Kontorstole

Når man skal sidde ved sit skrivebord og arbejde, er det altafgørende at komforten er i orden. Ofte tilbringer man mange timer i træk i sin kontorstol, og derfor er det selvfølgelig afgørende, at komforten er i top. Det er dog i orden at stille højere krav til sin kontorstol, end blot god komfort. Kontorstolen skal ses som et møbel, og derfor er designet også et afgørende element i valget af kontorstol. Herunder finder du kontorstole fra nogle af de største brands og designere gennem tiden, eksempelvis Arne Jacobsen, Hay, Engelbrechts og Fritz Hansen. Udvalget omfatter alt fra klassiske og tidløse designs til moderne og innovative designs. Du kan derfor være sikker på at kunne finde en kontorstol, som du befinder behagelig at sidde i samtidig med, at den bidrager til den stilrene indretning. Se de mange fede kontorstole igennem her på siden med det samme, og find netop din favorit stol i dag.

Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af stole her og bliv inspireret til at skabe en stilren indretning.
Designer kontorstole

Arbejder du også meget hjemmefra, men har problemer med at finde ro og sidde behageligt? En god kontorstol kan være alfa omega, når det kommer til din koncentration på hjemmekontoret. Uanset om du bruger mange eller få timer foran skrivebordet, er det vigtigt at du sidder godt, og ikke udsætter din krop for unødvendige ubehagelige siddepositioner.

Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af kontorstole og skrivebordsstole fra kendte brands og designere som Arne Jacobsen, Hay og Fritz Hansen.

De lækre kontorstole kommer i mange forskellige varianter, farver og materialer så du kan finde den gode kontorstol du fortjener.

Kontorstole i mange varianter


Når du skal vælge en ny kontorstol er det en god ide at overveje, i hvilken position du sidder bedst, hvor længe du normalt sidder foran skrivebordet og om i er flere der skal benytte sig af den samme kontorstol.

Højden på dit skrivebord har selvfølgelig en afgørende betydning for om du skal have fat i en lav eller høj kontorstol. Mange kontorstole er justerbare, og det er selvfølgelig en smart funktion, så du selv kan indstille højden. En arbejdsstol der bruges af flere personer i hjemmet, er desuden ofte praktisk at vælge med den justerbare funktion, da i højst sandsynlig sidder bedst i forskellige højder.

Hvad der er den bedste kontorstol for lige netop dig, kan være meget individuelt. Nogle skal bruger deres kontorstol, som gamer stol og har derfor brug for at kunne læne sig godt tilbage og foretrækker måske også en kontorstol med armlæn.
Andre har behov for en smart kontorstol med hjul, hvis skrivebordet f.eks. er langt eller stolen bruges flere steder i rummet. På den måde kan de komme rundt, uden at skulle rejse sig og flytte stolen.

Hos os finder du både kontorstole uden hjul og med hjul. Hvilken der passer bedst er helt op til dig. Ligesom at det også er meget individuelt om man foretrækker en kontorstol uden ryg eller med ryg. Ønsker du en kontorstol, der opfylder de ergonomiske krav som kroppen stiller, kan en Variable balans stol fra Variér måske være noget for dig.


Kvalitets kontorstole i smukke design


Hos os finder du smukke og stilrene designer kontorstole i flotte materialer og stilarter. Der er med garanti en der vil passe ind til resten af dine kontormøbler.

Køb eksempelvis en sort eller hvid kontorstol for at opretholde et minimalistisk look, eller pryd dit kontor med den klassiske syver kontorstol, som er en af de største design klassikere indenfor stole.

Uanset om du gerne vil bløde stilen i kontoret op med en kontorstol i træ, der passer godt til den skandinaviske indretningsstil, eller ønsker en retro kontorstol i læder, så har vi en der passer til din stil, men også giver en god siddekomfort.


God fornøjelse i jagten på din nye kontorstol!
Indkøbskurv