Solvogne/liggestole

Der er intet bedre end at ligge ude i haven en varm sommerdag, og nyde solens stråler som skinner ned over en. Dog er det altid rarest at ligge ned med høj komfort, således man opnår den maksimale afslapning. Til det er en lækker solvogn eller liggestol næsten uundværligt. Når det så er sagt er der enormt stor forskel på kvaliteten på solvogne, og ikke mindst er der også en tydelig forskel på både design og komfort. Derfor er det vigtigt at du overvejer hvilken type solvogn eller liggestol, som du synes ville passe bedst hjem på jeres terrasse, og hernæst overvejer hvilket design som passer bedst sammen med resten af jeres havemøbler. Herunder har vi samlet en række liggestole og solvogne fra nogle af markedets førende mærker som eksempelvis Skagerak, Cane-line og Sika-Design. Find din favorit i det store udvalg i dag. Søger du en bestemt haveseng eller solvogn fra ovenstående brands, så kontakt venligst butikken.
Liggestole og solvogne til afslapning hos JacobsenPlus


Der findes ikke noget bedre end at kunne lægge sig ud i solen om sommeren med god musik eller en god podcast. Det der lige sætter prikken over i’et er en lækker og komfortabel liggestol eller solvogn. Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af liggestole og solvogne i forskellige designs. Du finder både liggestole og solvogne i et stilbevidst design, som vil klæde enhver terrasse. Fælles for det store udvalg er, at alle produkterne er designet i et tidløst design, hvilket gør dem i stand til at pryde terrassen i mange år. Solvognene og liggestolene er produceret i kvalitetsrige materialer, hvilket skaber en god komfort, når man ligger i dem.Find den rigtige liggestol eller solvogn


En liggestol og solvogn giver dig muligheden for både at kunne ligge ned og sidde oprejst. Begge typer møbler er ofte udrustet med et justerbart ryglæn. Denne funktion giver det perfekte udendørsmøbel til sommeren. På den måde får din krop støtte ligegyldigt om du ligger eller sidder. Med en tilhørende havehynde skydes komforten helt til tops. Bliver det vinter, kan man let klappe liggestolen eller solvognen sammen, så du kan opbevare den et tørt sted. Derved forlænger du liggestolen eller solvognens levetid.

Når du skal vælge den rigtige liggestol eller solvogn, bør du overveje, hvilken størrelse møblet skal have, for at den kan leve op til dit behov. Derudover bør du tænke over, hvilket design liggestolen eller solvognen skal have. Det er nemlig vigtigt, at møblet har et design, så det kan indgå i en sammenhæng med de andre møbler i haven. Har du svært ved at beslutte dig for, om det skal være en liggestol eller en solvogn, kan du med fordel overveje, om du ønsker at møblet kan transporteres rundt. Hvis det er tilfældet, er en solvogn det ideelle valg, da en solvogn har hjul og en liggestol ingen har.Skab luksus i haven


Ønsker du at skabe en luksuriøs følelse i haven, så kan en liggestol eller solvogn med fordel hjælpe. Hos JacobsenPlus finder du nemlig solvogne og liggestole i eksklusive designs, så du kan skabe en lounge fornemmelse i haven. Liggestolen eller solvognen kan ikke emme af luksus alene uden den rigtige havehynde. En havehynde er også med til at bidrage til lounge fornemmelsen, og giver møblet et blødt og komfortabelt udtryk. Derfor er havehynden også vigtig. Når du har fået skabt den rette lounge fornemmelse, kan du med fordel byde familien eller veninderne på en god middag eller nogle gode drinks i haven.Bliv klar til sommeren


For at kunne nyde sommeren optimalt, bør du anskaffe dig en liggestol eller solvogn. Med en liggestol eller solvogn kan du tage en slapper i solen og nyde det gode vejr. Både liggestole og solvogne giver gode muligheder for at blive klar til sommeren og for at man kan tilbringe mange timer i haven i sommerperioden. Uanset om du er til solbadning, eller vil ligge og nyde vejret i skyggen med en god bog, så er en liggestol eller solvogn svaret. Find ud af hvilke behov og præferencer du har og køb din liggestol eller solvogn her på siden i dag!Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en solvogn og en liggeestol?

Du kan både bruge en solvogn og en liggestol, hvis du skal solbade eller bare sidde eller ligge i skyggen. Designet på møblerne er til dels ens, dog har en solvogn hjul. Det har en liggestol ikke. Derfor er en solvogn lettere at flytte med, hvis det er nødvendigt for at kunne solbade i løbet af dagen. En liggestol er mere klodset at flytte rundt på og egner sig bedst til at blive stående det samme sted.Hvordan skal en solvogn eller liggestol opbevares?

For at få det optimale ud af en solvogn eller liggestol, bør møblet opbevares om vinteren. På den måde opnår man at møblet får en længere levetid samtidig med, at møblet ikke falmer i designet. Har du et skur eller en garage, kan du med fordel opbevare din solvogn eller liggestol der. Det vigtigste er, at solvognen eller solsengen bliver opbevaret et tørt sted, for at passe bedst muligt på den henover vinteren.Skal en solseng vedligeholdes?

Solsengens vedligeholdelse afhænger i høj grad af, hvilket materiale den er lavet af. Er den lavet af metal eller stål, behøver en solseng minimalt vedligeholdelse hvis ikke ingen. Er solsengen derimod lavet af træ, kan man være nødsaget til at skulle give den olie en gang om året alt efter træsort, for at solsengen bevarer sin unikke farve.Hvor kan man købe en liggestol?

Du finder et stort og varieret udvalg af designer liggestole og solvogne fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Liggestolene og solvognene er ikke kun praktiske, men fås også i smukke designs som passer til ethvert uderum. Liggestolene og solvognene er lavet af kvalitetsrige materialer, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre produktkategorier og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.


Indkøbskurv