E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands
Cocoon sofa fra Eilersen
Cocoon sofa fra Eilersen
Cocoon sofa fra Eilersen
Cocoon sofa fra Eilersen
Cocoon sofa fra Eilersen

Cocoon sofa fra Eilersen

DKK 46.400,00
   Leveringstid kan forekomme


Antal
Se mere information i den vedhæftede fil nedenfor.
- med høj arm og ryg elementer uden rygpuder.

Cocoon er inspireret af silkesommerfuglens puppe. Her kan du forpuppe dig i et pudeunivers med 100% individuelt og fleksibelt niveau af komfort. Individualisme og mangfoldighed har været efterspurgt i mange år. Nogle vil flyde. Andre vil sidde. Ofte er en sofa enten-eller, men sådan er det ikke med Cocoon. Her får du et overflødighedshorn af både-og. I dit trygge og solide pubbehylster har du en gigantisk legetøjskasse med trekantede puder, lændepøller, hovedpuder, armstøtter, nakkepøller – ja puder i alskens størrelser og former. På den måde bestemmer du selv graden af bekvemmelighed og komfort, og samtidig kan du have det sjovt både med at bygge og være i sofaen.

Cocoon giverdig støtte hele vejen rundt. Først og fremmest med sin høje ryg, men også via sæderne, der er Eilersens velkendte duntop og derfor giver spændstighed og blødhed på samme tid. Tip til en ekstra streng at spille på, når du designer din Cocoon: Køb puder og elementer i forskellige stofdesigns, når du styler din sofa. Så får du en helt unik puppe.

Cocoon sofaen er designet af Jens Juul Eilersen.
Vis mere
Vis mindre

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk