Skænke

Find din nye skænk til stuen eller spisestuen her. Se nedenfor alle de smukke skænke fra kendte brands som Woud, DK3 og Skagerak eller den klassiske Finn Juhl skænk med farvede skydedøre. Måske er du mere til de moderne Montana skænke i mange forskellige farver og modeller. En skænk eller kommode er den perfekte måde at skabe god og flot opbevaringsplads i alle boligens rum, og her på siden finder du noget til ethvert behov og enhver smag.

Er du i tvivl hvilken skænk du skal have, så kontakt os endelig her.  


Designer skænke fra kendte brands

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af designer skænke fra nogle af de mest ikoniske brands og designere. En designer skænk kan bruges i alle boligens rum, og uanset hvilken skænk eller kommode her fra siden der er din favorit, så er du sikret en skænk i højeste kvalitet.

En moderne skænk er brugbar og smuk opbevaringsplads i både stuen, køkken-alrummet eller soveværelset. Uanset om du er på udkig efter en klassisk Montana skænk, en elegant Wegner skænk eller noget helt tredje, vil du være sikret en skænk i et design, der helt sikkert vil pynte i din bolig.

Hvilket design din skænk skal have er helt op til dig, og i vores store udvalg finder du med garanti noget til enhver smag og indretning.

Skænke i flotte materialer og designs


I udvalget finder du skænke i mange forskellige materialer og størrelser. Uanset om du er på jagt efter en høj skænk til entreen, en lav skænk til soveværelset eller en stor skænk til stuen, finder du en størrelse, der kan matche alle rum og boliger. Selvom du bor i en mindre lejlighed, er opbevaringsplads nødvendig og du kan på siden sagtens finde en lille skænk, der vil matche selv den mindste bolig.

Du kan vælge din nye skænk i et stort udvalg af skønne materialer. Er du glad for træ kan du både finde en skænk i egetræ, og en teak skænk, som vil stå smukt i alle danske hjem, og matche den skandinaviske indretning særdeles godt.

Vælger du en smuk Børge Mogensen skænk kan du designe den næsten ligesom du har lyst. Måske vil du gerne have en skænk i hvid, for at opretholde et minimalistisk udtryk i din bolig, eller også er du til lidt kontrast og ønsker en sort skænk.

Uanset kan du finde en skænk, der vil matche enhver indretning - uanset om den er farverig, romantisk eller industriel.

Skænke med skuffer og glaslåger


Skænke kan komme i mange forskellige varianter og udformninger. Her på siden finder du blandt andet en skænk med glaslåger, som kan være praktisk til udstilling af dit yndlings stel, og en skænk med skuffer, som er god opbevaringsplads til de ting du helst ikke vil have til synligt skue.  

En Finn Juhl skænk, som er en skænk med skydelåger vil egne sig enormt godt som tv skænk, hvor du kan gemme diverse elektronik, DVD’er og spilkonsoller af vejen, når ikke det er i brug.

Uanset hvilke funktioner din skænk skal leve op til, har vi noget til ethvert behov af opbevaring og design.

Kommoder i flere varianter og størrelser


På siden finder du også et stort udvalg af kommoder, som ligeledes egner sig fantastisk som opbevaringsplads.

En smal kommode kan bruges til opbevaring af handsker, huer og halstørklæder i entreen, mens en stor kommode kan være supplement til klædeskabet i soveværelset.

Du kan også benytte dig af en lille kommode, hvis du mangler skabsplads på badeværelset eller en høj kommode i køkken-alrummet, hvis køkken pladsen er lidt trang.

Kommoder kan ligesom skænke have enormt mange udtryk og der er stor forskel på, hvilken stemning du skaber med en sort kommode, fremfor en hvid kommode.

Er din indretning generelt meget stilren, kan det være et cool element med en retro kommode, som vil skabe kontrast i rummet.


Gå på opdagelse i vores store udvalg, og skab smuk opbevaringsplads med en designer skænk eller kommode.

Indkøbskurv