Badeværelse

Badeværelset er et af de rum, vi bruger mest. Derfor er det vigtigt, at det lever op til vores krav og forventninger. De fleste af os foretrækker et badeværelse, der er udtrykt i lyse farver, som værner om ro og renhed. Badeværelsets primære formål er nemlig at vedligeholde vores personlige hygiejne. Derfor er det også vigtigt, at materialerne er nemme at rengøre og vedligeholde. Indretningen af badeværelset har betydning for rummets udtryk, og hvordan kvadratmeterne udnyttes. Hos JacobsenPlus vil vi gerne bidrage til, at indretningen af dit badeværelse bliver så nem og overskuelig som mulig. Derfor har vi samlet vores udvalg af lækre produkter, der alle bidrager til en lækker atmosfære på dit badeværelse. Gå på opdagelse i det store udvalg og find dine favoritter til badeværelset.Stort udvalg af badeværelsestilbehør

Du vil her finde et væld af produkter i forskellige prisklasser, der alle har én ting tilfælles: Deres høje kvalitet. Du vil blandt vores udvalg finde både pedalspande, smukke badeforhæng og slidstærkt badarmatur. Der er noget for enhver smag, så selv den mest kvalitets- og designorienterede forbruger kan finde noget, der opfylder personlige krav.

Badeværelset er gennem de seneste år gået fra at være et praktisk og nødvendigt rum til at blive et show room med fokus på hverdagsluksus. Førhen skulle rummet blot indeholde en håndvask, et toilet og badefaciliteter. Nu ser man oftere, at det er et sted, vi udtrykker os på næsten samme niveau som i vores stue. Det er derfor ikke unormalt, at der på badeværelsesvæggene hænger kunst, og at der på vask og hylder sker fremvisning af diverse designprodukter. Luftfriskere vinder også frem - både i form af duftlys, duftpinde og luftfriskere på spray. Alt sammen giver det et billede af, at badeværelset er et rum, vi både hygiejne- og designmæssigt ikke skal gå på kompromis med. Som med alt andet er der derfor mange præferencer, når det kommer til indretningen.

JacobsenPlus anbefaler dog dig, der skal indrette dit badeværelse, at du vælger med både hjerte og hjerne. Brug din hjerne og logik til at vurdere, hvad der er mest praktisk og brugervenligt på dit badeværelse. Og brug dernæst dit hjerte til at vælge de enkelte elementer ud fra dine forventninger til design og kvalitet. På den måde skaber du et badeværelse, der indretningsmæssigt er praktisk og har en lækker atmosfære.

Indretning af badeværelse


Mangler du badeværelse inspiration, og drømmer om at få skabt et rum der signalerer luksus samtidig med at det er praktisk og funktionelt? Badeværelse indretning kan være svært, især hvis det er de små badeværelser der er tale om. Når du skal igang med din badeværelsesindretning, hvad enten det er et stort badeværelse eller som gæstetoilet indretning, skal der tænkes kreativt, funktionelt og i lækkert design. Tænk på, hvilken stil du ønsker på dit badeværelse, og køb dit badeværelsestilbehør sæt efter dette. Der findes et utal af tilbehør der kan bruges til badeværelset, og her på siden finder du alt fra knagerækker, spejle og toiletspande i mange forskellige designs. Er fliserne på dit badeværelse meget farverige vil badeværelsestilbehør i sort, være et simpelt og stilrent valg, der let kan matches med alle farver. Er du til en skandinavisk indretningsstil vil badeværelsestilbehør i træ måske være lige din smag, hvor det sammen med et par planter til badeværelset, kan bringe naturen indenfor.

Hvilket tilbehør du bør vælge kommer helt an på dit badeværelse design, og din personlige smag.

Skab et luksus badeværelse


Du kan let skabe et luksus badeværelse med det store udvalg af tilbehør fra de mange kendte brands her på siden. I et moderne badeværelse, er der ofte fokus på dufte, der er med til at bringe alle sanser i spil og tilføre en ægte spa stemning. Du finder her både duftpinde, sæber og cremer i mange forskellige udgaver. Indret dit badeværelse med badeværelsestilbehør i messing, som også vil give et luksuriøst udtryk.  

Opbevaring til badeværelse


For at skabe et funktionelt og flot badeværelse, skal der et badeværelsesmøbel og gode opbevaringsløsninger til. Uanset om du har et stort eller lille badeværelse, er det nødvendigt med god opbevaring, så du kan gemme de mange ting af vejen du ikke bruger.

Her på siden finder du både et smukt og funktionelt badeværelse møbel fra Montana, flotte og stilrene reoler, håndklædestang og knager og meget mere.


Mangler du fortsat inspiration til indretning af dit badeværelse, kan du gå på opdagelse i det store udvalg, der byder på mange ideer til hvordan badeværelser kan indrettes.
Indkøbskurv