilbehør. Inspirationen HAY tager udgangspunkt i kommer i høj grad fra hverdagslivet og de ting vi har i hænderne hver dag. Her er de populære HAY kasser et godt eksempel på et praktisk element, der er blevet gjort inspirerende. HAY kasserne fås i flere størrelser. Med HAY kasser kan du sammensætte størrelser, farver, stable dem og pakke dem væk igen præcis efter dit behov og personlige smag. En HAY kasse er en utrolig fleksibel opbevaringsløsning, der kan bruges i alle boligens rum ligesom en skøn HAY reol med garanti også vil pynte i både stue, entreen eller på badeværelset.

Fra det danske mærke HAY finder du ligeledes et stort udvalg af skønt service til køkkenet, en masse smukt og dekorativt pynt samt tæpper og puder, der bringer design og stemning ind i boligen. Uanset om du er på udkig efter en smuk HAY vase, der vil fremhæve dine nyindkøbte blomster eller det populære Mega Dot HAY sengetæppe, der kommer i mange forskellige størrelser og farver så er du sikret et stort udvalg af tilbehør og skønne accessories fra kendte HAY hos os. Hvis du mangler lidt farver i indretningen, så er HAY med garanti det rigtige brand.

HAY MØBLER OG HAVEMØBLER


Udover det farverige boligtilbehør har HAY også et stort udvalg af møbler. På siden finder du blandt en HAY sofa, der kombinere det stilrene og kreative, skønne HAY havemøbler, der kan bruges på både den lille altan eller store terrasse og et stort udvalg af både HAY stole og borde til alle hjem. HAY Palissade havemøbler er en af de mest populære serier fra HAY, der med de unikke former og flotte farver er en sand fryd for øjet.

Uanset om du er på udkig efter HAY tæpper eller et HAY spisebord, der hurtigt vil blive blikfang i spisestuen eller publikumsfavoritten HAY Tray Table - et simpelt og flot sofabord, der kan kombineres og placeres på utallige måder har vi samlet alt det bedste fra HAY lige her. Du får i den grad unikt design for alle pengene. For dem der foretrækker mere klassiske møbler, kan du også finde elegante sorte stole og hvide stole, som passer ind i enhver indretning.

HAY fremstiller møbler i mange forskellige materialer, farver og former og derfor er der også et møbel til langt alle indretninger, hvorfor HAY med stor sandsynlighed er blevet så anerkendt verden over. Find netop den HAY Chair eller det HAY bord der er din favorit.

HAY LAMPER


Der findes mange måder, man kan implementere belysning i indretningen på. Mangler du belysning pakket ind i smukt design vil en HAY lampe måske også være noget for dig. Den kreative tilgang har HAY ført med videre i deres sortiment af lamper, der både byder på pendler, bord-, væg- og gulvlamper. En HAY lampe kan både være sjov og legende, men der er også HAY lamper til den minimalistiske indretning, hvor PC serien især vil passe godt ind. Fællesnævneren for HAY lamperne er, at de alle er fremstillet i et lækkert design, der vil pryde i dit hjem.

Kort om HAYHvad kendetegner HAY?
HAY er inspireret af livets realiteter i dag, hvor traditionelle skel mellem personlige og professionelle rum er mere flydende. Så HAYs møbler, belysning og tilbehør kan bruges i en mangfoldighed af miljøer og passer til mange behov. Fra en tandbørste til en papirspand til en sofa, HAY-produkter tilbyder altid et friskt bud på de daglige genstande, der er en del af vores hverdag.

Hvad gør HAY til et unikt brand?
Alle produkter fra HAY er lavet ud fra tre primære inspirationskilder: kunst, arkitektur og mode. HAY har altid været meget opmærksomme på og ladet sig inspirere af omgivelserne. At sætte fingeren på pulsen i samtidskulturen er sådan, at HAY holder trit med verden omkring dem. HAY formår at designe produkter, som passer til nutiden og som samtidig emmer af æstetik og kvalitet.

Hvilke boligartikler laver HAY?
HAY har siden begyndelsen tilbage i år 2002 forsøgt og formået at skabe produkter, som hverken går på kompromis med håndværket, kvaliteten eller designet. Igennem tiden har HAY udvidet deres sortiment, så de i dag både designer møbler, belysning og accessories. Med det store sortiment har alle mulighed for at finde lige præcis det interiør, som de kan lide til deres boligindretning.

Hvor kan man købe HAY interiør?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra HAY hos Jacobsen Plus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos Jacobsen Plus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 799 kr.

Gå på opdagelse i udvalget af HAY møbler og boligtilbehør, hvor der findes noget til enhver smag - også til dig.
Indkøbskurv