Solvogne/liggestole

Der er intet bedre end at ligge ude i haven, på terrassen, eller på sin altan, en varm sommerdag, og nyde solens stråler som skinner ned over en og bare slappe af. Dog er det altid rarest at ligge ned med høj komfort, således man opnår den maksimale afslapning. Til det er en lækker solvogn eller liggestol næsten uundværligt. Når det så er sagt er der enormt stor forskel på kvaliteten på solvogne pg liggestole, og ikke mindst er der også en tydelig forskel på både design og komfort. Derfor er det vigtigt at du overvejer hvilken type solvogn eller liggestol, som du synes ville passe bedst hjem på terrassen, og hernæst overvejer hvilket design som passer bedst sammen med resten af jeres havemøbler. Herunder har vi samlet en række liggestole og solvogne fra nogle af markedets førende mærker som eksempelvis Skagerak, Cane-line og Sika-Design. Find din favorit i det store udvalg i dag. Søger du en bestemt haveseng eller solvogn fra ovenstående brands, så kontakt venligst butikken.


LIGGESTOLE OG SOLVOGNE TIL AFSLAPNING HOS JACOBSENPLUS


Der findes ikke noget bedre end at kunne lægge sig ud i solen om sommeren med god musik, en god podcast, eller en spændende bog. Bare ren afslapning i den danske sommer. Det der lige sætter prikken over i'et er en lækker og komfortabel liggestol eller solvogn. Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af liggestole og solvogne i forskellige designs. Du finder både liggestole og solvogne i et stilbevidst design, som vil klæde enhver terrasse. Fælles for det store udvalg er, at alle produkterne er designet i et tidløst design, hvilket gør dem i stand til at pryde terrassen i mange år. Solvognene og liggestolene er produceret i kvalitetsrige materialer, hvilket skaber en god komfort, når man ligger i dem.FIND DEN RIGTIGE LIGGESTOL ELLER SOLVOGN


En liggestol og solvogn giver dig muligheden for både at kunne ligge ned og sidde oprejst. Begge typer møbler er ofte udrustet med et justerbart ryglæn. Denne funktion giver det perfekte udendørsmøbel til sommeren. På den måde får din krop støtte ligegyldigt om du ligger eller sidder blot ved at justere ryglænet. Med en tilhørende havehynde, måske en tyk hynde, skydes komforten helt til tops. Bliver det vinter, kan man let klappe liggestolen eller solvognen sammen, så du kan opbevare den et tørt sted. Derved forlænger du liggestolen eller solvognens levetid.

Når du skal vælge den rigtige liggestol eller solvogn, bør du overveje, hvilken størrelse møblet skal have, for at den kan leve op til dit behov. Derudover bør du tænke over, hvilket design liggestolen eller solvognen skal have. Det er nemlig vigtigt, at møblet har et design, så det kan indgå i en sammenhæng med de andre møbler i haven. Har du svært ved at beslutte dig for, om det skal være en liggestol eller en solvogn, kan du med fordel overveje, om du ønsker at møblet kan transporteres rundt. Hvis det er tilfældet, er en solvogn det ideelle valg, da en solvogn har hjul og dette har liggestole ikke.

Forskellige materialer, såsom teaktræ, rattan og plast, bruges ofte i fremstillingen af solvogne og liggestole. Teaktræ er kendt for sin holdbarhed og æstetik, mens rattan tilbyder en let og fleksibel løsning. Plast er et vedligeholdelsesfrit materiale, der er let at rengøre.

Hyndens komfort er også afgørende. Vælg en hynde, der er tyk nok til at give støtte, men også har et betræk, der kan tåle vejrforhold. Ellers er det også altid praktisk at have flere hynder, at kunne skifte lidt rundt med. Se vores udvalg af hynder.SKAB LUKSUS I HAVEN


Ønsker du at skabe en luksuriøs følelse i haven, så kan møbler, som en liggestol eller solvogn med fordel hjælpe. Hos JacobsenPlus finder du nemlig solvogne og liggestole i eksklusive designs, så du kan skabe en lounge fornemmelse i haven. Liggestolen eller solvognen kan ikke emme af luksus alene uden den rigtige havehynde. En havehynde er også med til at bidrage til lounge fornemmelsen, og giver møblet et blødt og komfortabelt udtryk. Derfor er havehynden også vigtig. Når du har fået skabt den rette lounge fornemmelse, kan du med fordel byde familien eller veninderne på en god middag eller nogle gode drinks i haven.BLIV KLAR TIL SOMMEREN


For at kunne nyde sommeren optimalt, bør du anskaffe dig en liggestol eller solvogn. Med en god liggestol eller en god solvogn kan du tage en slapper i solen og nyde det gode vejr. Både liggestole og solvogne giver gode muligheder for at blive klar til sommeren og for at man kan tilbringe mange timer i haven i sommerperioden. Uanset om du er til solbadning, eller vil ligge og nyde vejret i skyggen med en god bog, eller bare for at slappe af, så er en liggestol eller solvogn svaret. Find ud af hvilke behov og præferencer du har og køb din liggestol eller solvogn her på siden i dag!Ofte stillede spørgsmålHVAD ER FORSKELLEN PÅ EN SOLVOGN OG EN LIGGEESTOL?

Kært barn, har mange navne. Andre kalder dem også for solsenge. Du kan både bruge en solvogn og en liggestol, til solbadning eller hvis du bare vil sidde eller ligge i skyggen. Designet på møblerne er til dels ens, dog har solvogne hjul. Det har en liggestol ikke. Derfor kan solvogne nemmere flyttes rundt med, hvis det er nødvendigt for at kunne solbade i løbet af dagen. En liggestol er mere klodset at flytte rundt på og egner sig bedst til at blive stående det samme sted.HVORDAN SKAL EN SOLVOGN ELLER LIGGESTOL OPBEVARES?

For at få det optimale ud af en solvogn eller liggestol, bør møblet opbevares om vinteren. På den måde opnår man at møblet får en længere levetid samtidig med, at møblet ikke falmer i designet. Har du et skur eller en garage, kan du med fordel opbevare din solvogn eller liggestol der. Det vigtigste er, at solvognen eller solsengen bliver opbevaret et tørt sted, for at passe bedst muligt på den henover vinteren.Hvordan beskytter jeg min solvogn eller liggestol mod vejrpåvirkning?

For at beskytte dine havemøbler mod vejrpåvirkning, er det en god ide at opbevare dem indendørs eller under et overtræk i dårligt vejr. Hvis du har havemøbler lavet af træ eller rattan, skal du også sikre dig, at de er ordentligt vedligeholdt med de rette rengøringsmidler og beskyttelsesprodukter.Skal en solseng vedligeholdes?

Solsengens vedligeholdelse afhænger i høj grad af, hvilket materiale den er lavet af. Er den lavet af metal eller stål, behøver en solseng minimalt vedligeholdelse hvis ikke ingen. Er solsengen derimod lavet af træ, kan man være nødsaget til at skulle give den olie en gang om året alt efter træsort, for at solsengen bevarer sin unikke farve. Men det er altid en god ide at rengøre den med en våd klud og tørres af, inden den pakkes væk.Hvilket materiale skal jeg vælge for min solvogn eller liggestol?

Valget af materiale til din solvogn eller liggestol afhænger af dine præferencer og behov. Hvis du søger et naturligt og æstetisk tiltalende udseende, er teaktræ et godt valg. Rattan er let og giver et afslappet udseende, mens plast er praktisk og kræver minimal vedligeholdelse. Overvej også hvor ofte du vil flytte dine havemøbler og de klimatiske forhold, de vil blive udsat for.Hvor kan man købe en liggestol?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer liggestole og solvogne fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Liggestole og solvogne er ikke kun praktiske, men fås også i smukke designs som passer til ethvert uderum. Vores udvalg af liggestole og solvogne er lavet af kvalitetsrige materialer, som du får glæde af i mange år frem. - Husk vi har også en hynde der passer til.

Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.