Tallerkener

Tallerkener er en uundværlig del af enhver husholdning. Tallerkener er essentielle i køkkenet. De er en central del af en borddækning og er både med til at skabe en æstetisk og indbydende atmosfære rundt om bordet. Her på siden kan du se vores udvalg af tallerkener fra kendte designerbrands som HAY, Kähler, Lyngby Porcelæn, Royal Copenhagen og Vipp – Alle der er førende mærker inden for design og interiør i Danmark. I udvalget kan du både finde hvide og farverige tallerkener i flere forskellige størrelser og med forskellige mønstre. Find både frokosttallerkener, middagstallerkener, dybe tallerkener og desserttallerkener. Vi har sørget for, at der findes tallerkener til enhver smag, derfor kan du med sikkerhed finde en tallerken, som du synes er flot og som passer ind i din bolig. Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte tallerken, er du altid velkommen til at kontakte os.


Ofte stillede spørgsmålHvilke brand laver tallerkener?
Hos JacobsenPlus finder du æstetiske tallerkener fra store anerkendte brands. De anerkendte brands er HAY, Kähler, Lyngby Porcelæn, Rosendahl, Royal Copenhagen og Vipp. Det mange forskellige brands skaber variationer i udvalget, hvilket gør det muligt for enhver at finde de rette tallerkener.

Hvad er størrelsen på en tallerken?
Størrelsen på tallerkener kan variere alt efter, hvilken slags tallerkener man ønsker. Hos JacobsenPlus finder du desserttallerkener på 19 cm. Derudover finder du middagstallerkener på op til 28 cm. Ydermere findes der også tallerkener med mål i mellem 19-28 cm. Målene kan variere efter brand.

Hvilke tallerkener bør jeg vælge?
Inden du vælger tallerken, bør du overveje, hvad tallerkenen skal bruges til. Derefter kan du vælge imellem frokosttallerkener, middagstallerkener, desserttallerkener eller dybe tallerkener. Derefter kan du overveje designs og prisniveauer. Til sidst har du fået indskrænket udvalget så meget, at det bliver lettere for dig at vælge de helt rigtige tallerkener.

Hvor mange tallerkener bør man have?
Antallet af tallerkener man bør have varierer meget alt efter hvor mange man er i husstanden. Det er altid en god idé at have minimum dobbelt så mange tallerkener, som der er personer i husstanden. På den måde løber man ikke tør for tallerkener. Man bør også overveje, om man ønsker service til gæster. Gør man det, bliver man selvfølgelig nødt til at skulle købe flere tallerkener.
Indkøbskurv