Håndklæder

Herunder finder du vores udvalg af håndklæder i forskellige størrelser og design. Uanset om du foretrækker ensfarvede og tidløse håndklæder eller farverige og unikke håndklæder, så kan du finde det i udvalget nedenfor. Med disse håndklæder får du muligheden for at skabe netop det look, som du bedst kan lide på badeværelset samtidig med, at du er sikret god kvalitet og lækkert design. Vi har håndklæder fra nogle af de største designere på markedet, som alle kommer med deres bud på de perfekte håndklæder. Vi har forskellige farver og mønstre, og du kan derfor helt sikkert finde det håndklæde, som passer bedst til netop jeres rum. Håndklæderne er lavet i kvalitetsrige materialer, der sikrer bløde håndklæder selv efter flere vask. Gå på opdagelse herunder med det samme, og find netop din favorit i dag.


Ofte stillede spørgsmålHvad måler håndklæder?
Håndklæderne hos JacobsenPlus kan deles op i gæstehåndklæder, håndklæder og badehåndklæder. De forskellige kategorier har målene:

Gæstehåndklæder:
40x60
40x70

Håndklæder:
50x100
70x115

Badehåndklæder:
75x135
90x150
90x170
100x150

Hvad er håndklæder lavet af?
Håndklæderne hos JacobsenPlus er lavet af flere forskellige typer bomuld. Hvilken type bomuld håndklæderne indeholder afhænger af brandet. Nogle brands laver for eksempel håndklæder af OEKO-TEX Bomuld, som er verdens førende sundheds- og miljømærkning for tekstiler og lignende materialer. Derudover er der brands, som laver håndklæder i økologisk bomuld. Økologisk bomuld er mere skånsomt for miljøet end almindelig bomuld.

Hvordan forbliver håndklæder bløde?
Håndklæder bliver ofte stive over tid. Vandet er nemlig med til at gøre håndklæderne stive. For at undgå de stive håndklæder kan man enten skrue ned for forbruget af vaskemiddel, da det kan resultere i stive håndklæder. Derudover kan man benytte en deciliter klar eddike rummet for vaskemiddel og en halv deciliter bagepulver i rummet for skyllemiddel. Håndklæderne skal vaskes ved 60 grader.

Hvor kan man købe håndklæder?
Du finder et varieret udvalg af håndklæder fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Håndklæderne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv