Carpe Diem Beds er design inspireret af den svenske natur, og i højeste kvalitet. Design og luksuriøs komfort er kendetegnet på det store udvalg af kvalitetssenge. Sengene fås i et utal af kombinationer med en række forskellige ben, sengegavle, tekstiler og funktioner. Sengen er det vigtigste møbel i hjemmet, og skal give års afslappende søvn og æstetisk nydelse. Udover senge har Carpe Diem et udvalg af lækre accessories, som badekåber, tøfler og sovemasker. Se udvalget af sengemodeller nedenfor og kontakt os endelig på info@jacobsenplus.dk hvis du har brug for hjælp og vejledning til valg af Carpe Diem seng. Skriv også til os, hvis du har ønsker til andre produkter end vist på siden.


Vindö

Vindö er en justerbar seng. Her får du et spektakulært svævende design og en luksuriøs komfort. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Sandö

Sandö er den mest populære kontinentalseng fra Carpe Diem. Her kombineres tre unikke fjedersystemer, der giver dig en høj grad af komfort og skaber en mærkbar forskel for din søvn. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Kornö

Kornö er en standard kontinentalseng hos Carpe Diem. Sengen har separate fjedersystemer, der garanterer en blød seng og giver dig en behagelig nattesøvn. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Koster

Koster er en basis seng hos Carpe Diem. Her får du fantastisk formbarhed, det fine håndværk og høj kvalitet. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Marstrand

Marstrand er en premium med et tidløst design. Denne eksklusive seng har justerbare hoved- og ben støtte og giver dig ekstra støtte i lænden. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Skaftö

Skaftö er en eksklusiv, komfortabel og ekstra høj kontinentalseng. Sengen har indbygget rygstøtte, der kan styres via en trådløs fjernbetjening. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Härmanö

Härmanö er en kontinentalseng med en klassisk dobbeltmadras og to separate lag trykaflastende fjedre. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Saltö

Saltö indeholder alle de teknikker, som giver dig den mest behagelige seng. Du kan justere sengen, uanset om du sidder op eller ligger. Sengen vil følge dine bevægelser og forme sig efter din krop. Sengen kan tilpasses ud fra dine behov og præferencer. En håndlavet seng produceret i Sverige.


Rörö

Rörö har en ultralav og meget moderne sengeramme der passer ind i den minimalistiske og strømlinet stil. Du får en luksuriøs boxmadras med høj komfort. En håndlavet seng produceret i Sverige.