Trådløse LED lamper

Vi er stolte af at præsentere vores store udvalg af trådløse LED lamper, som er den perfekte løsning til dig, der ønsker en praktisk og ledningsfri bordlampe med batteri. Disse lamper er ideelle til at blive transporteret rundt i hele boligen, og kan også nemt tages med ud på terrassen eller i haven. Vores udvalg består af smukke bordlamper, der enten er genopladelige eller på batteri, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov. Hvem vil ikke elske en bordlampe uden ledning, som kan flyttes lige hvor man har brug for den?
Vores lamper er ikke kun praktiske og funktionelle, men også stilfulde og moderne og kan tilføje en hyggelig stemning til ethvert rum i dit hjem. Hvis du har spørgsmål til vores lamper, er du altid velkommen til at kontakte os her. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte trådløse og genopladelig lampe med LED til dit hjem, som kan skabe en hyggelig belysning.


Før DKK 799,00
Se varianter
Før DKK 1.995,00
Se varianter
GENOPLADELIGE LAMPER: DEN LEDNINGSFRI LYSKILDE TIL HJEMMET


I dagens moderne verden, hvor teknologiske fremskridt er en konstant del af vores liv, har belysning også gennemgået en betydelig udvikling. En særlig type belysning, som har vundet stigende popularitet, er genopladelige lamper med indbygget batteri. Disse ledningsfri lamper tilbyder en fleksibel og praktisk lyskilde, der er ideel til brug i hjemmet og andre steder.

Den kan bruges inde eller ude, som pynt eller praktisk brug. De genopladelige lamper er ideelle til udendørs brug. Her kan de fungere som praktiske og stemningsfulde lamper på terrassen, altanen eller i haven, hvor det ofte kan være besværligt at have traditionelle lamper med ledninger. Når du slapper af på terrassen om aftenen, kan genopladelige lamper skabe den perfekte atmosfære med hyggeligt lys uden at skulle forlænge ledninger fra huset.

En genopladelige lampe med usb er perfekte til camping og andre udendørs aktiviteter, hvor traditionel belysning måske ikke er tilgængelig. De er lette at transportere og kan lyse et telt eller campingområde op med minimal indsats. Det er overraskende hvad en trådløse transportabel lampe kan.

Med forskellige designs og farver kan genopladelige lamper bruges til dekorative formål og skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Så som på spisebordet, sofabordet, eller på reolen i stuen eller børneværelset.

Genopladelige lamper er også en fantastisk løsning til børneværelset, da de er sikre og nemme at bruge, uden risiko for at snuble over ledninger. Dette kan også være en nem og simpel løsning som nattelampen til dit barn.LED LAMPER TIL INDE OG UDE


Med vores store udvalg af trådløse LED lamper fra mange kendte mærker, kan du finde den lampe der passer til dit behov. Da alle lamperne er ledningsfrie er det nemt for dig at transportere dem rundt i huset eller tage dem med ud i haven. Dette hjælper med fleksibel belysning til at skabe hyggelig belysning både indendørs og udendørs.

Anvendelsesmulighederne er uendelige med en LED bordlampe. Den kan ofte anvendes både inde og ude, og skaber det hyggelige lys du har brug for, uden at skulle tænke på en stikkontakt. Brug lampen som hyggebelysning på terrassen, til hyggehjørnet i haven, stuen, eller en aftentur i parken eller på stranden. Lamperne er desuden perfekt til en smal bogreol eller til en uvis plads, hvor man i kort tid har brug for lidt ekstra lys. De små bordlamper kan også fungere perfekt som natlampe til sengebordet i soveværelset, så du slipper for at tænke på ledninger og stikkontakter.

En genopladelig lampe uden ledning med LED kan også tjene praktiske formål da de kan være yderst anvendelige til f.eks. trappen til kælderen, carporten, garagen eller alle de andre steder hvor man har brug for en lille transportabel lampe. En LED lampe på batteri er perfekt til dig som har brug for transportabel belysning til brug hvor end du er. Lamperne er genopladelige så de altid kan være klar, til når du har brug for lidt ekstra lys.GENOPLADELIGE LAMPER: DEN ULTIMATIVE LEDNINGSFRI BELYSNING


Genopladelige lamper er den ultimative ledningsfri lampe til hjemmet og andre steder. De tilbyder praktisk belysning, der kan tilpasses forskellige behov, og deres alsidighed gør dem ideelle til udendørs aktiviteter, dekorative formål og meget mere. Når du vælger de rette genopladelige lamper, er det vigtigt at overveje faktorer som lysstyrke, batterilevetid og opladningsmetode for at finde den lampe, der bedst passer til dine præferencer og behov. Gå på opdagelse i det store udvalg af genopladelige lamper her på siden, og opgrader din belysning med denne moderne og bekvemme løsning. Køb din ledningsfrie lampe i dag.LED LAMPER FRA DE KENDTE MÆRKER


Udforsk siden og se alle vores transportable lamper med LED lys fra de kendte mærker. Se f.eks. Marsets populære FollowMe lampe, de cool modeller fra Fatboy eller Audo Copenhagen's klassiske og stilrene Carrie lampe. Er du forelsket i de helt store designere kan du kigge nærmere på Panthella Portable som er designet af Verner Panton.KØB DINE TRÅDLØSE OG GENOPLADELIGE LED LAMPER HOS OS


God service er vigtigt for os og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen i vores fysiske butik eller til at kontakte os over telefon hvis du måtte have spørgsmål. Når du handler hos os kan du gøre det med god ro i maven. Vi levere hurtigt, og vores høje Trustpilot score vidner om den gode service du får hos os.Ofte stillede spørgsmålEr LED lamper energibesparende?

Ja, LED lamper har en stor lysstyrke med en relativ lav wattstyrke. Samtidig er en LED lampe op til fem gange så lys som en halogenlampe. LED-belysning kræver 3-9% mindre elektricitet end pærer for at producere den samme mængde lys. Kunne du tænke dig en LED lampe, så finder du et stort udvalg af trådløse LED lamper hos JacobsenPlus.Hvad er fordelene ved en LED lampe?

Hos JacobsenPlus finder du trådløse LED lamper, så du slipper for den synlige ledning. LED lamper har sammenlignet med en halogenlampe en langt længere levetid. Ikke nok med det, så har LED lamper også betydelig mere lysstyrke. Samtidig producerer LED-belysning et mere hvidt lys.Hvilken LED lampe skal jeg vælge?

Når du skal vælge en LED lampe, kan du med fordel overveje, hvilken stil du bør gå efter. Skal lampen være enkel og elegant eller skal den være karakteristisk. Lad dig inspirere af resten af din boligindretning, så du finder en LED lampe, som passer ind i din boligindretning. Du kan med sikkerhed finde en LED lampe fra et af de store anerkendte brands hos JacobsenPlus.Hvor længe kan en genopladelig lampe lyse på en enkelt opladning?

Batterilevetiden varierer afhængigt af lampens lysstyrke og kapacitet. Typisk kan genopladelige lamper lyse i flere timer på en enkelt opladning. Mindre lamper med lavere lysstyrke kan have en batterilevetid på op til 8-10 timer, mens større lamper med højere lysstyrke kan have en kortere batterilevetid på omkring 4-6 timer. Det anbefales at vælge en lampe med batterilevetid, der passer til dine specifikke behov og formål.Hvor kan man købe trådløse LED lamper?

Du finder et varieret udvalg af trådløse LED lamper fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. LED lamperne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.