Havemøbler

Havemøbler er en fantastisk måde at tilføje stil og funktionalitet til dine udendørsarealer. Her finder du alle vores lækre havemøbler til både have, hus, altan og erhverv. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets havemøbler fra bl. a Skagerak (Trip Trap), Cane Line, HAY og Sika-Design (Georgia Garden). Udvalget byder på havemøbler i mange forskellige stilarter og derfor kan du med sikkerhed finde lige de havemøbler du er på udkig efter. Uanset om du er på udkig efter en stilren sofa, unikke loungestole eller et moderne havebord, så finder du det i udvalget herunder. Havemøblerne er holdbare og slidstærke og fås i både teak, FSC-træ, aluminium og plast, så du er sikret at der er noget for enhver smag. Træ er et populært materiale, da de formår at kombinere haven og terrassen med deres naturlige look. Aluminium giver et moderne og industrielt look mens plastik giver dig flytbare havemøbler, så du kan indrette uderummet præcis som du ønsker, når du bruger det. Du kan derfor med sikkerhed finde havemøbler, som passer til dit uderum fra udvalget nedenfor. Se det store udvalg herunder eller læs mere nederst på siden.

HAVEMØBLER FOR ENHVER SMAG

Når vejret er godt er vi mange der søger ud i haven eller på altanen. Smukke og funktionelle havemøbler er derfor et must så du kan nyde tiden i haven på den bedst mulige måde.
Hos Jacobsen Plus finder du havemøbler og hynder for enhver smag, og vi har altid et godt tilbud på vores brede sortiment af havemøbler. Vi forhandler havemøbler som er holdbare og slidstærke og de fås både i teak, FSC-træ, aluminium og plast, så du kan finde det der passer til dig og din have.

Er du på udkig efter altanmøbler har vi også et stort udvalg i mindre havemøbler som kan skabe den helt rette havehygge på din altan. Er du mere til de store og bløde havemøbler som man aldrig har lyst til at forlade igen? Så har vi heldigvis også noget for dig, da vi har flere forskellige slags lounge havemøbler som du kan sammensætte til dit eget loungesæt.

Når solen bager og står højest på himlen kan det være rart, at kunne søge i skygge. Med en parasol kan du få skygge hvor og hvornår det passer dig og vi har desuden også et stort udvalg i parasolfødder så du kan finde den parasolfod der dækker dit behov.

Hos Jacobsen Plus har vi flere forskellige slags overtræk til havemøbler og parasoller. Ønsker du at dine havemøbler skal holde længst muligt, vil det være en god ide at investere i et overtræk til havemøbler. Når havemøblerne beskyttes står de klar til næste sommer, hvor de igen vil skabe hygge og gode minder i din have.

FSC - BÆREDYGTIGE HAVEMØBLER


Hos Jacobsen Plus har vi et sortiment af havemøbler som er fremstillet i træ der er FSC-certificeret. Dette betyder at havemøblerne er bæredygtige, og du kan derfor handle flotte kvalitets havemøbler uden at skade naturen. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan reproducere så rovdrift på naturen undgås. Desuden bliver dyr og planteliv beskyttet og de mennesker der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en god løn.KØB DINE HAVEMØBLER HOS JACOBSEN PLUS


Jacobsen Plus leverer til hele Danmark og har havemøbler i mange forskellige designs, varianter, funktionalitet. På webshoppen kan du se alle vores havemøbler hvor du bl.a. Finder haveborde, havestole, solsenge, lounge havemøbler, kurvemøbler samt parasoller og parasolfod. Vi har gratis levering ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmål

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Når du skal vælge havemøbler til terrassen eller altanen, er det afgørende at man finder havemøbler i det rigtige materiale og det rigtige design. Det er vigtigt, du får valgt nogle havemøbler, som lever op til dine krav om vedligeholdelse og som samtidig passer ind til resten af uderummet på terrassen eller altanen.Hvordan vedligeholdes mine havemøbler?

Det kommer an på, hvilket materiale dine havemøbler er fremstillet af. Er de lavet af metal, plastik eller flet kan det være nok at rengøre dem med en våd klud og sæbe inden sommerens start. Har du havemøbler af træ, skal de vedligeholdes olie, for at bevare den flotte farve og lange holdbarhed.Hvordan beskytter jeg mine havemøbler?

Der findes mange måder at beskytte sine havemøbler på. Du kan beskytte dine havemøbler ved at sætte dem ind i garagen eller skuret vinteren over. Er dine havemøbler lavet af metal, plastik eller flet kan de sagtens stå ude i dårligt vejr. Er dine havemøbler derimod lavet af træ, kan det være en god idé at vedligeholde dem med olie, for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod det danske vejr.Hvor kan jeg købe havemøbler?

Havemøbler kan købes hos mange møbelforhandlere. Du finder for eksempel designer havemøbler hos Jacobsen Plus. Det store udvalg byder både på klassiske og moderne havemøbler fra store anerkendte designere. De mange forskellige havemøbler giver dig gode muligheder for at finde de rette havemøbler.

Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller ser vores udvalg online. Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, vi hjælper dig gerne.
Indkøbskurv