Montana

Montana reolsystemet så dagens lys i 1982 og faderen var Peter J. Lassen. Montana reoler tæller i alt 42 grundmoduler, som kan kombineres på kryds og tværs efter dit ønske. Det er en del af ideen bag Montana reolsystemet, at alle moduler kan sammensættes så det bliver op til den enkelte, at skabe netop den reol man ønsker. Montana er skabt i solid kvalitet og består af MDF fiberplader, som er lakeret med med en kraftig kvalitets-lak, der giver reolerne ekstra modstandsdygtighed mod hverdagens slid.  Montana reolerne er synonym med dansk kvalitetsdesign. Alle reolmoduler bliver produceret på Fyn, så når du køber en Montana reol er du sikker på at det er dansk kvalitet. Som en udvikling til det klassiske reolsystem findes der en række skuffer, hjul, låger og indsatser i flere forskellige størrelser, som gør det muligt at tilpasse reolen til netop dit behov. Herunder finder du et stort udvalg af Montana reoler såvel som indsatser og tilbehør mv.  -så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din Montana reol skal se ud.

Montana farver

Det er muligt at vælge mellem 42 forskellige lakfarver fra Montana. Se alle farverne under det populære Montana 1112 modul her.

Montanas farvekort består af følgende farver:
Air, Amazonas, Anthracite, Black, Botanique, Boulevard, Burma, Cabernet, Candyfloss, China red, Coal, Coffee, Fjord, Frost, Ginza pink, Graphic, Green tea, Kyoto blue, Latte, Lemon drop, Lounge, Madras, Marocco, Milk, Montparnasse, Moulinrouge, New white, Nordic, Peach, Peppermint, Pistachio, Rio, Royale, Snow, Tokyo yellow, Umami green, Violetta, Yoko orange og Zen red.
Grønlandsvej 6-8   |   8700 Horsens   |   75 64 87 22   |   info@jacobsenplus.dk
Klik mig