Hynder

Står du og mangler nogle hynder til dine spisestole, så er du her kommet til den helt rette kategori. Her har vi nemlig samlet et bredt udvalg af sædehynder fra en bred vifte af store brands, som alle er kendt for en gennemgående meget høj kvalitet. Uanset hvilken stol du mangler en hynde til, så står vi klar med den rigtige. Hvis du ikke er sikker på hvilken hynde der er den rette for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Ellers er det bare at gå på opdagelse herunder, så du kan få bestilt din næste hynde i dag.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan rengør man hynder?
Tåler hynderne ikke en maskinvask, så er der mulighed for at købe plejemidler eller at blande sit eget plejemiddel. Ønsker man at prøve med sin egen hynderens så skal du blande 1 del flydende opvaskemiddel eller vaskemiddelssæbe med 4 dele vand. Massen piskes til skum, hvorefter skummet placeres på hynden med en blød børste. Derefter skal hynden tørres med en fugtig klud. Ved at vedligeholde hynderne på denne måde, er du sikret flotte hynder i mange år frem.

Er der forskel på hynder?
Hos JacobsenPlus finder du specialdesignede hynder til de mange forskellige designerstole, som du også finder hos JacobsenPlus. Der er derfor en stor forskel på hynderne, da de er specialdesignede til specialdesignede stole. Der er samtidig også en stor forskel på de materialer, der er blevet brugt, da de jo samtidig skal passe sammen med stolenes materialer.

Hvor kan man købe hynder?
Du finder et varieret udvalg af hynder fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Hynderne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv