Sofaer

En sofa er ofte en central del af stuen. Det er det sted, hvor familie og venner samles for at slappe af, se tv eller bare hygge sig sammen. Her på siden har vi samlet et stort sortiment af sofaer, fra nogle af de største designere gennem tiden. Du kan bl.a. finde sofaer fra Børge Mogensen, Finn Juhl, Arne Jacobsen, Fritz Hansen og mange flere. Med andre ord finder du herunder alle de største sofadesigns gennem tiden, og du kan være sikker på at få sofaer i absolut verdensklasse. Alle sofaerne emmer af høj kvalitet og et æstetisk design. Sofaerne er designet til både at være komfortable og smukke. Udvalget byder både på sofaer i klassiske og enkle designs samt mere unikke og moderne designs. I udvalget finder du desuden også sofaer i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde lige den sofa, du drømmer om. Uanset hvilken sofa du forelsker dig i, er vi sikre på, at sofaen vil tilføre dit hjem en helt særlig karakter. Se selv de mange sofaer igennem, og bliv inspireret i dag. Du er altid velkommen til at komme ned i vores butik, og opleve sofaerne på nærmeste hold, samt få en snak om de mange designs. Så er det ellers bare at få fundet den sofa, som fuldender indretningen i jeres stue.
Om sofaer

Alle mennesker har brug for at have en sofa i sin stue. Det er ikke bare en nødvendighed rent praktisk, men det er ofte også en af de mest centrale elementer i huset når det kommer til indretningen.

Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af sofaer fra alle de kendte designere. Derfor er vi sikre på at du kan finde lige netop den slags sofa du er på udkig efter. Hos os kan du få chaiselong sofaer, hjørnesofaer, læder sofaer og velour sofaer. Vi har både små og store sofaer i form af  2 personers sofaer og 3 personers sofaer mv. Du kan desuden få en Mogens Hansen sofa, en Børge Mogensen Sofa, en Wegner sofa og Finn Juhl sofaer og du kan selvfølgelig også få sofaer fra mange andre kendte designere.

SMÅ SOFAER TIL EN LILLE STUE

Sofaer kommer i mange forskellige designs og i forskellige størrelser så du med sikkerhed kan få en sofa der passer ind i dit hjem. Er du ejer af en lille og hyggelig stuen får du her nogle eksempler på fantastiske 2 personers sofaer og 3 personers sofaer som passer godt ind i en lille stue. Kupésofaen fra Fredericia Furniture som er designet af Børge Mogensen i 1971. Sofaen har en høj omsluttende ryg med vinger, som passer fint ind i en den mindre stue. 46 sofaen er designet i 1946 af Finn Juhl. Dengang var Finn Juhl meget inspireret af moderne kunst, og især af Picasso og Henry More. Denne sofa passer også godt ind i en lille og moderne stue. About a Lounge Sofa fra Hay er en moderne og stilren sofa som ikke fylder ret meget. Sofaens stilrene look er elsket af yngre som ældre og er en smuk og enkel sofa som kan pyntes med flotte puder og plaider fra Hay.

STORE SOFAER TIL EN STOR STUE

Er det en større sofa du er på udkig efter så har vi også dette i vores sortiment. Større sofaer har typisk plads til mere end 3 personer og findes både som hjørnesofa eller med chaiselong. Se et udpluk af nogle af vores fantastiske større sofaer.

Chaiselounge sofaen fra Handvärk er en 3 personers sofa med chaiselong i smukt velour. Er en velour sofa noget for dig, så vil denne være et fantastisk bud. Sofaen består af to hjørnemoduler, et enkelt modul og en skammel. Modulerne kan kombineres forskelligt, så man nemt kan tilføje, lave om og flytte rundt. Fonto sofaen fra Mogens Hansen er kvalitet og godt håndværk. Sofaen har et meget klassisk design, der gør at den kan bruges i mange år. Fonto sofaen fås i mange forskellige udgaver både med og uden chaiselong. Plano sofa fra Eilersen er en stor flyder med et let udtryk grundet de høje stålben. Det slanke og svævende design bliver understreget af sæder i skum og fiberfyld, der giver sofaen styrke og stringens. Bløde puder i dun sørger for, at udtrykket bliver hyggeligt uden at være tungt. I Plano kan du flyde både på langs og på tværs. Den er nemlig ekstremt funktionel og fleksibel, fordi de flytbare, rygpuder fås i forskellige størrelser. Derfor passer Plano til ethvert rum, hvilket er perfekt i skandinaviske hjem med forholdsvis små, hyggelige stuer.

KØB DIN NYE SOFA HOS JACOBSEN PLUS

Når man skal købe ny sofa er det vigtigt at den er komfortabel og i høj kvalitet da den skal kunne klare hverdagens brug og holde i mange år fremover. Hvad end det er en chaiselong sofa, lædersofa, velour sofa så kan det findes her. Er du på jagt efter en Børge Mogensen sofa eller måske en Hay Sofa så har vi det hos Jacobsen Plus.

Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan, for at du kan købe dine produkter med tryghed hos os. Vi kan hjælpe dig med levering af din sofa, og derudover har vi en næsten perfekt score på Trustpilot, hvilket vidner om den gode service vi forsøger at give vores kunder. Du er altid velkommen i vores fysiske butik hvis du ønsker at prøve den sofa du har forelsket dig i, og vil du vejledes online står vi også altid til rådighed.
Indkøbskurv