Små borde

Der kan være mange gode grunde til at erhverve sig en af nedenstående små borde. Små borde er et af de mest alsidige møbler, du kan tilføje i indretningen. Et lille bord kan for det første være med til at give nogle funktionelle fordele. Små borde kan bruges som et praktisk supplement til større møbler som sofaer og senge eller som et stilfuldt statement i sig selv. Nogle små borde har unikke funktioner såsom indbyggede hylder eller skuffer, der kan hjælpe dig med at organisere dine ting. Udover at give muligheden for at stille ting på sig, så er det måske endnu vigtigere nogle fantastiske møbler, hvis man gerne vil give sin indretning nyt liv. Et lille bord kan variere utrolig meget i design, og det er bestemt ikke lige meget hvilket lille bord man sætter ind i de enkelte rum. Det er vigtigt at bordet falder godt i hak med de øvrige møbler du har i rummet hvori det skal stå, og med det store udvalg du finder herunder, er det ikke svært at finde et lille bord der passer til netop dine præferencer. Vores udvalg består af mange kendte brands, som alle er kendte for deres unikke designs og ekstremt høje kvalitet. Uanset om du er på udkig efter et lille bord til stuen, soveværelset, entréen eller et andet rum i hjemmet, så vil du helt sikkert kunne finde et bord, der passer perfekt til dine behov og til din bolig. Tag et kig på udvalget herunder og find din favorit i dag.
ET LILLE BORD TIL ALLE RUM

Her på siden finder du vores store udvalg af små borde til alle behov. Er du på udkig efter et sidebord, sofabord, bakkebord eller måske bare et lille bord som du kan flytte rundt i huset efter behov, så finder du helt sikkert noget du kan lide her.

Et lille bord er praktisk og giver muligheden for at stille ting fra sig, og så er små borde et fantastisk møbel hvis man vil forbedre sin indretning. Et lille bord kommer i mange forskellige varianter så du kan få et i lige den form eller farve du har behov for. Det er derfor heller ikke lige meget hvilket bord der bruges i de enkelte rum. Det er vigtigt at det lille bord passer ind med de andre møbler som er i rummet. Da vores udvalg af små borde er stort, kan du finde et lille bord der passer præcis ind i din indretning. Vores udvalg består af mange kendte brands, som alle er kendte for deres unikke designs og ekstremt høje kvalitet.

ET SOFABORD TIL STUEN

Et sofabord er et must til din stue og sofa. En sofa har brug for en makker og derfor finder du mange fine sofaborde, og andre små borde her på siden. Er du på udkig efter et mindre sofabord bør du se nærmere på de fantastiske sofaborde og sideborde fra Fredericia Furniture i massiv eg. Du finder også det smukke sofabord “O Table” i marmor fra OX Denmarq, som fås i flere forskellige farver marmor.

BAKKEBORDE TIL ALLE BEHOV OG RUM

Et bakkebord er et lille bord som passer godt ind i alle rum. Bakkebordet fra Hans Bølling er et fantastisk bord for dig der har behov for et mobilt bord som kan flyttes fra rum til rum. Bordet er lavet i træ og fås i flere varianter, men det mest praktiske er dets hjul som gør det nemt at flytte i huset.

Se også det stilrene bakkebord fra Fritz Hansen i sortlakeret egetræ som fås i 2 størrelser som gør det brugbart til både sofabord men også sidebord.

SMÅ SIDEBORDE

Hjemmets rum har mange hjørner og kroge hvor et sidebord vil være helt perfekt. Derfor har vi et stort udvalg af små sideborde som også er perfekt ved siden af sofaen. Små sideborde kommer i mange former og farver og opfylder mange forskellige behov. Er det et praktisk sidebord du har brug for, så overvej om HAY’s “Dont Leave Me” bord kunne være løsningen for dig. Bordet er lille og har et smart håndtag som gør det nemt at flytte bordet rundt efter behov.

På siden finder du flere stilrene og klassiske sideborde men “Skirt” bordet fra Woud er værd at nævne hvis du har brug for et sidebord ved sofaen eller lænestolen.

KØB SMÅ BORDE HOS JACOBSEN PLUS

Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan, for at du kan købe dine produkter med tryghed hos os. Du får blandt andet fri fragt på alle køb på over 1500 kr. der kan leveres til pakkeshops, og derudover har vi en næsten perfekt score på Trustpilot, hvilket vidner om den gode service vi forsøger at give vores kunder. Når du handler hos os, er der altid mulighed for at kontakte os med spørgsmål eller for at få vejledning. Du kan kontakte os her på siden men du er selvfølgeligt også altid velkommen nede i butikken, hvis du ønsker at se produkterne eller tale med os omkring dine behov. God fornøjelse med at kigge udvalget igennem herover, så du kan finde det lille bord som du står og mangler.
Indkøbskurv