Fritz Hansen

Fritz Hansen blev grundlagt i 1872 af den visionære møbelsnedker af samme navn. Siden da er Fritz Hansen blevet en naturlig del af både dansk og international designhistorie. I dag er det et eksklusivt og internationalt designmærke. Førende arkitekter og designere fra hele verden har bidraget til kollektionen med smukke formgivne og funktionelle designmøbler, som smelter sammen gennem brugen af innovative teknikker og nye materialer. Arne Jacobsen, Poul Kjærholm, Piet Hein, Jaime Hayon, Burkhard Vogtherr, Piero Lissoni, Kasper Salto og Morten Voss – perlerækken af designere er lang, og listen over berømte og ikoniske møbelklassikere er endnu længere. Dansk design er kendt verden over som værende tidløst, elegant og af høj kvalitet. Fritz Hansen er ingen undtagelse. Fra begyndelsen og indtil nu har Fritz Hansen formået at skabe vaskeægte klassikere, der både er kendt på den danske såvel som den internationale scene. Gå på opdagelse i det store udvalg og lad dig inspirere af det meget æstetiske interiør.


Om Fritz Hansen


Fritz Hansen er et internationalt designmærke, der både fremstiller møbler, boligtilbehør og belysning. Tilbage i 1872 begyndte historien om Fritz Hansen, da møbelsnedkeren af samme navn fik en handels licens i København. I 1885 havde han fået startet sit eget møbel produktionsselskab, og 2 år efter er værkstedet på Christianshavn blomstrende og en central del af byen. Fritz Hansen og hans søn Christian E. Hansen indledte helt fra begyndelsen det ekstremt høje kvalitetsniveau, som den dag i dag, stadig er varemærket for de mange produkter fra Fritz Hansen. I historikken med Fritz Hansen har der været samarbejde med en lang række af dansk designs mest innovative, anerkendte og berømte designere, som Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og Piet Hein. Særlig i 1950’erne dominere Arne Jacobsen, hvor gennembruddet for alvor kom, da han skaber den ikoniske Ant stol, der senere giver inspiration til den voldsomt populære 7’er stol, der stadig den dag i dag er en ægte publikums favorit.

FRITZ HANSEN MØBLER


Fritz Hansen møbler hører under nogle af de mest ikoniske i dansk design historie, og møblerne ses i dag i ufatteligt mange både danske og udenlandske hjem.  

Fra Fritz Hansen er der både spiseborde og sofaborde i mange forskellige former og materialer. Fritz Hansen borde, såvel som Fritz Hansen stole er designet i vidt forskellige udtryk, og der er derfor møbler til enhver indretning. Det smukke Planner sofabord fremstillet i marmor vil sætte prikken over i’et i den moderne indretning, men der findes også Fritz Hansen borde i materialer som træ, laminat, stål mm. Hvert enkelt møbel fra Fritz Hansen har sit helt eget udtryk og sin egen identitet. Et møbel fra Fritz Hansen vil uden tvivl give hjemmet et lækkert og moderne udtryk.

Blandt nogle af de mest ikoniske Fritz Hansen stole kan nævnes Svanen og Ægget, der begge er designet af Arne Jacobsen. Fritz Hansen Ægget findes i et stort udvalg af forskellige polstringer både i stof og læder, så der er noget til enhver smag. Arne Jacobsen Svanen kan ligeledes få i flere forskellige stof- og lædertyper - begge stole har en stjernefod der er fremstillet af aluminium. Med en af disse Fritz Hansen stole er du sikret dansk møbeldesign når det er allerbedst.

FRITZ HANSEN OBJECTS


Du finder et stort udvalg af Fritz Hansen Objects, der er en serie af diverse boligaccessories fremstillet i skønne materialer som stentøj, messing og uld. Med boligtilbehør som en Fritz Hansen lysestage, kurv, pude eller tæppe kan du sætte prikken over i’et i din indretning. Det er den perfekte mulighed for at få en elegant afrunding og tilbehøret fra Fritz Hansen er mindst ligeså smukt og stilrent som møblerne. I udvalget finder du blandt andet Lille Ikebana, der er en Fritz Hansen vase designet af Jaime Hayon. Den smarte vase er lavet med det formål at få hele blomsten vist fra stilk til blad.

FRITZ HANSEN LAMPER


Fritz Hansen har også et stort udvalg af lamper, der på smukkeste vis vil oplyse din bolig uanset om der er tale om pendler, bord-, væg- eller standerlamper.

Som en populær Fritz Hansen lampe kan nævnes Kaiser Idell bordlampe, der også kaldes for kommissær lampen. Den er skabt af designeren Christian Dell og er en tidløs serie af lamper, der er blevet produceret gennem flere årtier. Du finder også Kaiser Idell som pendel og standerlampe i flere forskellige farver.

Fritz Hansen Night Owl er en af de nyere skud på stammen og er designet af Nicholai Wiig Hansen i 2016. Night Owl er en ukompliceret og uformel lampe, der med sin kegleformet base og en ovalformet skærm giver en meget afbalanceret lampe. Du finder også de karakteristiske højglanslakerede Fritz Hansen Caravaggio pendler, der blev lanceret i 2005 og mange andre skønne lamper fra Fritz Hansen.

VORES UDVALG AF FRITZ HANSEN


Uanset om du er på jagt efter Fritz Hansen møbler, lamper eller boligtilbehør har vi samlet det helt store udvalg, der forhåbentligt kan inspirere til din boligindretning. Læn dig tilbage i en Fritz Hansen stol, der både kan bruges alene eller i kombination med flere som de ultimative spisebordsstole. Du kan også forkæle dig selv med en Fritz Hansen lænestol, der ikke blot er smuk at kigge på, men også yderst behagelige at sidde eller et lækkert Fritz Hansen sofabord, der med garanti vil blive blikfanget i familiens samlingsrum. Du kan også pifte kontoret op med en af de mange kontorstole, hvor især Arne Jacobsen kontorstol i 7’er serien er et populært valg. Opnå et helt nyt niveau i indretningen med interiør fra Fritz Hansen.

Kort om Fritz HansenHvad kendetegner Fritz Hansen?
Fritz Hansen er med årene blevet en naturlig del af både dansk og international designhistorie. I dag er Fritz Hansen et eksklusivt og internationalt designmærke. Fritz Hansen er kendetegnet ved et fremragende håndværk, enestående design og en iboende fornemmelse for kvalitet i særklasse. Fritz Hansens designfilosofi afspejler deres historie og inspirerer til at skabe nye, enkle, skulpturelle og originale møbler, som er tidløse og tidsmæssigt relevante.

Hvad gør Fritz Hansen til et unikt brand?
Førende arkitekter og møbeldesignere fra hele verden har bidraget til kollektionerne med smukke formgivninger og funktionelle møbler, som smelter sammen gennem brugen af innovative teknikker og nye materialer. Hvert møbel har sin helt egen stærke identitet og evnen til at lyse op i alle miljøer. Møblerne bidrager til elegance og underspillet luksus i enhver indretning.

Hvilke ikoniske møbler har Fritz Hansen lavet?
Nogle af de mest ikoniske Fritz Hansen møbler er stolene Svanen og Ægget, der begge er designet af Arne Jacobsen. Svanen fås med polstring i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Stellet laves i farverne krom, sølv/grå, varm grafit, brun bronze og sort. Ægget fås ligeledes med polstring i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Stellet fås også ligeledes i de samme farver som Svanen.

Hvor kan man købe Fritz Hansen møbler?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra Fritz Hansen hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i det store udvalg i Fritz Hansen, der vil pryde din bolig med ikonisk og smukt design.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.