Garderobe/entré møbler

Her på siden finder du møbler til entré og garderobe. Vi har et stort udvalg af entremøbler fra kendte brands så du kan indrette din entre med stil. Se f.eks. de smukke Montana entremøbler, og andre favoritter fra Skagerak, HAY, Muuto og mange flere.

ENTREMØBLER DER GIVER ET GODT FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Entréen er det første man møder, når man træder ind i huset, og det er ofte her man har alt fra jakker og sko, til halstørklæder og andet tilbehør til at ligge. Derfor er det altid rart at kunne pryde sin entre, eller garderobe, med nogle smukke og moderigtige møbler. Husk dog ikke at gå på kompromis med den nødvendige funktionalitet. Derfor har vi her hos Jacobsen Plus et lækkert sortiment, af forskellige møbler og opbevaringsartikler, som ud over at være funktionelle, også ser super godt ud.

Entréen er som nævnt det første du møder når du går ind i huset, og derfor er det også her det første indtryk bliver givet. Om du har brug for knagerækker, en skænk, et spejl, en kommode, en skobænk eller noget helt andet, så kan du herunder helt sikkert finde noget, som passer perfekt ind i netop jeres entre eller garderobe.

KØB DINE ENTREMØBLER HOS OS


Vi har et stort udvalg af møbler til entre og garderobe som findes i mange forskellige designs, varianter, og med mange funktionaliteter. På webshoppen kan du se alle entremøbler hvor du bl.a. Finder spejle, skobænke, knagerækker, opbevaring, og meget mere. Vi har gratis levering ved køb over 1.500 kr og har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores serviceniveau. Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller besøger os her på siden. Har du brug for vejledning eller inspiration, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig hellere end gerne.

Indkøbskurv