Montana

Herunder finder du vores udvalg af lækre reolsystemer fra Montana Furniture. Med et reolsystem fra Montana får du muligheden for at sammensætte dit drømme system. En Montana reol kan fås i et stort udvalg af farver og størrelser, og du kan sammensætte dine Montana reoler helt efter behov og smag. Læs mere om produkterne og Montana nederst på siden, eller tjek vores Montana møbler igennem med det samme. Jacobsen Plus er Montana forhandler, og vi har et stort udvalg af designklassikere fra det danske high-end møbelbrand.
Om Montana

Montana reolsystemet så dagens lys i 1982 og faderen var Peter J. Lassen. Virksomheden er familieejet, og har stor fokus på at skabe produkter til bæredygtig opbevaring og møbler. I dag er virksomheden ledet af sønnen til Peter Lassen, nemlig Joakim Lassen. Peter Lassen startede sin karriere som søofficer, men skiftede til møbelbrancchen i 1954. Han arbejde i sin karriere sammen med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet hein og Verner Panthon, hvilket også har præget stilen i hans design, der læner mod det enkle og æstetiske udtryk. Sidstnævnte har sågar været med til at designe flere af Montanas produkter, herunder Pantonova sofasystemet.

Peter Lassen arbejdede i møbelfirmaet Fritz Hansen Møbler i mange år, hvilket var hans svigerfars virksomhed, og han arbejde sig her til en stilling som direktør. Han blev dog fyret som direktør i virksomheden i 1979, og med de penge han fik i fratrædelse købte han rettighederne til “60 x 60”, og i løbet af de kommende 3 år udviklede han ideerne til Montana Furniture, som blev grundlagt i 1982.


OM PRODUKTERNE

Montana reoler tæller i alt 42 grundmoduler, som kan kombineres på kryds og tværs efter dit ønske. Det er en del af ideen bag Montana reolsystemet, at alle Montana moduler kan sammensættes så det bliver op til den enkelte, at skabe netop den Montana reol man ønsker.  Alle Montana moduler er skabt i solid kvalitet og består af MDF fiberplader, som er lakeret med med en kraftig kvalitets-lak, der giver reolerne ekstra modstandsdygtighed mod hverdagens slid.  Montana reolerne er synonym med dansk kvalitetsdesign. Alle reolmoduler bliver produceret på Fyn, så når du køber en Montana reol er du sikker på at det er dansk kvalitet. Som en udvikling til det klassiske reolsystem findes der en række skuffer, hjul, låger og indsatser i flere forskellige størrelser, som gør det muligt at tilpasse reolen til netop dit behov. Herunder finder du et stort udvalg af Montana reoler såvel som indsatser og tilbehør mv.  -så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din Montana reol skal se ud. Slip kreativitet løs, og find det Montana modul, der skal danne rammen for din drømme reol.


MONTANA REOLER

Der er mange fordele ved at vælge en Montana reol. Udover den enormt høje kvalitet der blev omtalt før, så får du med en Montana reol også et reolsystem, som passer lige netop til dine behov. Du vælger selv de mål og modeller som passer bedst til jeres hjem, og på den måde er Montana reoler det perfekte valg til jer, som gerne selv ved være med hele vejen i jagten på jeres drømmereol. Fremtryl din egen Montana bogreol, eller en smuk væg-til-væg reol i stuen med plads til alle dine yndlingsting. Ud over reoler, findes der et hav af andre Montana møbler. Du kan eksempelvis også finde nogle smukke Montana tv borde.


MONTANA TV BORDE

Vores Montana tv borde kan ligesom vores andre Montana produkter fås i Montanas 42 lakfarver. De er super praktiske, og hvad end du leder efter et Montana tv bord der skal hænge på væggen eller stå på gulvet, så kan du være sikker på at der i udvalget herover er noget der passer til netop jeres hjem.


MONTANA FARVER

Det er muligt at vælge mellem 42 forskellige farver fra Montana. Se alle farverne under det populære Montana 1112 modul her.

Montanas farvekort består af følgende farver:
Pomelo, Vanilla, Oyster, Mist, Oat, Camomile, Flint, Caribe, Mushroom, Cumin, Azure, Fennel, Truffel, Iris, Rhubarb, Amber, Monarch, Parsley, Rosehip, Turmeric, Juniper, Pine, Oregano, Masala, Beetroot, Hokkaido, Shadow, Black Jade, Balsamic, Hazelnut sammen med de klassiske farver; Coffee, Black, Coal, Fjord, White, Antrachite, New White, Snow, Nordic, Graphic samt de to finér-udgaver White Oak & Black Oak.

Du kan læse mere om Montanas farver ved at klikke her.