E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Pærer

En lampe er ikke meget værd uden den helt rigtige pære. Nogle gange kan pæren i din lampe også springe, og det kræver derfor nogle gange et skift. Her på siden finder du vores enorme udvalg af pærer i alle afskygninger, hvilket sikrer dig at du kan finde en pære, som passer til netop din Louis Poulsen lampe. Ved at klikke ind på de forskellige lamper kan du hurtigt og nemt se, hvilke pære der hører til hvilke lamper. Hvis du har spørgsmål til udvalget, eller vil du bare gerne have hjælp til at finde den rette pære, så tøv ikke med at tage kontakt til butikken. Så kan vi sammen få lys i din lampe igen.

LED eller sparepære? Læs her om gode råd fra Energistyrelsen, til hvilken lyskilde du bør anvende derhjemme.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk