Plaider

Er du på udkig efter en ny plaid til din bolig? Så se vores udvalg af smukke, bløde og varme plaider fra moderne brands som Elvang, Ferm Living, HAY, Audo Copenhagen, Muuto, Fritz Hansen og mange flere. Find plaider i flotte designs i forskellige materialer af vævet uld og bomuld. Vi er overbeviste om, at plaider er lig med hygge og at plaider derfor er noget, der hører sig til i alle hjem. Skab derfor en hyggelig og indbydende atmosfære i stuen, soveværelset eller på bærneværelset med lækre plaider. Vores plaider er ikke kun flotte at se på, men også utrolig bløde og komfortable at omfavne sig med på en kold vinteraften. Find din favoritplaid i dag, og gør dit hjem endnu mere hyggeligt og indbydende.


Find et stort udvalg af plaider


Det danske efterårs- og vintervejr indbyder i den grad til hygge indenfor. Der findes næppe noget bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen mens man er svøbt ind i en lækker, blød plaid. I udvalget ovenfor finder du udelukkende lækre og bløde plaider lavet i kvalitetsrige materialer og i unikke designs. Du er derfor garanteret en plaid, der lever op til hver en krone ligegyldigt hvilken plaid du vælger. Udvalget er bredt og rummer plaider i mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Du har derfor rig mulighed for at finde en lækker plaid, som du synes om og som passer ind i dit hjem.Plaider i lækre materialer


I det store udvalg støder du helt sikkert på materialet cashmere. Cashmere er et eksklusivt naturmateriale som kommer fra uld. Cashmere er kendetegnet ved at være det blødeste uld der findes. Flere af plaiderne du finder i udvalget indeholder cashmere. Med et plaid af cashmere er du garanteret ultimativ blødhed, når du slænger dig på sofaen. Et andet blødt naturmateriale er baby alpakauld, som du også kan finde i udvalget. En blød plaid er uundværlig, når der skal slappes af. Med en blød plaid har du mulighed for at komme helt ned i gear og lade dig omslutte mens du ser en god film eller serie.Giv stuen et fornyet look


Er det på tide at give stuen et løft? Så kan en plaid klare ærterne. En plaid er ikke blot funktionel, men den er også det perfekte valg til når du gerne vil friske din boligindretning op og tilføre et nyt udtryk til sofaen eller stuen generelt. I udvalget ovenfor kan du finde inspiration til, hvilken plaid du skal vælge, så stuen får et fornyet look. En plaid til sofaen kan give en træt sofa nyt liv. En plaid er samtidig en nem måde at integrere forskellige farver i indretningen. Når du ikke længere ønsker at have plaiden i stuen, kan du med fordel bruge den i andre rum såsom i soveværelset, på børneværelset eller på terrassen om sommeren.Køb din plaid hos Jacobsen Plus


Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside og at inspirere dig til at vælge den helt perfekte plaid. Vi vil gerne sørge for at jagten på den perfekte plaid bliver så nemt som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af plaider til dig, så du har gode forudsætninger for at finde en plaid, som falder i din smag og som passer til din indretning. Køber du din plaid igennem Jacobsen Plus kan vi garantere dig kvalitet for pengene. Alle plaiderne emmer af høj kvalitet både i materialer og design. Du har 14 dages fuld returret og du kan derfor bestille plaiden med ro i maven. Vi leverer plaiden ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmålHvad er en plaid?

En plaid er et slags tæppe, som dog er mindre end et reelt tæppe. En plaid kan fås i et væld af flotte farver, så den passer til hvilken som helst sofa, seng eller noget helt tredje. Hos JacobsenPlus finder du udelukkende designer plaider, som vil pryde i enhver boligindretning. Du kan derfor med sikkerhed finde en plaid, som du synes om.Er der forskel på et tæppe og en plaid?

Den helt store forskel mellem et tæppe og en plaid ses på størrelsen. Et tæppe er oftest så stort, at det kan dække sengen eller sofaen mens plaiden er en anelse kortere og derfor kun dækker møblet delvist. Derudover kan der være forskel på designet. En plaid er lavet af uld og har ofte frynser i enderne, mens tæpperne ofte har syede kanter.Hvad måler en plaid?

En plaid kan have vidt forskellige mål. En plaid er typisk omkring 130x190 cm. Nogle kan være mindre, andre større. Det kommer an på, hvilket brand plaiden er fra. Hos JacobsenPlus finder du plaider fra mere end 10 brands. Derved er du sikret et stort udvalg af forskellige plaider, så du kan finde den plaid, som du synes om til din boligindretning.Hvor kan man købe plaider?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer plaider fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Plaiderne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Indkøbskurv