Gaver til studenten

Sommeren er for nogen startskuddet på en uforglemmelig oplevelse. Det er nu de nyudklækkede studenter pryder bybilledet med deres velfortjente huer. Leder du efter den helt rigtige studentergave til en kommende student? Bliv inspireret af vores udvalgte gaveideer og glæd studenten du holder af med en personlig og betænksom overraskelse. Udvalget byder på gode gaveideer, som både kan være til gavn og glæde for studenten. Gå på opdagelse i udvalget og find den perfekte studentergave.


Stort udvalg af gaver til studenten


Studenterugen er lig med forskellige oplevelser herunder hyggelige stunder med vennerne, utallige fester og ikke mindst gode studentergaver. Studentergaven er ikke ubetydelig - nej tværtimod. Studentergaven har til formål at være et evigt minde om en fantastisk studentertid. Udvalget ovenfor bugner med fremragende kvalitet og derfor kan du med sikkerhed finde en oplagt studentergave.

I udvalget finder du blandt andet bøger, pynteting, elektronik, service og boliginteriør. Hvad end du leder efter en klassisk studentergave eller en anderledes gave, giver udvalget dig rig mulighed for at finde en perfekt gave til studenten. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde en god studentergave. Derfor kan du i venstre side filtrere i udvalget, så du får lettere ved at finde den perfekte gave som studenter kan få glæde af i mange år.Inspiration til studentergaven


Har du svært ved at finde den helt rette gave til studenten? For at kunne finde frem til den perfekte gave, bør du gøre dig nogle overvejelser om, hvilke interesser studenten har. Har studenten for eksempel en stor passion for indretning og bæredygtighed, så er den lille reworked abe fra Kay Bojesen en oplagt gave. Det er samtidig også en gave, som studenten kan have med sig, når han eller hun flytter hjemmefra. Som prikken over i'et på gaven, kan du købe en lille studenterhue med til aben, så den i den grad symboliserer studentertiden.

Samler studenten på Royal Copenhagen, har du her på siden også mulighed for at få fingrene i det. Du kan for eksempel købe en blå mega riflet tallerken fra Royal Copenhagen som kan bidrage til studentens samling.

Har studenten en stor passion for god musik, så kan høretelefoner som Beoplay HX Over-ear ANC Timber fra Bang & Olufsen i den grad være en oplagt studentergave. Ikke nok med at høretelefonerne bidrager med god lyd, så bidrager de også med et eksklusivt design som bidrager med en god stil til enhver der bærer høretelefonerne.Køb studentergaven hos Jacobsen Plus


Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside og at inspirere dig til gaven, der vil skabe stor glæde hos studenten. Vi vil gerne sørge for at jagten på den perfekte studentergave bliver så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet et stort gave univers til dig, så du nemt og bekvemt kan bestille den rette gave hjemme fra sofaen og så tager vi os af resten. Du har 14 dages fuld returret, hvis det viser sig, at gaven ikke rammer plet hos studenten. Derfor kan du bestille gaven med ro i maven. Vi leverer gaven ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan man ønske sig i studentergave?

Det kan være noget af en udfordring, når man som nyudklækkede student skal lave en ønskeliste. Er du ved at være det sted i livet, hvor du godt kunne tænke dig at flyve fra reden og flytte hjemmefra, så kan du med fordel overveje at ønske dig ting til netop dette. Det kan være en god idé at finde gaver, som ligger i forskellige prisklasser, så alle dine gæster har mulighed for at kunne give dig en ting, som du ønsker.Hvad skal en studentergave koste?

Der findes ikke regler for, hvad en studentergave skal koste. En god gave behøver ikke nødvendigvis at koste mange penge. En god gave er en gave, der kan bringe gavn og glæde hos studenten. For nogen kan en personlig gave eller en sjov gave være til mere gavn og glæde end en eksklusiv gave. Derfor bør du finde en gave, som både passer til dit budget og til studenten. Dette kan være noget af en udfordring og derfor kan du hos Jacobsen Plus finde inspiration til gode gaveideer, så du får lettere ved at finde den perfekte gave.Hvad giver man i studentergave?

Studentergaven kan både afhænge af prisniveauet og studentens interesser. Overrask studenten med den oplagte studentergave ud fra students interesser. Du kan samtidig også give en gave, som studenten har mulighed for at have i flere år. På den måde får du givet studenten en gave, der kan bringe gode minder frem om den dejlige studentertid i mange år frem.Hvor kan man købe studentergaver?

Du finder et varieret udvalg af gaver til studenten fra nogle af de største brands hos Jacobsen Plus. Du kan for eksempel finde alt lige fra pynteting og service til høretelefoner. Hos Jacobsen Plus finder du gaver til studenten i høj kvalitet. Derfor kan du med sikkerhed finde en studentergave i udvalget. Lad dig inspirere af det store udvalg og find den rette gave. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Indkøbskurv