Louis Poulsen Reservedele

Herunder finder du alle vores reservedele til vores Louis Poulsen produkter. Selvom vi altid garantere dig højeste kvalitet på vores produkter, så kan man aldrig gardere sig selv mod at uheldet engang imellem er ude, og så er det rart at kunne købe reservedele til de lamper som går i stykker, i stedet for at man skal ud og investere i en helt ny lampe. Uanset om du har brug for en ny skærm, glas, fatning, ledning eller blot nogle små komponenter som skruer og nipler, har vi et bredt udvalg af reservedele, der kan hjælpe dig med at bringe din lampe tilbage til sit fulde potentiale. Hvis du ikke er sikker på hvilke Louis Poulsen reservedele det præcist er du har brug for, så kan du altid kontakte os her, hvor vi er klar til at hjælpe dig med at få fikset din lampe. Hvis ikke du kan finde den Louis Poulsen reservedel du mangler, kan du også kontakte os. Vi har alt fra nye skærme og glas til nipler, skruer og meget mere, så kig bare de mange reservedele igennem herunder med det samme.


MANGLER DU LOUIS POULSEN RESERVEDELE?


Alting kan gå i stykker og det gælder desværre også de mange smukke Louis Poulsen lamper. Der kan ske en kortslutning inde i lampen eller du kan være uheldig at komme til at ødelægge en skærm.

Fortvivl ej!

Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af Louis Poulsen reservedele i mange forskellige varianter, der dækker bredt i sortimentet af Louis Poulsen lamper. Reservedele fra Louis Poulsen er naturligvis i samme høje kvalitet og derfor er en Louis Poulsen reservedele en god løsning, hvis uheldet skulle være ude. Resten af lampen kan være i super fin stand og derfor vil det både være ærgerligt at skulle smide den ud og økonomisk dyrere at købe en hel ny. Med de originale reservedele fra Louis Poulsen kan du også være sikker på, at den pågældende reservedele passer til din lampe og at det er fremstillet i den rigtige kvalitet.

RESERVEDELE TIL PH LAMPER


De fleste af de ikoniske PH lamper er fremstillet med skærme i mundblæst glas, og selvom glasset er rimelig hårdført kan der ske et uheld. Her på siden er der derfor et stort udvalg af PH skærme i mange farver og til flere af de skønne modeller. Eksempelvis er der til PH 3/2 pendel reservedele der dækker både underskærm, mellemskærm og overskærm. PH skærme er inddelt efter model, men også type og derfor kan du både finde Louis Poulsen reservedele til PH bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper.  

Blandt de mange reservedele til PH lamper findes også skærmholdere, top skruer, dækplader, ophæng og meget mere. Ligesom med skærme, er det også tydeligt markeret ved de andre reservedele om det eksempelvis er PH 5 lampe reservedele eller hvilken anden model de passer til.

PANTHELLA RESERVEDELE


De flotte Panthella lamper består af ufatteligt mange forskellige dele, som kan være svære at finde. Den unikke Panthella lampe har eksisteret i mange år, og du har måske en ældre model stående derhjemme, der trænger til en ny skærm eller anden reservedel.

Udvalget af Panthella reservedele indeholder både skærme, skærmholder, mellemrør, trompet, og meget mere. Det vil være så ærgerligt at kassere din smukke lampe pga. En lille ting som en kuglemøtrik, og derfor er der i udvalget både de store og små Panthella reservedele, så du hurtigt og nemt kan fikse din lampe med original reservedele.

Vi har både Panthella gulvlampe reservedele, men naturligvis også reservedele til Panthella gulvlampe.

Hvis du har spørgsmål til de mange Louis Poulsen reservedele er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med vejledning, så du kan finde netop den reservedele du står og mangler.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.