By Lassen

By Lassens kendte accessories og designmøbler stammer fra Lassen brødrene, to af Danmarks største arkitekter Mogens Lassen og Flemming Lassen. By Lassen er grundlagt af barnebarnet Søren Lassen og oldebarnet Nadia Lassen. Se hele udvalget af de populære Kubus stager, Kubus 1, Kubus 4, Kubus 8 og Kubus Bowl i alle farver og størrelser. På siden finder du også et udvalg af By Lassen møbler, heriblandt Den Trætte Mand, der udover at have en ekstrem høj komfort også er en smuk lænestol, der vil stå som et sandt ikon i din stue. Med By Lassen Frame kan du sammensætte din helt egen reol, mens du med tilbehør som vaser, oplagstavler og lysestager kan sætte prikken over i'et i din boligindretning.

Har du spørgsmål omkring By Lassen eller andet er du velkommen til at kontakte os her.


BY LASSEN DESIGNERE


De fleste produkter fra By Lassen stammer af design fra Lassen brødrene. For Mogens Lassen og Flemming Lassen var der aldrig tale om andet, end at de skulle være arkitekter. Som drenge lå det dem naturligt at opmåle bygninger og skitsere dem i steder for at lege med de andre drenge. Dette smittede af på deres venner, og en af dem de fik overtalt til at blive arkitekt, var Arne Jacobsen.

Arkitekterne Mogens Lassen og Flemming Lassen er blandt Danmarks store betydningsfulde arkitekter. Mogens Lassen var meget inspireret af den tyske designskole Bauhaus, mens Flemming Lassen var specielt kendt for sit samarbejde med Arne Jacobsen på Fremtidens hus og Søllerød rådhus og har opnået stor international anerkendelse.

HISTORIEN BAG BY LASSEN KUBUS


Mogens Lassen har designet Kubusstagen. Han brugte i 1962 lang tid på, at finde frem til den helt rigtige form stagen skulle have. Intet er overladt til tilfældighederne. Hver eneste stage er nøje udtænkt i forhold til størrelsen på siderne. By Lassen Kubus serien udviklede sig med tiden til en matematisk serie af stager jern med påsatte lys. Kubus produkterne er i dag ægte dansk håndværk, og selvom de ikke var i produktion dengang, har de i dag opnået status som et moderne internationalt designikon.

Vi har her på siden samlet et stort udvalg af de populære Kubus By Lassen, der både fås som lysestager, fyrfadsstager og Kubus Bowl og vase. By Lassen Kubus 4 er nok den mest populære variant af de skønne lysestager. Denne stage har plads til 4 lys, men du finder selvfølgelig også Kubus stager med plads til både 1 lys og 8 lys.

BY LASSEN FRAME OG BOLIGTILBEHØR


Udover Kubus By Lassen lysestage finder du hos os et stort udvalg af andet skønt boligtilbehør fra det kendte brand. Gå på opdagelse i udvalget, der også byder på By Lassen Frame. Fantastiske reolmoduler, der kan sammensættes, kombineres og bruges på et utal af måder alle steder i boligen. By Lassen Frame vil være perfekte som sengeborde i soveværelset, eller som opbevaring i stuen. De findes i mange forskellige størrelser og farver, så du kan sammensætte den helt perfekte By Lassen reol til din bolig.

Du kan også finde en stilren By Lassen vase, der på flotteste vis vil lade din buket komme til sin ret eller et By Lassen spejl, der smukt vil pynte i badeværelset eller i entreen. Om du er på jagt efter By Lassen lanterner, der kan bruges inde såvel som ude, Frame Tray bakker, der kan oplagt til opbevaring af olier og krydderier i køkkenet eller noget helt fjerde til din bolig indretning, er By Lassen kendt for at skabe enkelt og stilrent boliginteriør, der kan bruges i langt de fleste indretninger.

BY LASSEN MØBLER


By Lassen har udover boligtilbehør også designet en række møbler, lige fra By Lassen barstol til lænestole og skoskabe. I udvalget finder du blandt andet Twin - et By Lassen sofabord, der kan vælges med to forskellige stel og fire forskellige varianter af bordplader i eg og ask. De kan udover sofabord også bruges som et fint sidebord, hvor du kan have pynt og planter stående.

Læn dig tilbage i Den Trætte Mand lænestol fra By Lassen, og slå benene op på en tilhørende fodskammel, der ligeledes kan bruges som ekstra siddeplads, når der er gæster.

Kort om By Lassen

Hvad er historien om By Lassen?
Søren Lassen var i 2008 med til at stifte virksomheden By Lassen, der i dag står for salg og markedsføring af bl.a. den ikoniske Kubus-stage, som hans farfar tegnede tilbage i 1962. Fælles for alle designs er, at de er skitseret af Mogens Lassen og hans bror Flemming. Lassen-produkterne bliver solgt verden over, men primært i Sverige, Norge og Tyskland samt i mere end 65 forretninger i Danmark.

Er By Lassen et godt brand?
By Lassen er et brand, der er fuld af historie og som laver ægte dansk håndværk. Det rustikke valg af materialer og den stringente formgivning danner rammerne for By Lassens kunstneriske produkter. Produkterne er tidløse i udtrykket og designet og giver din boligindretning et smukt udtryk i mange år frem. By Lassen går ikke på kompromis med kvaliteten, æstetikken eller funktionaliteten.

Hvad gør By Lassen til et unikt brand?
By Lassens mission er at promovere gode designs, både historiske og moderne. Derfor gennemgår By Lassen regelmæssigt arkiverne, skufferne og skabene for at søge inspiration til møbler og accessories designet af Mogens og Flemming Lassen, som ikke har været produceret tidligere. Nye ikoner venter på, at det bliver deres tur til rampelyset.

Hvor kan man købe By Lassen?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra By Lassen hos JacobsenPlus. Produkterne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i udvalget af det kendte brand, og find din nye By Lassen reol, lysestage eller sofa hos os.
Indkøbskurv