Rulleborde

Står du og mangler et rullebord? Så er dette den helt rigtige kategori for dig. Et rullebord kan både være en praktisk og dekorativ tilføjelse til indretningen. At bruge rulleborde i indretningen kan give en praktisk og stilfuld løsning i indretningen. Rulleborde er fleksible, hvilket giver dig muligheden for at rykke rundt på dem i ny og næ, så din indretning kan få et nyt og friskt look. Her på siden finder du et bredt sortiment af rulleborde i alle afskygninger. Om du har brug for et rullebord til værelset eller stuen, og om det er til pynt eller praktisk brug er helt op til dig. Brug for eksempel også et rullebord som en mobil barvogn. Vi har mange forskellige design og udtryk, der gør, at du helt sikkert kan finde et rullebord der passer til din smag. Vi har mange forskellige brands og designere i udvalget, som alle står for forskellige udtryk i deres design, hvilket gør at du selv kan være med til at præge din indretning lige som du vil. Fra moderne og minimalistiske rulleborde til mere traditionelle og klassiske rulleborde - Vi har noget for enhver smag og stil. Se udvalget igennem, og find netop din favorit i dag.
Rulleborde i mange materialer og designs

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af både store og små rulleborde i mange forskellige materialer og designs. Et rullebord er et skønt møbel, der er let at integrerer i din indretning, fordi det kan omplaceres uden besvær.
På siden finder du rulleborde fra kendte brands som Fritz Hansen, Skagerak og Brdr. Krüger i mange forskellige størrelser og varianter. Uanset om du er på udkig efter et firkantet eller rundt rullebord, finder du begge varianter her. Til den skandinaviske indretning er et rullebord i træ et godt valg, mens et sort rullebord i metal vil være oplagt for at skabe et industrielt og råt look.

Du finder både et lille rullebord til den mindre lejlighed, og et stort rullebord til den store stue.

Gå på opdagelse og find dit nye rullebord hos os.

Rulleborde med mange funktioner


Et rullebord kan bruges i alle boligens rum. Et lille firkantet bord vil egne sig godt som sidebord til din sofa, men du kan også bruge et bord på hjul til dit køkken, hvor du kan få ekstra plads til krydderier, olier eller service. Et rullebord til dit køkken er super smart, hvis du mangler opbevaringsplads og her kan dine skåle og fade smukt stå til synligt skue.

Du kan også benytte et rullebord til dit badeværelse, hvor du kan placere dine yndlings parfumer, cremer eller håndklæder. Det er kun fantasien der sætter grænser, og hvis du mangler plads til dine pynteting i stuen kan små sideborde / rulleborde også være en stor hjælp.

Har du gæster på besøg kan et rullebord også bruges som kaffebord i stuen, hvor du let kan trille det frem til kaffe- og kage servering, selvom det i dagligdagen blot bruges som et fint hjørnebord.

Brug dit rullebord som barbord


Rulleborde er også ofte brugt som et barbord på hjul, hvor du let og elegant kan opbevare alle dine yndlings spiritusser, likører eller vine. Et bar rullebord kan eksempelvis placeres i køkkenet eller stuen, og det er her let tilgængeligt, hvis du gerne vil have en lækker drink en fredag eller lørdag aften.

En rulle barbord må gerne præsentere dine yndlings likører eller vine på bedste vis, og her vil en barvogn i en retro stil give den helt rigtige følelse af ægte barstemning hjemme hos dig selv.

Smart serveringsbord


Nogle rulleborde er kan også være lavet som bakkeborde på hjul, og det er super smart, hvis du ønsker at bruge dem som serveringsvogne.

Et rundt bakkebord på hjul er en perfekt løsning, hvis du skal servere snacks og drikkevare til mange personer. Du slipper her for at løbe frem og tilbage mellem køkken og stue, men kan blot placere maden på dit serveringsbord på hjul, rulle det ind i stuen og tage bakken af, hvis din anretning skal placeres på bordet.Alt i alt er et lille bord med hjul et virkelig genialt og multifunktionelt møbel, der kan bruges på et utal af måder og i alle boligens rum.

Gå på opdagelse og køb dit designer rullebord hos Jacobsen Plus.
Indkøbskurv