Væglamper

Louis Poulsen? Verner Panton? Arne Jacobsen? Det er blot nogle af de store navne du finder i det nedenstående udvalg af væglamper. Væglamper kan bruges i mange sammenhænge. Om du har brug for en mindre væglampe til at hænge ved din seng, så du kan læse en god bog om aftenen, eller om du vil have en flot lampe til at hænge uden for indgangen til huset, så kan du helt sikkert finde en væglampe der dækker dine behov i udvalget herunder. Vi har både nogle enkle og klassiske væglamper, som passer godt til den nordiske minimalistiske boligindretning, som i disse tider præger de danske hjem, mens vi også har nogle skæve og lidt anderledes væglamper, som kan bryde med det traditionelle, og give nogle super fede indretninger. Kig selv de mange væglamper igennem med det samme, og find lige netop din favorit i dag.


Stort udvalg af ikoniske væglamper

Hos os finder du et bredt udvalg af designer væglamper i inspirerende farver og lækre materialer. Om du er til en hvid væglampe til den stilrene stue eller en sort og multi funktionel væglampe til det store køkken, har vi mange gode bud der kan matche dine behov.
Væglamperne kommer i materialer af høj kvalitet, og vi tilbyder alt fra træ og plast til messing og stål.

Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton og mange flere af de kendte designere, har gennem tiden skabt kunstneriske væglamper, der kan sætte et flot punktum i din indretning.

Hvilken væglampe passer til dig?


Belysning, placering, rum og behov er vigtigt elementer når du skal finde en væglampe til dig. Hvilket rum er belysningen tiltænkt? Er det køkken, badeværelse, stue eller måske soveværelset?

Væglampe køkken og badeværelse

Væglamperne kommer i et utal af designs, former og smukke farver.
Er din væglampe tiltænkt køkken eller badeværelse, vil det være optimalt at finde en væglampe, der kan give et kraftigt lys uden at du bliver blændet, så du kan se hvad du laver. Det er træls at stå i køkkenet og mangle arbejdslys når man tilbereder mad.
Her vil en AJ væglampe passe perfekt. Hvis dele af dit køkken ikke har overskabe, kan denne væglampe placeres på væggen, så den smukt oplyser dit arbejdsområde. Du kan eventuelt placere flere på en linje.

På badeværelset er en kraftig belysning også nødvendig, men måske er det nødvendigt her at finde en væglampe, der kaster lyset ud i hele rummet.

Væglampe stue

I stuen skal der en mere hyggelig belysning til, så du kan slappe af om aftenen. En væglampe med indirekte og blødt lys skaber en dejlig stemning og vil harmonere godt med resten af dine lamper i stuen. En Planet væglampe fra PWtbS kan give dig en hyggelig og rolige stemning.
Lampen er dekorativ og indeholder trendy farver som guld og sort. Men den kan også give et personligt udtryk til stuen, da den ene skive kan vælges i en af fire forskellige farver heriblandt rød og blå.

Væglampe soveværelse

At benytte sig af en lampe til væggen som sengelampe kan være et glimrende valg. Det giver plads på natbordet, så du i stedet har plads til andre ting. Når du skal finde en væglampe til soveværelset, kan det være en god ide at finde en, hvor du har mulighed for at justere i både lysstyrke og retning.

På den måde kan du både dæmpe lysstyrken og dreje lampen væk fra dig, hvis du skal slappe af, men du kan også øge lysstyrken og rette lyset mod en bog, hvis du skal læse. Udover det så er en lille væglampe muligvis et mere oplagt valg end en stor væglampe.

Ofte stillede spørgsmålHvorfor bør man have en væglampe?
Væglamper benyttes især ved siden af sengen om aftenen. Væglamper er særligt nyttige for dem, som elsker at læse en god bog inden sengetid. Væglamperne giver muligheden for belysning i zoner, i stedet for at man kun har en enkelt lampe i loftet, som lyser hele rummet op. Derudover giver væglamper et særpræget look, da de er med til at dekorere vægge. Nogle væglamper er udstyret med en lampearm, som gør det muligt at justere lysets retning.

Er der forskel på hvilket lys væglamper giver?
Ja, der kan være forskel. Der kan være forskel på, hvilken pærer man benytter i væglampen. På den måde kan lampen både give et gulligt eller hvidligt skær. Derudover kan der være stor forskel på, hvor meget lys væglampen afgiver. Lampeskærmene kan have forskellige størrelser, hvilket kan give forskellige lysstyrker. Derudover kan zonen, som lampen lyser op være forskelligt, alt afhængig af, hvilken væglampe der er tale om.

Hvilken væglampe skal jeg vælge?
Når du skal vælge den rette væglampe, er der flere faktorer, der spiller ind. Du skal for eksempel først og fremmest finde ud af, hvilke behov du har. Her kan du overveje, om du har behov for et skarpt lys eller om det gerne må være mere dæmpet. Derudover bør du overveje hvilket design, din væglampe bør have for at kunne opnå en rød tråd i indretningen. På den måde får du indsnævret dine valgmuligheder, så det bliver lettere for dig at vælge den helt rigtige væglampe.

Hvor kan man købe væglamper?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer væglamper fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Væglamperne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Med vores store udvalg af lækre væglamper er vi sikre på, at der nok skal være en der passer til dig. Du kan også supplere en væglampe med en af vores mange
bordlamper, så du kan få flere lyspunkter i dit hjem. God fornøjelse!
Indkøbskurv