Senge

I gennemsnit bruger man ca. en tredjedel af sit liv i sengen, og for at opnår den mest optimale komfort, ikke bare om natten når du sover, men også om dagen, så er det altafgørende med en ordentlig seng. Her finder du vores bud på de absolut bedste senge, specielt når det kommer til kvalitet og komfort. Kom ind i vores butik i Horsens og prøv vores senge, eller køb din seng online her i dag. Du har hos os mulighed for at købe din seng nu, og betale den af over flere måneder, uden at den samlede pris kommer til at stige. Det er den perfekte løsning til dig, som gerne vil have lidt mere luft i økonomien. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige senge.


Elevationsseng, kontinentalseng og boxmadras

Hos Jacobsen Plus finder du et udvalg af skønne senge, der kommer i flere forskellige størrelser, farver og typer. Hvem drømmer ikke om at kaste sig ned i en lækker stor seng efter en lang dag, for at få et velfortjent hvil?

I udvalget finder du en dobbeltseng, der uden tvivl vil matche enhver bolig i design, og du kan vælge de skønne senge i flere forskellige typer. Første skridt på vejen imod din nye lækre seng er at overveje, om det skal være en kontinentalseng, elevationsseng eller boxmadras.

Her på siden finder blandt følgende senge:
- Kontinentalseng 180x200
- Kontinentalseng 180x210
- Elevationsseng 180x200
- Elevationsseng 180x210
- Boxmadras 180x200
- Boxmadras 180x210

Forskellen på de tre forskellige sengetyper forklarer vi kort her:

En kontinentalseng består af tre lag, og det giver dig en samlet løsning i en seng. Den består af en ramme/boxmadras som bund, en springmadras eller skummadras som midte og en topmadras øverst. Kontinentalsenge hos Jacobsen Plus kan vælges i to forskellige størrelser, to forskellige hårdheder og med tre forskellige slags sengegavle.

En elevationsseng består af en elevationsbund, som gør at du kan hæve og sænke madrassen. Det gør det betydeligt nemmere for dig, at finde lige netop den sovestilling eller siddeposition du finder mest behagelig. Også her kan du vælge en elevationsseng i to størrelser, to forskellige hårdheder og med og uden gavl.

Boxmadrasser er i alt sin enkelhed bare en springmadras, der er monteret på en fast ramme med ben. Ønsker du en boxmadras, får du samme valgmuligheder i forhold til størrelse, hårdhed og sengegavl som ved kontinental- og elevationssengene.

Høj eller lav seng


Der er stor forskel på om man er størst tilhænger af en høj seng eller en lav seng. Det er meget individuelt, og du skal vælge det der føles bedst for dig. En boxmadras er typisk lavere end en kontinentalseng, da den ikke består af helt så mange lag, og når du skal vælge en ny seng kan det derfor være et meget godt udgangspunkt.

Hvilken type der er den bedste seng for dig, er meget individuelt, men uanset vil du her på siden været sikret en luksus seng, der vil holde mange år frem.

Sengegavl i flere designs


Udover de skønne senge, kan du her på siden også finde en flot sengegavl, der er både praktisk og giver en hotel stemning i dit soveværelse. I vores udvalg er der sengegavl på 180 cm, som passer til enhver seng i samme bredde. Har du i forvejen en eksempelvis madras på 180x200 cm, kan du altså sagtens købe et hovedgærde hos os separat.

Med en seng med gavl bliver det mere behageligt at sidde op i sengen, da ryggen og hovedet vil støtte mod et polstret og blødt ryglæn i stedet for den hårde væg. Desuden er en seng med sengegavl en mulighed for at give dit soveværelse et personligt præg, og sengegavlen vil fremhæve din seng på bedste vis.Gå på opdagelse og køb din seng hos Jacobsen Plus, eller kontakt os ved spørgsmål.
Indkøbskurv