HAY

Hay designermøbler, tekstiler, accessories osv. Alt sammen hos Jacobsen Plus. Der er altid en plads i hjemmet til et af Hay's mange flotte & spændende produkter. Hos Jacobsen Plus har vi forhandling på hele Hay's sortiment og på Jacobsenplus webshop har vi et bredt sortiment. Hay samarbejder med flere forskellige designere, fx: Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Anne Heinsvig & Christian Uldall, Foersom & Hiort-Lorenzen, Hee Welling, Johannes Torpe & Rune Reilly Kölsch, Louise Campbell.


OM HAY

Hay's ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Hay blev grundlagt i 2002 i Danmark og den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuldt og oprigtigt design er meget vigtig.

Det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter, som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere. Hay's engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden. Gå på opdagelse i det store udvalg, der byder på alt fra Hay møbler, lækre Hay puder og smukke Hay lamper.

HAY KASSER OG ACCESSORIES


Hay er kendt for deres farvestrålende og legende design, der også skinner igennem i deres store sortiment af boligtilbehør. Inspirationen Hay tager udgangspunkt i kommer i høj grad fra hverdagslivet og de ting vi har i hænderne hver dag. Her er de populære Hay kasser et godt eksempel på et praktisk element, der er blevet gjort inspirerende. Med Hay kasser kan du sammensætte størrelser, farver, stable dem og pakke dem væk igen præcis efter dit behov og personlige smag. En Hay kasse er en utrolig fleksibel opbevaringsløsning, der kan bruges i alle boligens rum ligesom en skøn Hay reol med garanti også vil pynte i både stue, entreen eller på badeværelset.

Fra Hay finder du ligeledes et stort udvalg af skønt service til køkkenet, en masse smukt og dekorativt pynt samt tæpper og puder, der bringer design og stemning ind i boligen. Uanset om du er på udkig efter en smuk Hay vase, der vil fremhæve dine nyindkøbte blomster eller det populære Mega Dot Hay sengetæppe, der kommer i mange forskellige størrelser og farver så er du sikret et stort udvalg af tilbehør og skønne accessories fra kendte Hay hos os.

HAY MØBLER OG HAVEMØBLER


Udover det farverige boligtilbehør har Hay også et stort udvalg af møbler. På siden finder du blandt en Hay sofa, der kombinere det stilrene og kreative, skønne Hay havemøbler, der kan bruges på både den lille altan eller store terrasse og et stort udvalg af både Hay stole og borde til alle hjem. Hay Palissade havemøbler er en af de mest populære serier fra Hay, der med de unikke former og flotte farver er en sand fryd for øjet.

Uanset om du er på udkig efter et Hay spisebord, der hurtigt vil blive blikfang i spisestuen eller publikumsfavoritten Hay Tray Table - et simpelt og flot sofabord, der kan kombineres og placeres på utallige måder har vi samlet alt det bedste fra Hay lige her.

Hay fremstiller møbler i mange forskellige materialer, farver og former og derfor er der også et møbel til langt alle indretninger, hvorfor Hay med stor sandsynlighed er blevet så anerkendt verden over. Find netop den Hay Chair eller det Hay bord der er din favorit.

HAY LAMPER


Mangler du belysning pakket ind i smukt design vil en Hay lampe måske også være noget for dig. Den kreative tilgang har Hay ført med videre i deres sortiment af lamper, der både byder på pendler, bord-, væg- og gulvlamper. En Hay lampe kan både være sjov og legende, men der er også Hay lamper til den minimalistiske indretning, hvor PC serien i sær vil passe godt ind.

Gå på opdagelse i udvalget af Hay møbler og boligtilbehør, hvor der findes noget til enhver smag - også til dig.
Indkøbskurv