Skænke

En skænk er et smukt og praktisk møbel, der kan tilføje stil og funktionalitet til ethvert rum i dit hjem. Find din nye skænk til stuen eller spisestuen her. Se alle de smukke skænke fra kendte brands som Woud, DK3 og Skagerak eller den klassiske Finn Juhl skænk med farvede skydedøre. Måske er du mere til de moderne Montana skænke i mange forskellige farver og modeller.

En skænk eller kommode er den perfekte måde at skabe god og flot opbevaringsplads i alle boligens rum. En skænk kombinerer opbevaring og design i en unik kombination. Pynt også din skænk med flotte pyntegenstande, så din skænk bliver fuldstændig unik. Udvalget byder på skænke i forskellige stilarter samt materialer. Derfor kan du helt sikkert finde en skænk, som passer ind i din bolig. Uanset om du er på udkig efter en klassisk og enkel skænk eller om du er på udkig efter en mere innovativ og moderne skænk, så finder du det i udvalget nedenfor.

Giv et af dine rum i boligen nyt liv med en smuk skænk. Du er garanteret høj kvalitet og æstetisk og et tidløst design, som passer ind i ethvert hjem. Tag et kig på udvalget og find din favorit i dag.

Er du i tvivl om, hvilken skænk du skal have, så kontakt os endelig her.  


Før DKK 14.892,00
Se varianter
Før DKK 16.681,00
Se varianter
Før DKK 15.036,00
Se varianter
Før DKK 31.495,00
Se varianter
Før DKK 12.685,00
Se varianter
Før DKK 10.066,00
Se varianter
SKÆNKE - PRAKTISK OPBEVARING

En skænk er alsidigt og skønt møbel, der kan bruges i forskellige rum og til forskellige formål i hjemmet. De er ofte placeret i spisestuer og stuer, men kan også være velegnede til soveværelser, entreer og endda kontorer. Skænke bruges primært til opbevaring af forskellige genstande såsom porcelæn, glas, bestik, servietter, bøger, dokumenter og meget mere. De kan også benyttes som et tv bord.

Skænke er en praktisk løsning til at holde rummet rydeligt og organiseret, samt stilfuld opbevaring. Mange forskellige ting kan opbevares sikkert bag lågerne og skuffer.Designer skænke fra kendte brands


Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af designer skænke fra nogle af de mest ikoniske brands og designere. En designer skænk kan bruges i alle boligens rum, og uanset hvilken skænk eller kommode her fra siden der er din favorit, så er du sikret en skænk i højeste kvalitet.

En flot og moderne skænk er brugbar og smuk opbevaringsplads i både stuen, køkken-alrummet eller soveværelset. Uanset om du er på udkig efter en klassisk Montana skænk, en elegant Wegner skænk eller noget helt tredje, vil du være sikret en skænk i et design, der helt sikkert vil pynte i din bolig.

Hvilket design din skænk skal have er helt op til dig, og i vores store udvalg finder du med garanti noget til enhver smag og indretning.Skænke i flotte materialer og designs


I udvalget finder du skænke i mange forskellige materialer og størrelser. Uanset om du er på jagt efter en høj skænk til entreen, en lav skænk til soveværelset eller en stor skænk til stuen, finder du en størrelse, der kan matche alle rum og boliger. Selvom du bor i en mindre lejlighed, er opbevaringsplads nødvendig og du kan på siden sagtens finde en lille skænk, der vil matche selv den mindste bolig. Find alt lige fra en rustik skænk til en klassisk skænk i udvalget ovenfor.

Du kan vælge din nye moderne skænk i et stort udvalg af skønne materialer. Er du glad for træ kan du både finde en skænk i massiv egetræ, og en teak skænk, som vil stå smukt i alle danske hjem, og matche den skandinaviske indretning særdeles godt. Du kan også vælge en smart mellemvej med en skænk i træ med hvid højglans-låger. På den måde får du en flot kombination af moderne og tidløst design.

Vælger du en smuk Børge Mogensen skænk kan du designe den næsten ligesom du har lyst. Måske vil du gerne have en hvid skænk, for at opretholde et minimalistisk udtryk i din bolig, eller også er du til lidt kontrast og ønsker en sort skænk.

Uanset kan du finde en skænk, der vil matche enhver indretning - uanset om den er farverig, romantisk eller industriel.Skænke med skuffer og glaslåger


Skænke kan komme i mange forskellige varianter og udformninger. Her på siden finder du blandt andet en skænk med glaslåger, som kan være praktisk til udstilling af dit yndlings stel, en væghængt skænk og en skænk med skuffer, som er god opbevaringsplads til de ting du helst ikke vil have til synligt skue.

En Finn Juhl skænk, som er en skænk med skydelåger vil egne sig enormt godt som tv skænk, hvor du kan gemme diverse elektronik, DVD’er og spilkonsoller af vejen, når ikke det er i brug.

Uanset hvilke funktioner din skænk skal leve op til, har vi noget til ethvert behov af opbevaring og design.Kommoder i flere varianter og størrelser


På siden finder du også et stort udvalg af kommoder og skænke, som ligeledes egner sig fantastisk som opbevaringsplads.

En smal kommode eller skænk kan bruges til opbevaring af handsker, huer og halstørklæder i entreen, mens en stor kommode eller skænk kan være supplement til klædeskabet i soveværelset. Du kan også benytte dig af en lille kommode, hvis du mangler skabsplads på badeværelset eller en høj kommode i køkken-alrummet, hvis køkken pladsen er lidt trang.

Kommoder kan ligesom skænke have enormt mange udtryk og der er stor forskel på, hvilken stemning du skaber med en sort kommode, fremfor en hvid kommode.

Er din indretning generelt meget stilren, kan det være et cool element med en retro kommode, som vil skabe kontrast i rummet.Køb din skænk hos Jacobsen Plus


Når det kommer til at finde den perfekte skænk, der matcher både din stil og dine behov, er der ingen bedre sted end Jacobsen Plus.

Forestil dig et sted, hvor hvert enkelt møbel er nøje udvalgt for at afspejle det ypperste indenfor dansk design og funktionalitet. Hos Jacobsen Plus specialiserer vi os i at forstå vores kunders individuelle ønsker, og vi sørger for, at du altid finder netop den skænk, der passer perfekt ind i dit hjem.

Vores udvalg strækker sig fra tidløse klassikere til innovative designs. Uanset om du er på udkig efter en minimalistisk, moderne skænk eller en mere traditionel variant med udsøgte detaljer, har vi noget for enhver smag.Ofte stillede spørgsmålHvor kan man placere en skænk?

En skænk kan i princippet bruges i alle hjemmets rum. De er ofte placeret i spisestuen eller stuen, hvor man typisk opbevarer service, servietter og andre ting som typisk først bliver fundet frem ved særlige begivenheder. Nogle bruger også skænke som et tv bord. Hos Jacobsen Plus kan du finde et flot udvalg af skænke i vidt forskellige designs.Hvad måler en skænk?

Skænke har ikke kun én størrelse men derimod forskellige størrelser alt efter hvilket brand og hvilken designer der står bag fremstillingen af møblet. Hos Jacobsen Plus finder du skænke med længder på alt mellem 115 cm og 200 cm. De kan derudover også have forskellige højder og dybder alt efter hvem der står bag de enkelte skænk.Er en skænk det samme som en kommode?

Man kunne let tro, at skænke og kommoder er et og samme møbel. Det passer dog ikke. Der er forskel på de to møbler. En skænk er for det første altid lidt bredere, men kommoder er højere. Derudover har skænke normalt kombinationer af åbne og lukkede elementer såsom skuffer, låger mm. Disse elementer har kommoder ikke. - Dog er begge gode til praktisk opbevaring.Hvor kan man købe en designer skænk?

Du finder et flot udvalg af smukke, funktionelle skænke til ethvert formål hos Jacobsen Plus. De skænke, som du finder hos Jacobsen Plus er fremstillet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos Jacobsen Plus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre kategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Gå på opdagelse i vores store udvalg, og skab smuk opbevaringsplads med en designer skænk eller kommode.


Indkøbskurv