Trådløse LED lamper

Her på siden kan du se vores udvalg af trådløse LED lamper. Praktiske og ledningsfrie bordlamper med batteri, som kan transporteres rundt i boligen eller tages med på terrassen eller i haven. Se alle de smukke bordlamper som enten er genopladelige eller på batteri. Har du spørgsmål til lamperne er du velkommen til at kontakte os her.


LED LAMPER TIL INDE OG UDE

Med vores store udvalg af trådløse LED lamper fra mange kendte mærker, kan du finde den lampe der passer til dit behov. Da alle lamperne er ledningsfrie er det nemt for dig at transportere dem rundt i huset eller tage dem med ud i haven. Anvendelsesmulighederne er uendelige men en LED bordlampe kan ofte anvendes både inde og ude, og skaber det hyggelige lys du har brug for, uden at skulle tænke på en stikkontakt. Brug lampen som hyggebelysning på terrassen, til hyggehjørnet i haven eller en aftentur i parken eller på stranden. Lamperne er desuden perfekt til en smal bogreol eller til en uvis plads, hvor man i kort tid har brug for lidt ekstra lys. De små bordlamper kan også fungere perfekt som lampe til sengebordet, så du slipper for at tænke på ledninger og stikkontakter.

De genopladelige LED lamper kan også tjene praktiske formål da de kan være yderst anvendelige til f.eks. trappen til kælderen, carporten, garagen eller alle de andre steder hvor man har brug for en lille transportabel lampe. En LED lampe på batteri er perfekt til dig som har brug for transportabel belysning til brug hvorend du er. Lamperne er genopladelige så de altid kan være klar, til når du har brug for lidt ekstra lys.

LED LAMPER FRA DE KENDTE MÆRKER

Udforsken siden og se alle vores transportable lamper med LED lys fra de kendte mærker. Se f.eks. Marsets populære FollowMe lampe, de cool modeller fra Fatboy eller MENU’s klassiske og stilrene Carrie lampe. Er du forelsket i de helt store designere kan du kigge nærmere på Panthella Portable som er designet af Verner Panton.

KØB DINE TRÅDLØSE OG GENOPLADELIGE LED LAMPER HOS OS

God service er vigtigt for os og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen i vores fysiske butik eller til at kontakte os over telefon hvis du måtte have spørgsmål. Når du handler hos os kan du gøre det med god ro i maven. Vi levere hurtigt, og vores høje Trustpilot score vidner om den gode service du får hos os.
Indkøbskurv