Køkken

Står du og mangler nogle nye, moderigtige, men samtidig praktiske produkter til dit køkken? Så er du det rette sted. Hos JacobsenPlus finder du nemlig et stort sortiment af køkkentilbehør i alle afskygninger. Vi bruger på daglig basis mange timer i køkkenet. Og i en travl hverdag ender det ofte med at være mere uoverskueligt og rodet, end man egentlig ønsker. Hos JacobsenPlus vil vi derfor gerne bidrage til et køkken med samme lækre designmuligheder som resten af hjemmet. Derfor finder du her køkkenartikler fra nogle af tidens hotteste designere. Om det er fra Vipp, By Lassen eller Georg Jensen, du ønsker dine køkkenartikler, er de at finde hos os. Mulighederne er uendelige, og du kan i udvalget derfor finde alt fra køkkenrulleholdere og brødkasser til håndklæder. Tag et kig på udvalget og find alt hvad du behøver til køkkenet.


Før DKK 89,00
Bestillingsvare
Før DKK 199,00
Se varianter
Før DKK 2.850,00
Se varianter
Få køkken inspiration hos JacobsenPlus

Køkkenet er for mange et samlingssted og rummet, hvor man på en kreativ og lækker måde kan vise personlighed gennem mad. Derfor har køkkenets indretning stor betydning. Der er et væld af indretningsmuligheder, stiltyper og designere, når det kommer til køkkenindretning. Og det kan på den baggrund virke uoverskueligt at finde et, man kan lide. Ydermere spiller kvalitet og økonomi også en stor rolle. Og idét man bruger sit køkken på stort set daglig basis, er det vigtigt, at alt lever op til de krav og forventninger, man måtte have. Slidstærke materialer af høj kvalitet er at foretrække, så køkkenet ved flere års brug stadig fremstår lækkert og indbydende. Køber du dine køkkenartikler hos JacobsenPlus, er du sikker på at finde produkter blandt de største spillere på markedet. Vi har noget for enhver smag, der på et splitsekund vil bidrage positivt til dit køkkens indretning. Vi holder os skarpt opdaterede på tidens trends og tendenser indenfor boligindretning, og du vil derfor altid være up to date, hvis du køber dine køkkenartikler hos os.

Fælles for vores produkter til køkkenet er, at du får design og æstetik i smuk symfoni med praktiske og brugbare funktionaliteter. Hos os er det tilladt at være kræsen med både design og kvalitet - for det er vi også selv!

Indretning af spisestue


Når du skal indrette et køkken, er der mange ting der skal gå i en højere enhed, og det afhænger selvfølgelig også af, hvordan dit køkken er opbygget og din personlige smag. Har du et køkken alrum, hvor spisestuen og køkken er ud i et, skal du også indtænke dine spisestue møbler, som en del af køkkenindretningen. Her på siden finder du et stort udvalg af møbler til spisestuen - både spisebordsstole og spiseborde i et utal af forskellige størrelser, materialer og designs.
Har du et helt hvidt køkken, kan du med fordel lade den minimalistiske stil skinne igennem i spisestuen, eller du kan vælge at indrette med et spisebord med stole i en helt anden stilart, for at skabe kontrast og et personligt udtryk. Når du skal vælge spisestue stole er der flere ting du kan have med i overvejelserne. Er designet eller komfort vigtigst? Eller vil du gerne have en spisestue stol, der kombinere begge egenskaber bedst muligt? Spisebordet skal selvfølgelig passe i størrelse, og findes i et hav af udgaver. Du finder både firkantet og runde borde, og spiseborde med udtræk i mange forskellige materialer.

Opbevaring er selvfølgelig også en stor del af køkkenindretningen, og på siden finder du alt fra hylder til dit køkken, vitrineskabe og skænke fra kendte brands, der vil tilføre smukt design og praktisk opbevaring i dit køkken.

Køkkenudstyr i alverdens afskygninger


Her på siden er der et stort udvalg af alt det nødvendige køkkenudstyr, der udover at være funktionelt, også gerne må matche resten af din boligindretning. Du finder køkken tilbehør som brødkasser, fade, kander og service. Du finder også en masse andet tilbehør du kan bruge i din spisestue, og med tilførsel af både tæpper, lysestager og knager kan du virkelig få personlighed ind i rummet.

Belysning til køkken


Som en del af din køkken indretning, skal der også indtænkes lys. Den moderne spisestue kombinere ofte både køkken, stue og spisestue. Er din stue og spisestue i et, skal der bruges forskelligt lys i de enkelte zoner. Køkken lamper over arbejdspladsen må gerne give et godt og funktionelt lys, så du kan se hvad du laver. Det er praktisk at dine lamper til køkken er med skærm, så du ikke bliver blændet af det kraftige lys. Samtidig er fleksible lamper, hvor du kan rette hvilken vej lyskilden vender også både praktisk og moderne. Til det lille køkken er små pendler smarte, og du kan med fordel bruge samme variant over dit spisebord, så der skabes en rød tråd.

Spisestue lamper må også gerne give et godt lys. Spisebordet bruges i dag til mere end bare at nyde måltidet ved, og ofte benyttes det både som arbejdsplads og lektielæsning med de små. Derfor er det en fordel at dine spisestuelamper kan dæmpes, så du kan tilpasse lyset efter behov og stemning.Har du brug for yderligere køkken inspiration, kan du gå på opdagelse i det store udvalg, hvor du med garanti vil finde en masse tilbehør, møbler og belysning, der vil give dit køkken et helt nyt og spændende look.
Indkøbskurv