Garderobe/entré møbler

Entréen er det første rum både du og dine gæster ser, når I træder ind i hjemmet. Derfor er det vigtigt at have et indbydende og funktionelt rum. Vores udvalg af møbler til entré og garderobe er netop designet til dette formål. Her på siden finder du vores udvalg af møbler til entré og garderobe. Vi har et stort udvalg af entremøbler fra kendte brands så du kan indrette din entré med stil. Se f.eks. de smukke Montana entremøbler, og andre favoritter fra Skagerak, HAY, Muuto og mange flere. På siden finder du inspiration til indretning af den lille såvel som store entré. Uanset om din indretning er minimalistisk, skandinavisk eller ekslusive, vil du her finde entremøbler der passer alle indretninger. Entremøblerne er lavet af høj kvalitet materialer og er designet til at holde i mange år fremover. Gå på opdagelse i udvalget og find dine favoritter.
ENTREMØBLER DER GIVER ET GODT FØRSTEHÅNDSINDTRYK

Entréen er det første man møder, når man træder ind i huset, og det er ofte her man har alt fra jakker og sko, til halstørklæder og andet tilbehør til at ligge. Derfor er det altid rart at kunne pryde sin entre, eller garderobe, med nogle smukke og moderigtige møbler. Husk dog ikke at gå på kompromis med den nødvendige funktionalitet. Derfor har vi her hos Jacobsen Plus et lækkert sortiment, af forskellige møbler og opbevaringsartikler, som ud over at være funktionelle, også ser super godt ud.

Entréen er som nævnt det første du møder når du går ind i huset, og derfor er det også her det første indtryk bliver givet. Om du har brug for knagerækker, en skænk, et spejl, en kommode, en skobænk eller noget helt andet, så kan du herunder helt sikkert finde noget, som passer perfekt ind i netop jeres entre eller garderobe.

ALT TIL DIN ENTRE OG GARDEROBE

Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af møbler til din entre. Hvad end din entre er stor eller lille har vi flotte møbler som er perfekte til at indrette en flot og velfungerende entre. Entréen er et mindre rum som oftest er et rum som man opholder sig kortvarigt i eller blot passere igennem, men derfor skal entreen have flere formål og være praktisk da det også er det første rum du træder ind i.

I en entre skal der oftes være plads til både tøj, sko og andet opbevaring og derfor finder du også entremøbler som entrebænke, skobænke og knager til entreen så der er plads til dette.

Se f.eks. Bare skobænken fra Montana som også kan fungere som bænk med opbevaring hvis pladsen under bænken udnyttes til kasser med huer, handsker og meget andet. En anden god måde at få opbevaret jakker og andet overtøj er ved at bruge knager i entreen. Derfor har vi også et stort udvalg af knagerækker og knager til entreen.

Der er mange muligheder når du skal indrette din entre. Vi anbefaler at bruge knager i entreen da det gør det nemt at komme af med overtøjet og fungere samtidig godt til tasker og lign. Da entreen ofte skal rumme meget tøj og tilbehør kan der med fordel vælges et møbel med flere rum, så hansker, huer og halstørklæder kan opbevares organiseret.

En bænk er også et praktisk møbel i en entre og er hjælpsom for både voksne og børn når fodtøjet skal af og på. En bænk med opbevaring vil være et godt valg for de fleste men en skobænk er også et populært valg. Derudover behøver enhver entre naturligvis et spejl så udseendet kan kontrolleres inden man forlader hjemmet.

KØB DINE ENTREMØBLER HOS OS

Vi har et stort udvalg af møbler til entre og garderobe som findes i mange forskellige designs, varianter, og med mange funktionaliteter. På webshoppen kan du se alle entremøbler hvor du bl.a. Finder spejle, skobænke, knagerækker, opbevaring, og meget mere. Vi har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores serviceniveau. Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller besøger os her på siden. Har du brug for vejledning eller inspiration, så tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig hellere end gerne.
Indkøbskurv