Spisebordsstole

Spisebordsstole er en central del af ethvert spisebord, og det er vigtigt at vælge de rette stole for at skabe den ønskede stemning i spisestuen. Spisebordsstole er et af de møbler som alle mennesker har brug for, men som ofte kan være rigtig svære at vælge imellem. Det skyldes bl.a. at der er så mange forskellige varianter, og at mange af dem ofte minder om hinanden. Derfor har vi hos JacobsenPlus forsøgt at tynde ud i nogle af dem, og har derfor sammensat nedenstående udvalg af spisebordsstole fra nogle ar de bedste og mest innovative designere gennem tiden. Det betyder at du selvfølgelig kan få alle de klassiske spisebordsstole, eksempelvis 7’er stolen fra Arne Jacobsen eller de klassiske træstole fra Hans Wegners CH-serier, men samtidig også kan få nogle lidt skæve og kreative designs fra designere som Nanna Ditzel og Kaare Klint. Så uanset om du er på udkig efter en klassiske og tidløse stole eller moderne og unikke stole, så finder du dem i udvalget nedenfor. Se selv de mange spisebordsstole igennem herunder, og find dem som passer bedst ind i netop din spisestue og til dit spisebord i dag.

Du kan også med fordel kaste et blik på vores smukke udvalg af designer stole her, så du kan fuldende boligen til perfektion.
Designer spisebordsstol

Spisebordsstole er et helt centralt element når det kommer til indretningen af spisestuen. En smuk og komfortabel spisebordsstol kan virkelig gøre en stor forskel i rummet, og den skal vælges med omhu. Mange bruger nemlig spisebordspladsen til flere formål end blot at spise dagens måltider ved.

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af ikoniske spisebordsstole som Y-stolen, Folkestolen J39, Syver stolen og Dråben.

De mange spisebordsstole kommer fra kendte brands og designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, FDB Møbler og Hay.

Det er vigtigt for os, at du finder den spisestuestol der passer til din indretningsstil og dine ønsker.

Spisebordsstole med flere funktioner


En spisebordsstol skal ofte danne rammen for mange forskellige af de daglige og festlige gøremål du har i dit hjem. En spisebordsstol med armlæn kan være et godt valg, hvis du ønsker ekstra komfort ved spisepladsen. Du kan også skabe en ekstra komfort i din spisebordsstol ved at supplere med et lammeskindstæppe eller hynde til spisestolen. Nogle modeller har specialdesignede hynder, og du kan eksempelvis få en hynde til y-stolen, hvis det er den model du ønsker dig allermest.

En køkkenstol bruges ofte mange timer i løbet af dagen. Den bruges når du har gæster, læser lektier med børnene, spiser aftensmad og nyder morgenkaffen.
Vælg en behagelig polstret spisebordsstol for den gode komfort eller benyt dig af en moderne og populær skalstol, hvor du kan opnå komforten med en lækker hynde efter dit ønskede valg.

Spisebordsstole i mange materialer og farver


Hos Jacobsen Plus finder du spisebordsstole i et stort udvalg af materialer, farver og udformninger. Er du mest til en sort, hvid eller grå spisebordsstol, der kan opretholde den minimalistiske indretning eller ønsker du en retro spisebordsstol i cognac farvet læder der giver charme og hygge til spisestuen?

Uanset hvilken af delene finder du i vores sortiment en spisebordsstol til enhver smag. Spisebordsstole i træ er et godt valg hvis du elsker naturmaterialer, men du kan også skabe det perfekte blikfang med en spisebordsstol i eksempelvis rød, blå eller grøn.

Ønsker du et eksklusivt look skaber du det desuden nemt ved at vælge en spisebordsstol med messing stel eller med Loafer stolen fra Andtradition.


Lad dig inspirere af de mange designer spisestole du finder i vores udvalg, og kontakt os gerne hvis du har yderligere spørgsmål.
Indkøbskurv