Skriveborde

Har du brug for et skrivebord til dit værelse eller kontor? Så er du landet på den rigtige side. Om du har behov for et skrivebord til værelset, så du kan lave dit arbejde eller dine skoleprojekter mere optimalt, eller om du bare har brug for et skrivebord for at få hævet indretningen i rummet til et nyt niveau, så kan du herunder finde et sortiment af skriveborde i alle afskygninger. Vi har skriveborde fra et hav af forskellige mærker og designere, som alle har det til fælles, at de ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Vores skriveborde er ikke kun funktionelle, men også smukke og stilfulde og er lavet i unikke raffinerede designs, og de vil helt sikkert have indretningen i dit rum til et helt nyt niveau. Du kan bl.a. finde et skrivebord fra HAY, Finn Juhl, Hans J. Wegner og mange flere. Om du er til klassiske skriveborde i enkelte designs, eller om du er til mere unikke og skæve kreationer, så kan du herunder helt sikkert finde et skrivebord, som passer til netop dit værelse eller kontor. Gå på opdagelse i det flotte udvalg og find din favorit.


Designer skriveborde fra kendte brands

Et skrivebord er en vigtig del af indretningen, uanset om du bruger det til hjemmearbejde, gaming eller bare har brug for en lille computer plads, når du skal sende et par mails.

Der kan være stor forskel på kravene til dit skrivebord, og hos Jacobsen Plus finder du skriveborde i mange størrelser, materialer og designs, så du kan få dækket dit individuelle behov til kontorbordet.

Et skrivebord skal ikke kun leve op til de praktiske krav, men må også gerne være et dekorativt og flot element i indretningen. Hos Jacobsen Plus finder du skriveborde, der får funktionalitet og design til at mødes. Skrivebordene kommer fra kendte brands som Gubi, Ferm Living og Montana, der har skabt smukke og stilrene borde, der vil passe godt i enhver indretning.

Designet på dit skrivebord


Når du skal vælge dit nye skrivebord er designet et vigtigt element. Det skal passe til resten af din indretning, og må gerne tage sig flot ud. Et sort eller hvidt skrivebord vil være et godt valg, hvis du ønsker et simpelt og elegant skrivebord, der ikke tager for meget opmærksomhed, men stadig er et dekorativt. Kan du godt lide naturmaterialer, vil et træ skrivebord måske være noget for dig, hvor naturen flyttes med indendørs. Her kan et Copenhague CPH90 Hay skrivebord blandt andet nævnes, hvor du både kan vælge en bordplade i eg og en bordplade i laminat, der giver et forskelligt look og egner sig godt til forskellige situationer.

Er du på udkig efter noget multifunktionelt er et væghængt skrivebord virkelig smart. Med et væghængt skrivebord får du både skrivebordet gode funktioner, samtidig med at det kan fungere som en stor hylde, når det ikke er i brug.

Krav til dit skrivebord


Udover selve designet kan et skrivebord have mange krav og funktioner det skal leve op til. Det er værd at overveje, præcis hvad dit skrivebord skal bruges til, så du finder et der lever op til dine forventninger.

Et hæve sænkebord er et godt valg, hvis skrivebordet skal bruges af flere personer i husstanden, eller hvis du godt kan lide at sidde i forskellige siddepositioner eller til tider stå op. Et hæve sænke skrivebord er derudover også smart, hvis du er lidt i tvivl om højden. Du skal altså ikke bekymre dig om, om din kontorstol vil passe til skrivebordets højde.

Er dit nye skrivebord beregnet til en masse kontorarbejde, hvor mapper, kuglepenne og papirer skal gemmes af vejen, kan du overveje at vælge et skrivebord med skuffer eller anden opbevaringsplads. Det samme gør sig gældende, hvis bordet primært skal fungere som computerbord til gaming.
Et skrivebord til gaming skal gerne have plads til ledninger og andet elektronik, så det ikke ligger og flyder på gulvet eller på bordpladen. På siden finder du et stort udvalg af borde, der egner sig godt både som kontorbord og gaming skrivebord.

Størrelsen på dit kontorbord


Rummets størrelse sætter selvfølgelig nogle naturlige begrænsninger for, hvor stort dit skrivebord kan være, men størrelsen skal alligevel overvejes. Bruges skrivebordet kun en gang imellem på et mindre kontor, er et dekorativt lille skrivebord rigtig fint. Måske skal dit skrivebord bruges af flere personer, hvor et langt skrivebord er et optimalt valg, så i kan sidde flere ved siden af hinanden.

På siden finder du både et stort skrivebord til den meget brugte store kontorplads, og små skriveborde, så hverdagens mindre computerarbejde kan blive ordnet på en behagelig plads.


Vi håber du finder netop det skrivebord du går og leder efter! Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af borde, så du kan skabe en sammenhængende og stilren indretning.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.