Garderobe/entré møbler

Entréen er det første rum både du og dine gæster ser, når I træder ind i hjemmet. Derfor er det vigtigt at have et indbydende og funktionelt rum. Vores udvalg af møbler til entré og garderobe er netop designet til dette formål. Her på siden finder du vores udvalg af møbler til entré og garderobemøbel. Vi har et stort udvalg af entremøbler fra kendte brands så du kan indrette din entré med stil. Se f.eks. de smukke Montana entremøbler, og andre favoritter fra Skagerak, HAY, Muuto og mange flere. På siden finder du inspiration til indretning af den lille såvel som store entré. Uanset om din indretning er minimalistisk, skandinavisk eller ekslusive, vil du her finde entremøbler der passer alle indretninger. Entremøblerne er lavet af høj kvalitet materialer og er designet til at holde i mange år fremover. Gå på opdagelse i udvalget og find dine favoritter.


ENTREMØBLER DER GIVER ET GODT FØRSTEHÅNDSINDTRYK


Entréen er det første man møder, når man træder ind ad døren, og det er ofte her man har alt fra jakker og sko, til halstørklæder og andet tilbehør til at ligge. Derfor er det altid rart at kunne pryde sin entre, eller garderobe med nogle smukke og moderigtige møbler. Husk dog ikke at gå på kompromis med den nødvendige funktionalitet. Derfor har vi her hos Jacobsen Plus et lækkert sortiment af forskellige flotte møbler og opbevaringsartikler, som ud over at være funktionelle, også ser super godt ud.

Entréen er som nævnt det første du møder når du går ind i huset, og derfor er det også her det første indtryk bliver givet. Om du har brug for knagerækker, en skænk, et spejl, en kommode, en skobænk eller noget helt andet, så kan du herunder helt sikkert finde noget, som passer perfekt ind i netop jeres entre eller garderobe.ALT TIL DIN ENTRE OG GARDEROBE


Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af moderne entremøbler eller garderobemøbel til din entre. Ligemeget om du har en stor entre eller lille entre, har vi de rette entremøbler, som er perfekte til at indrette en flot og velfungerende entre. Entréen er et mindre rum som oftest er et rum som man opholder sig kortvarigt i eller blot passere igennem, men derfor skal entreen have flere formål og være praktisk da det også er det første rum du træder ind i.

I en entre skal der oftes være plads til både tøj, sko og andet opbevaring og derfor finder du også entremøbler som entrebænke, skobænke og knager til entreen så der er plads til dette. Du kan også finde et entremøbel med skuffer.

Se f.eks. bare skobænken fra Montana som også kan fungere som bænk med opbevaring hvis pladsen under bænken udnyttes til kasser med huer, handsker og meget andet. En anden god måde at få opbevaret jakker og andet overtøj er ved at bruge knager i entreen. Derfor har vi også et stort udvalg af knagerækker og knager til entreen.

Der er mange muligheder når du skal indrette din entre. Vi anbefaler at bruge knager i entreen da det gør det nemt at hænge dit overtøj på og fungere samtidig godt til tasker og lign. Da entreen ofte skal rumme meget tøj og tilbehør kan der med fordel vælges et møbel med flere rum, så handsker, huer og halstørklæder kan opbevares organiseret.

En bænk er også et praktisk møbel i en entre og er hjælpsom for både voksne og børn, når fodtøjet skal af og på. En bænk med opbevaring vil være et godt valg for de fleste men en skobænk er også et populært valg. Derudover behøver enhver entre naturligvis et spejl så man lige kan tjekke udseendet en sidste gang inden man forlader hjemmet.KØB DINE ENTREMØBLER HOS OS


Vi har et stort udvalg af møbler til entre og garderobe som findes i mange forskellige designs, varianter, og med mange funktionaliteter. På webshoppen kan du se alle entremøbler hvor du bl.a. Finder spejle, skobænke, knagerækker, opbevaring, og meget mere. Uanset om du er til det klassiske, moderne eller minimalistiske, har vi noget for dig, så du kan lave en indbydende entre. Vores produkter er omhyggeligt udvalgt for at sikre kvalitet og holdbarhed, så du kan være sikker på, at dine nye møbler vil pryde din entré i mange år fremover.

Hos os er der fokus på kvalitet og design, så du kan finde de perfekte møbler til at skabe en indbydende og funktionel entré eller garderobe. Udforsk vores brede sortiment af stilfulde og praktiske løsninger, der passer til enhver smag og ethvert behov. Vi har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores serviceniveau. Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller besøger os her på siden. Har du brug for vejledning eller inspiration, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig hellere end gerne.OFTE STILLEDE SPØRGSMÅLHVILKE MØBLER SKAL MAN HAVE I ENTRÉEN?

Valget af møbler i entréen afhænger i høj grad af, hvor meget plads der er i entréen. I entréer med meget plads ser man ofte en form for bænk, hvor man kan sidde og tage sko på. Dernæst ser man også et lille bord, som kan bruges til de mest nødvendige ting såsom sine nøgler. Derudover kan man også placere skoskabe, spejle og knagerækker.HVORDAN VÆLGER JEG DE RIGTIGE ENTRÉMØBLER?

For at vælge de rigtige entrémøbler eller garderobemøbel skal du først måle din entré og tage hensyn til rummets størrelse og form. Overvej hvilke funktioner du har brug for, såsom opbevaring af sko og overtøj, og vælg møbler, der passer til dine behov og den tilgængelige plads. Vælg også møbler, som komplimenterer resten af indretningen, så du får skabt et hjem med en perfekt rød tråd i indretningen.HVORFOR ER ENTRÉMØBLER VIGTIGE?

Entrémøbler er vigtige for at skabe et indbydende og funktionelt rum, hvor man kan opbevare sko, overtøj og andre personlige ejendele. De hjælper med at holde entréen ryddelig og organiseret, hvilket gør det lettere at finde og opbevare tingene, når man kommer hjem eller går ud.HVOR KAN JEG KØBE ENTRÉMØBLER?

Entrémøbler kan fås i et væld af butikker og webshops. Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af entrémøbler fra store anerkendte brands. Udvalget byder på forskellige designs, så man har mulighed for at finde entrémøbler der passer til enhver indretning.

Indkøbskurv