Plaider

Mangler du en ny plaid til boligen? Se vores smukke, bløde og varme plaider fra moderne brands som Elvang, Ferm Living, HAY, By Lassen, Muuto, Fritz Hansen og mange flere. Tæpper i flot design i forskellige materialer af vævet uld og bomuld. Se udvalget nedenfor og find inspiration til stuen, soveværelset eller børneværelset.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en plaid?
En plaid er et slags tæppe, som dog er mindre end et reelt tæppe. En plaid kan fås i et væld af flotte farver, så den passer til hvilken som helst sofa, seng eller noget helt tredje. Hos JacobsenPlus finder du udelukkende designer plaider, som vil pryde i enhver boligindretning. Du kan derfor med sikkerhed finde en plaid, som du synes om.

Er der forskel på et tæppe og en plaid?
Den helt store forskel mellem et tæppe og en plaid ses på størrelsen. Et tæppe er oftest så stort, at det kan dække sengen eller sofaen mens plaiden er en anelse kortere og derfor kun dækker møblet delvist. Derudover kan der være forskel på designet. En plaid er lavet af uld og har ofte frynser i enderne, mens tæpperne ofte har syede kanter.

Hvad måler en plaid?
En plaid kan have vidt forskellige mål. En plaid er typisk omkring 130x190 cm. Nogle kan være mindre, andre større. Det kommer an på, hvilket brand plaiden er fra. Hos JacobsenPlus finder du plaider fra mere end 10 brands. Derved er du sikret et stort udvalg af forskellige plaider, så du kan finde den plaid, som du synes om til din boligindretning.

Hvor kan man købe plaider?
Du finder et stort og varieret udvalg af designer plaider fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Plaiderne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv