AJ52 Society Table fra Carl Hansen & Søn

Før DKK 80.100,00
DKK 61.677,00
SparDKK 18.423,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:
Society Table AJ52 fra Carl Hansen & Søn. Arne Jacobsen designede skrivebordet i 1952 til American-Scandinavian Foundations kontor i New York. Det sjældne skrivebord, der efter præsentationen kun blev fremstillet i ganske få eksemplarer, er nu genopstået i en let opdateret udgave, som kombinerer stål, massivt træ, finér, glas og læder i ét harmonisk hele.

Society Table har en slank læderbeklædt bordplade, der smyger sig organisk og blødt som en dug omkring et tubeformet metalstel. En slids i hvert hjørne fritstiller bordbenene - et designmæssigt greb, der sammen med et svævende skuffemodul giver bordet et let udtryk.

Bordet kan forsynes med en integreret skrivebordslampe i børstet, rustfrit stål samt en bordhylde i en kombination af træ og glas. Alle elementer vidner om Arne Jacobsens evne til at få det komplekse til at fremstå lysende enkelt og er arketypiske eksempler på designeren funktionalistiske tilgang til designprocessen.

Skrivebordet fås i to størrelser; 140 x 70 og 160 x 70 cm og laves i massivt eg eller valnød samt sortmalet eg, og modulets korpus er udført i finér. Bordbenene kommer med matchende fødder.

Bordhylde med lampe er lavet i børstet rustfrit stål og kan fås som tilvalg.

Læder:
Freja læder i farven sort 2002 eller brun 2068.

Mål
Skrivebord:
Bredde: 140/160 cm
Højde: 72 cm
Dybde: 70 cm

Lampemodul:
Bredde: 50 cm
Højde: 58 cm
Dybde: 23 cm

Skuffemodulet kan ikke flyttes, men ønske det i højre side, skal dette oplyses når bordet bestilles. Kontakt butikken for yderligere spørgsmål.