Lysestager

Der er intet så hyggeligt som levende lys. At bringe levende lys ind i dit hjem er en fantastisk måde at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære. Lysestager kan også fungere som dekorative elementer og bidrage til den overordnede indretning af et rum. Derfor har vi selvfølgelig også samlet et stort sortiment af lysestager i alle mulige forskellige designs og størrelser. Vi har alt fra små og enkle lysestager, til store og mere skæve designs. Fælles for alle lysestagerne er, at de er designet af nogle af de absolut største designere, og det kan man tydeligt se. Med en masse forskellige farver og varianter, er der helt sikkert en lysestage der tiltaler dig i udvalget herunder, hvori du bl.a. kan finde brands som Audo Copenhagen, HAY, Ferm Living, Georg Jensen, Lyngby Porcelæn og mange flere. Kig udvalget igennem med det samme, og find dine favoritter i dag. Skulle du have nogen spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os her.


Stort udvalg af lysestager


Her på siden finder du et stort udvalg af lysestager til alle slags boliger. Find både høje og lave lysestager, der kan være med til at skabe hygge og en hjemlig stemning i alle boligens rum herunder i entréen, på badeværelset, i stuen mm. Lysestagerne i udvalget har et tidløst design, hvilket gør dem i stand til at stå fremme som en del af indretningen. Udvalget byder både på lysestager i messing, stål, porcelæn og glas. Du kan derfor med sikkerhed finde en lysestage, som du synes om og som passer ind i din indretning. Ved du hvilken slags lysestage du leder efter, kan du gøre brug af filtreringsmuligheden i venstre side. På den måde kan du filtrere i udvalget, så du får vist lysestager, der har relevans for dig. På den måde kan du også lettere beslutte dig for, hvilken lysestage der passer bedst i dit hjem. Udforsk vores store udvalg af lysestager, og lad dig inspirere af de mange forskellige designs og materialer. Vores sortiment inkluderer både traditionelle og nyskabende lysestager, der passer til ethvert hjem og smag.Skab hygge med lysestager


Når mørket falder på i vinterperioden falder det mange naturligt at gøre brug af lysestager med stearinlys i. Varmen fra lysene er med til at skabe hygge, specielt når sneen falder udenfor for vinduet. Du kan for eksempel købe Cobra lysestagerne fra Georg Jensen til når julebordet skal dækkes. Lysestagerne fra Georg Jensen er med til at sætte en ekstra hyggelig stemning, når man går ombord i julemaden. De er samtidig også dekorative og sætter prikken over i’et ved bordopdækningen. Sætter du flere lysestager sammen i forskellige højder og stilarter, kan du skabe et unikt og personligt udtryk, der er helt dit eget. Tænd stearinlys i lysestagerne og oplev, hvordan det bløde lys forvandler rummet og skaber en afslappende og hyggelig atmosfære.

Selvom indretningen i dag er præget af den skandinaviske stil og indretning, som er ren, enkel og lys i farverne, så fører lysestagerne i messing sig frem med gyldne og elegante farver, der varmer helt ind i kroppen. Det er blevet moderne at tilføre varme til den skandinaviske stil. Messing lysestagerne er med til at gøre indretningen mere hyggelig og varm selvom hjemmet emmer af en skandinavisk stil. Kombiner lysestager i forskellige materialer, såsom messing, træ og keramik, for at skabe en spændende og indbydende atmosfære i dit hjem. Overvej også at eksperimentere med forskellige farver og teksturer på stearinlys, så du kan skabe et personligt og unikt udtryk i dit hjem.Sæt et personligt præg på indretningen


En lysestage med levende lys kan noget helt særligt. Udover at skabe varme og hygge kan lysestager skabe en mere hjemlig bolig. Udvalget rummer forskellige varianter med forskellige former. De mange forskellige designs giver dig rig mulighed for at finde en lysestage, som du kan indrette dit hjem med. Du kan sætte et personligt præg på boligen ved at vælge en lysestage, som du synes om. Du kan derudover også tage et kig i vores store udvalg af stearinlys, så du kan mixe og matche lysestagerne og stearinlysene som du har lyst for at opnå en hjemlig følelse i boligen. Overvej at arrangere lysestager i grupper, der passer til forskellige årstider eller temaer, for at skabe en spændende variation i din indretning. For eksempel kan du vælge lysestager og stearinlys i sæsonens farver og motiver til de forskellige årstider.Giv indretningen et løft


Lysestager er med til at give indretningen et løft. De er samtidig med til at skabe en rød tråd i boligen, da lysestagerne er med til at sætte det sidste finish i indretningen. Derfor behøver du ikke sætte lysestagerne væk, når lysene er brændt ned. Lysestagerne fra Jacobsen Plus skaber stemning i sig selv og er dekorative selv uden stearinlys. Lysestagerne kan både stå enkeltvis eller flere sammen for at skabe et unikt udtryk. Du kan også stille dem ved siden af en flot vase på bordet eller i vindueskarmen. Anbring lysestager på forskellige steder i dit hjem, såsom på hylder, reoler, konsolborde eller på en bakke sammen med andre dekorative genstande, for at skabe en sammenhængende og interessant indretning.Ofte stillede spørgsmålHvilken lysestage skal jeg vælge?

Når du skal vælge en lysestage, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring hvilket design lysestagen skal være i og hvilket materiale lysestagen skal være lavet af for den passer ind i indretningen. Derudover kan du tænke over, hvor lysestagen skal stå, så du får valgt den rigtige størrelse. Har du i forvejen lysene, kan du overveje, hvilken lysestage der vil passe godt sammen med dem.Er der forskel på lysestager?

Ja, der kan være en stor forskel på lysestager. Der kan både være forskel på materialet, prisen og designet. Derfor bør du overveje, hvilken type lysestage og hvilken stemning du ønsker lysestagen skal bidrage med i boligen inden du begiver dig ud i et køb. Lysestager kan være med til at sætte prikken over i’et ved et flot pyntet bord eller i den daglige indretning.Hvor kan man købe lysestager?

Du finder et stort udvalg af lysestager fra nogle af de største brands hos Jacobsen Plus. Her finder du lysestager af høj kvalitet til alle slags indretninger. Du kan derfor med sikkerhed finde en lysestage, som passer ind i dit hjem. Lysestagerne kan både pryde med og uden lys i, i hjemmet. Med lysestager i hjemmet er du garanteret en hyggelig og hjemlig stemning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv