Havemøbler

Her finder du alle vores lækre havemøbler til både have, hus, altan og erhverv. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets havemøbler fra bl. a Skagerak (Trip Trap), Cane Line, HAY og Sika-Design (Georgia Garden). Havemøblerne er holdbare og slidstærke og fås i både teak, FSC-træ, aluminium og plast, så du er sikret at der er noget for enhver smag. Se det store udvalg herunder eller læs mere nederst på siden.HAVEMØBLER FOR ENHVER SMAG

Når vejret er godt er vi mange der søger ud i haven eller på altanen. Smukke og funktionelle havemøbler er derfor et must så du kan nyde tiden i haven på den bedst mulige måde.
Hos Jacobsen Plus finder du havemøbler og hynder for enhver smag, og vi har altid et godt tilbud på vores brede sortiment af havemøbler. Vi forhandler havemøbler som er holdbare og slidstærke og de fås både i teak, FSC-træ, aluminium og plast, så du kan finde det der passer til dig og din have.

Er du på udkig efter altanmøbler har vi også et stort udvalg i mindre havemøbler som kan skabe den helt rette havehygge på din altan. Er du mere til de store og bløde havemøbler som man aldrig har lyst til at forlade igen? Så har vi heldigvis også noget for dig, da vi har flere forskellige slags lounge havemøbler som du kan sammensætte til dit eget loungesæt.

Når solen bager og står højest på himlen kan det være rart, at kunne søge i skygge. Med en parasol kan du få skygge hvor og hvornår det passer dig og vi har desuden også et stort udvalg i parasolfødder så du kan finde den parasolfod der dækker dit behov.

Hos Jacobsen Plus har vi flere forskellige slags overtræk til havemøbler og parasoller. Ønsker du at dine havemøbler skal holde længst muligt, vil det være en god ide at investere i et overtræk til havemøbler. Når havemøblerne beskyttes står de klar til næste sommer, hvor de igen vil skabe hygge og gode minder i din have.

FSC - BÆREDYGTIGE HAVEMØBLER


Hos Jacobsen Plus har vi et sortiment af havemøbler som er fremstillet i træ der er FSC-certificeret. Dette betyder at havemøblerne er bæredygtige, og du kan derfor handle flotte kvalitets havemøbler uden at skade naturen. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan reproducere så rovdrift på naturen undgås. Desuden bliver dyr og planteliv beskyttet og de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en god løn.

KØB DINE HAVEMØBLER HOS JACOBSEN PLUS


Jacobsen Plus leverer til hele Danmark og har havemøbler i mange forskellige designs, varianter, funktionalitet. På webshoppen kan du se alle vores havemøbler hvor du bl.a. Finder haveborde, havestole, solsenge, lounge havemøbler, kurvemøbler samt parasoller og parasolfod. Vi har gratis levering ved køb over 1.500 kr og har desuden en flot score på Trustpilot.

Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller ser vores udvalg online. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, vi hjælper dig gerne.
Indkøbskurv