Flos

Flos er en italiensk virksomhed som producerer designerlamper. I dag har Flos hovedsæde i Bovezzo, Italien. Flos producerer mange forskellige gulvlamper, pendler, væglamper og bordlamper. Hver Flos lampe er et resultat af et passioneret samarbejde mellem designeren og erfarne håndværkere, der går op i detaljerne og skaber belysning, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende. Se de smukke ikoniske design lamper fra Flos nedenfor, og forelsk dig i den ekstravagante Flos 2097 lysekrone, den stilrene Flos 265 lampe eller Arco eller Taraxacum over bordet. Vi har samlet et stort udvalg af Flos designs, der med sine mange forskellige udtryk, hver især er helt unikke. Gå på opdagelse i det brede udvalg af Flos bordlamper, og lad dig inspirere af deres mangfoldige designs, der spænder fra det minimalistiske og enkle til det spektakulære og iøjnefaldende. Find Flos lampen, der passer til din personlige stil og behov, og oplev, hvordan disse eksklusive belysningsløsninger kan forvandle din indretning og skabe en atmosfære af luksus og elegance.


Før DKK 4.000,00
Se varianter
Før DKK 8.995,00
Bestillingsvare
Før DKK 7.280,00
Se varianter
Før DKK 22.150,00
Se varianter
Før DKK 9.100,00
Se varianter
Før DKK 9.975,00
Bestillingsvare
Før DKK 11.900,00
Se varianter
Før DKK 50.000,00
Bestillingsvare
Før DKK 4.050,00
Se varianter
Før DKK 5.300,00
Bestillingsvare
Før DKK 4.630,00
Bestillingsvare
Før DKK 17.400,00
Bestillingsvare
Før DKK 1.995,00
Se varianter
Før DKK 3.810,00
Se varianter
Før DKK 4.985,00
Bestillingsvare
Før DKK 6.300,00
Bestillingsvare
Før DKK 1.255,00
Se varianter




OM FLOS


Flos er en italiensk lampefabrik, der startede sin historie tilbage i 1960 med en lys ide. Dino Gavina havde allerede fremstillet møbler i det lille Eisenkeil-produktionsanlæg sammen med kendte designere som brødrene Achille og Pier Giacomo Castiglioni, samt Afra og Tobia Scarpa. I starten af 1960’erne blev Dino dog overbevist om, at det var på tide at gå igang med også at designe lamper. Scarpa-duoen og Castiglioni brødrene gik i gang med at designe lamper ved hjælp af samme teknologi, der blev brugt til Cocoon lampen. De designede lamper som Fantasma og Taraxacum, der hurtigt blev startskuddet til nye ideer og en lang række af overraskende og smukke lamper.



Startskuddet


Flos, der på latin betyder blomst, blev grundlagt i 1962 af Cesare Cassina og Dino Gavina i Merano, Italien. Sergio Gandini tiltrådte i 1963 som leder af Flos og samme år flyttede Flos hovedkontor til et industriområde i byen Brescia.



Her fik virksomheden skabt et gunstigt miljø for designere, blandt andet Achille og Pier Giacomo Castiglioni, der medførte skabelsen af en masse kendte og ikoniske Flos lamper.



Det handlede om at skabe lamper i en virksomhed, hvor den tekniske side og den kreative fantasi ikke skulle være i modstrid med hinanden.



Der er gennem tiden skabt mange ikoniske Flos lamper, men der kommer også løbende nye lamper til.



Uanset om dit behov er en skulpturel Flos bordlampe eller en elegant Flos pendel, fremstiller den italienske lampe fabrik alle typer lamper, så der er noget til ethvert behov.



FLOS LAMPER


Glo Ball


Som en ikonisk Flos Lampe kan nævnes Flos Glo Ball, der er en lampeserie designet af Jasper Morrison. Den tidløse Glo Ball blev tegnet tilbage i 1998, og er en tidløs serie af lamper, der både byder på ikoniske pendler, bord-, gulv-, og væglamper. Med denne lampe får du en sand lampeklassiker, der er fremstillet af et beklædt mundblæst opalglas med en ætset overflade. Uanset om du vælger den som Flos gulvlampe, bordlampe eller pendel vil du desuden opleve optimal lys spredning, der smukt vil oplyse dit rum.



Flos Arco


Flos Arco er også en af de helt store ikoner. Den smukke buelampe er en af de meste kendte lampe designs fra Flos og er designet af Castiglioni brødrene helt tilbage fra virksomhedens begyndelse i 1962. Arco buelampen har inspiration i gadelampernes store belysnings radius, som brødrene ønskede at udnytte i indendørs lamper.



Flos Taraxacum


På siden finder du også den spektakulære Flos Taraxacum, der blev designet af Achille Castiglioni i 1988. Achille Castiglioni designede Flos Taraxacum både som pendel og væglampe og lampen vil med garanti tiltrække sig mange nysgerrige blikke.



Flos Snoopy Bordlampe


På siden finder du også den fine Flos Snoopy bordlampe, der er en borlampe lavet med en hvid base i Carrara marmor med metalskærm, der kan vælges i flere farver og som giver et behageligt lys.



KØB DIN FLOS LAMPE HOS OS



Uanset om du er på jagt efter en luksuriøs Flos lysekrone, en elegant Flos væglampe, den velkendte Flos Snoopy bordlampe eller en helt fjerde type lampe fra den italienske lampefabrik, finder du hos os et stort udvalg.



Flos 265 lampe

Flos 265 er en væglampe, der oplagt i kontoret såvel som i køkkenet, hvor det stilrene design vil passe godt ind i alle boliger.



Flos 2097 Lysekrone

Du finder også Flos 2097 - en helt ekstraordinær lysekrone, der vil være det ultimative blikfang i den store hall eller over spisebordet.



Miss Sissi Lampen

Måske er du mere til lampen og designikonet Miss Sissi bordlampen, der er skabt af den kendte franske designer Philippe Starck. Med sit hvide og simple design er den god i den minimalistiske bolig, mens Beside Gun lampen fra Flos, med 18 karat guldbelægning er til dig der vil have en lampe, der er alt andet end minimalistisk.


Uanset hvilken Flos lampe der er din favorit, har vi samlet et stort udvalg, så du kan finde det bedste match til din bolig og personlige smag.



ER FLOS ET GODT BRAND?


Ja, Flos’ designerlamper er lavet af ægte italiensk kvalitet. Flos benytter eksklusive materialer under fremstillingen af deres mange designerlamper, eksempelvis messing.


Lamperne har et tidløst design, hvilket gør dem i stand til at indgå i boligindretningen i mange år frem.


Du finder hele 80 designerlamper fra Flos hos Jacobsen Plus, så du med garanti kan finde en designerlampe, som falder i din smag.



HVAD GØR FLOS TIL ET UNIKT BRAND?

Designklassikerne fra Flos er både enkle og raffinerende på samme tid. Der bliver hverken gået på kompromis med kvaliteten, håndværket eller designet hos Flos.


Belysning fra Flos er både funktionelt og attraktivt.



Flos Lamperne


Mange af lamperne fra Flos er blevet ikoner inden for belysning. Designeren bag har haft øje for både lysstyrken, skærmen, behageligt lys og indretningen de skal passe ind i.


Find her Flos pendler, loftlamper og gulvlampe i mange materialer; hvid marmor, sølv, guld, bronze, messing, opal og kobber i høj kvalitet.



Snoopy Bordlampe

Snoopy Bordlampe er designet af Achille & Pier Giacomo Castiglioni i 1967. En af de meget kendte og ikoniske designs er Snoopy bordlampe, hvor lampeskærmen fås i flere forskellige farver.


Snoopy bordlampe kommer med en fod i hvid marmor og skærm i metal med flot poleret finish. Foden i hvid marmor står flot til den blanke skærm og er muligvis inspireret af tegneseriefiguren Snoopy.


Snoopy bordlampe er med sin farverige skærm et meget populært valg til stuen eller hjemmet.


Lampeserien med bordlampen Snoopy er elsket af mange.



Lyskilder

For at sikre dig, du får det rette lys, du har behov for, bør du sikre dig en ordentlig lyskilde.


Sørg for lysstyrken er tilpas, at pærens sokkel passer i fatning, og at lyset er så blødt eller direkte lys som du ønsker. Desuden skal du overveje, om du vil have lysdæmper eller sensor i din lampe. Direkte lys er især godt som arbejdslys. Hvor blødt lys derimod er til når der skal hygges.


Sørg for at diameter på pæren passer med diameter på lampen.









Indkøbskurv