Log ind

Åbningstider

Åbningstider:


Butikken på Grønlandsvej 6, Horsens:

Mandag - Fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket

____________________________________________________________________________________________________

Historie:

JacobsenPlus by Leo Jacobsen A/S - fra snedkervirksomhed til livsstilshus

Det var snedker Wilhelm Eriksen, der i 1929 startede møbelforretningen fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Ferdinand Jacobsen flyttede under Anden Verdenskrig forretningen til Torvet, og han kom dermed til at lægge navn til møbelbutikken, der i 1986 flyttede fra Torvet til nybyggeri på Vejlevej, hvor forretningen blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Idé Møbler.

I de efterfølgende år blev den ene butik til flere, og i 2006 etablerede Jørn Jacobsen på Vejlevej en ny afdeling med designmøbler, som blev starten på Jacobsen Plus.

Da de fleste af Ide Møblers forretninger i 2007 blev solgt til kapitalkæden Axcel, valgte Jørn Jacobsen at satse på designmøblerne, og Leo Jacobsen A/S åbnede Jacobsen Plus i nye lokaler på Grønlandsvej overfor Bilka i midtbyen.

Efter 3 år valgte Jørn Jacobsen ved nytårsskiftet at lave et generationsskifte med sønnen Peter Ferdinand Jacobsen, der nu sammen med sin hustru Claudia, er 5. generation bag møbelhuset i Horsens.

Jacobsen Plus er idag en af danmarks mest spændende og progressive møbelbutikker, som byder på det bedste af både dansk & udenlandsk design.

Kom og besøg butikken i Horsens

Med venlig hilsen

Jacobsen Plus A/S
Grønlandsvej 6-8   |   8700 Horsens   |   75 64 87 22   |   info@jacobsenplus.dk
Klik mig