TV-borde

Et TV-bord er for mange et centralt element i de fleste stuer og det er derfor vigtigt man får valgt et TV-bord, der passer til ens personlige stil og behov. Der kan være mange grunde til at man erhverver sig et TV-bord. Der er både et praktisk element i det, men derudover er det også en god måde at indrette på. Man får sig nemlig ofte en mellemting mellem en reol og et bord, og det gør at du med et TV-bord selvfølgelig kan have dit TV på, men du kan også bruge den til opbevaring. Hos os har vi samlet et bredt sortiment af TV-borde, fra nogle af de førende designere på markedet, der er kendt for deres innovative og æstetiske designs. Du finder blandt andet TV-borde fra Montana, Design House Stockholm og Woud. Sortimentet spænder bredt lige fra enkle og minimalistiske designs til mere avancerede og funktionelle designs. Uanset om du ønsker et klassisk TV-bord eller et mere moderne TV-bord, så finder du det i udvalget herunder. Kig det store udvalg igennem, og find netop din favorit TV-bord herunder med det samme.


Før DKK 9.979,00
Se varianter
Før DKK 5.506,00
Se varianter
Før DKK 6.371,00
Se varianter
Før DKK 4.276,00
Se varianter
Før DKK 14.270,00
Se varianter
Før DKK 14.809,00
Se varianter
Stort udvalg af TV møbler fra kendte brands

Fjernsynsområdet er en stor del af langt de fleste boliger, og TV’et kan hurtigt optage meget plads i den ellers hyggelige stue. Det gør dog slet ikke noget, hvis det blot er placeres på et designer TV bord, som helt sikkert vil flytte fokus fra det lidt klodsede fjernsyn, til det smukke fjernsynsbord.

Her på siden kan du med garanti finde et TV møbel, som vil matche din stue indretning helt perfekt. De mange smukke TV borde kommer fra kendte brands og designere, og du er derfor sikret et moderne TV bord, som vil pynte flot i stuen i mange år.
På siden finder du alt fra et ikonisk Montana TV møbel i stilrent design til de unikke TV borde.

Med et design TV møbel, får du både den praktiske funktion, der er ved en TV bænk, samtidig med at du får noget smukt at kigge på.

Stort eller lille TV bord?


En TV skænk kan fås i mange forskellige størrelser, og med flere funktioner. Når du skal på jagt efter et smart TV bord, bør du først og fremmest overveje, om du skal have et lille TV bord eller et stort TV bord. Det afhænger selvfølgelig også af pladsen i stuen, og størrelsen på dit fjernsyn.

Er dit fjernsyn meget stort, kan det være en fordel at vælge et lavt TV bord, så du ikke skal kigge op, når du ser fjernsyn. Det modsatte er gældende, hvis dit fjernsyn ikke er så stort. Her vil et højt TV bord sikrer, at fjernsynet kommer op i den rette synshøjde.

Har du meget elektronik, DVD’er og lignende kan du finde et langt TV bord med skuffer, så du kan gemme alt det af vejen, du helst ikke vil have stående synligt fremme.  

Mediemøbler hos Jacobsen Plus kan både findes som væghængt TV møbel eller til placering på gulv. Bor du i en lille lejlighed kan det være en fordel, at vælge et smalt TV bord der er væghængt, da det skaber mere gulvplads og giver en mere rummelig følelse i rummet.

Samtidig har et TV møbel, der er placeret på gulvet også den fordel, at det er let at rykke på, hvis du skal ommøblerer i stuen.

TV bord i flotte design


Udover størrelse og funktion bør du også tænke på design af dit TV møbel. Hos os finder du alt fra et TV bord i hvid til den minimalistisk indretning, et TV bord i sort til et mere råt udtryk og TV bord i træ, til dig der elsker den skandinaviske indretningsstil.

Et TV bord i egetræ, vil give følelsen af at tage naturen med indenfor. Der er dog meget forskel på et TV bord i eg - nogle har et meget simpelt udtryk, mens andre er designet som et retro TV bord.

Er du til et lidt skævt og anderledes udtryk har vi også TV borde, der er kombineret i materialer og farver. Eksempelvis kan du både få træ og et TV bord i grå i et og samme møbel.

Uanset om du er til et rustik TV bord eller et simpelt sort TV bord, så finder du begge dele og meget mere her på siden.


Gå på opdagelse og køb dit TV bord hos os allerede i dag. Du kan også med fordel tage et kig på vores store udvalg af borde, så du kan skabe en sammenhængende og stilren indretning.
Indkøbskurv