Parasoller

Når sommeren er over os i det danske land, og solen skinner ned over haven og terrassen, er det absolut nødvendigt med en parasol, således man kan sidde ude i havemøblerne, uden at blive utilpas i den bagene sol. Med en haveparasol er der mange muligheder for både at læse en bog eller nyde en drink, i en mere behagelig temperatur. Når det så er sagt, er der også stor forskel på de forskellige parasoller, som findes på markedet. Specielt når det kommer til kvalitet og materialer, kan man tydeligt se forskel hos de forskellige mærker. Her hos os har vi samlet et stort sortiment, der sikrer dig muligheden for at få en parasol fra mærker som eksempelvis Fatboy, Cane-line og Skagerak. Ud over det enormt moderne design som disse tre repræsentere, så kan du hos os også få alt det tilbehør, som hører sig til din parasol. Det gælder eksempelvis parasolfødder og parasolbetræk. Derudover kan du i det nedenstående udvalg af parasoller også få en parasol, som er beregnet til at kunne tages med på f.eks. stranden. Hos os finder du alt hvad du skal bruge, når det kommer til parasoller. Find din næste parasol herunder med det samme, så du igen kan nyde det gode vejr optimalt.
Ofte stillede spørgsmål

Hvilke brands laver parasoller?
Hos JacobsenPlus finder du parasoller fra nogle af de største brands. Dette indebærer parasoller fra Cane-line, Fatboy og Skagerak. Det flotte udvalg byder på kvalitet, godt håndværk og smukke designs. Du vil derfor med sikkerhed kunne finde en parasol, som passer til dine behov.

Hvad måler en parasol?
Hos JacobsenPlus finder du parasoller i mange forskellige mål og former. Derfor kan du med sikkerhed finde en parasol, som kan dække dit behov. Du kan finde parasollerne i målene:
Ø210
Ø240
Ø270
Ø300
Ø330
Ø350
2x2
3x3
3x4

Hvilken parasol skal man vælge?
Når man skal vælge en parasol, bør du altid overveje, hvad dit behov er. Om der er behov for, at parasollen skal kunne dække et større område og/eller om parasollen skal kunne tages med på stranden eller lignende. Derudover bør du også vælge den stilart, du bedst kan lide.

Hvor kan man købe parasoller?
Du finder et varieret udvalg af parasoller fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Parasollerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv