HANDVÄRK

HANDVÄRK tog opgaven op i forsøget om at lave møbler, der kunne holde hele livet. Med deres fokus på bæredygtighed og kvalitet, benytter HANDVÄRK sig af ægte marmor, massiv messing og anilin læder i flere farver – materialer, som kun bliver smukkere med tiden. De skaber design, der med dedikation forbliver tro mod det nordiske DNA og gør HANDVÄRK til en førende aktør inden for skandinavisk design. Den danske møbelproducent med faciliteter i Danmark har mulighed for at tilegne de kompetencer og den viden fra deres talentfulde håndværkere, der arbejder med at skabe smukke møbler af høj kvalitet hver dag. Dette gør, at HANDVÄRK kan sikre et højt niveau af håndværk og finish på deres produkter, hvilket afspejles i de unikke og smukke møbler, de skaber.


OM HANDVÄRK


HANDVÄRK blev grundlagt i 2015, og til trods for den relativt korte tid virksomheden har eksisteret forhandles HANDVARK produkterne i dag i mere end 25 lande. Emil Thorup er HANDVÄRK grundlæggeren, og den kendte tidligere tv- og radiovært har altid haft en stor passion indenfor design og arkitektur.

Det var også ham der skabte den første kollektion af HANDVÄRK møbler, og i alle Emil Thorup design er der fokus på at minimere unødvendige teatraler, men stadig have en nordisk varme. Udover de elegante Emil Thorup møbler byder HANDVÄRK også på møbler designet af blandt andet Laura Bilde, Aleksek Ikos, og Camilla Stærk.

HANDVÄRK BORDE


I udvalget af HANDVÄRK finder du elegante og stilrene borde, der ligesom resten af møblerne fra det danske møbelhus er fremstillet i materialer af utrolig høj kvalitet. HANDVÄRK er især kendt for de smukke marmor borde, som er både eksklusive og enkle på samme tid.

Hos Jacobsen Plus finder du både HANDVÄRK sofabord til HANDVÄRK spisebord i det smukke materiale, der er kommer i forskellige marmor og stel farver. Bordene kan fås i en række forskellige størrelser og er lette at integrerer i forskellige indretninger.

Er du på udkig efter et nyt arbejdsbord vil modellerne under konsolborde egne sig helt perfekt. Skab en inspirerende arbejdsplads med et HANDVÄRK skrivebord, hvor kreativiteten let kan få frit spil.

HANDVÄRK SOFA


Udover de flotte HANDVÄRK borde finder du i udvalget også HANDVÄRK sofa, der ligesom bordene tager udgangspunkt i det skandinaviske og stilrene look. Du kan bygge din HANDVÄRK sofa ligesom du ønsker med de forskellige moduler, eller vælge at gå med en af de sammensatte sofaer.

Stoffet i velour er med til at bringe den nordiske varme ind i designet, mens de rene linjer stadig holder sofaen simpel. Vælg din HANDVÄRK sofa i flere forskellige stoffarver og sammensæt den ligesom du ønsker.

Kort om HANDVÄRKHvad kendetegner HANDVÄRK?
Æstetisk bæredygtighed er nøglen til alle HANDVÄRK’s produkter. I et forsøg på at skabe møbler, der holder hele livet, har HANDVÄRK ikke taget nogen genveje. HANDVÄRK arbejder med ægte marmor, massiv messing og læder – materialer, der kun bliver smukkere med tiden. Disse materialer er bearbejdet med omhu og dedikation for at legemliggøre enkelheden og anvendeligheden af HANDVÄRK’s design. Design, der frem for alt forbliver tro mod det nordiske DNA, der præger HANVÄRK.

Hvad gør HANDVÄRK til et unikt brand?
Fra begyndelsen af hver unik designproces bliver den optimale moderne produktionsmetode overvejet og taget i betragtning. For HANDVÄRK er gentagelse af materialer og processer nøglen og altid afgørende. Formålet med alle HANDVÄRK’s bestræbelser er at højne kvaliteten af selve møblet og ikke det, der omgiver det. På den måde kan HANDVÄRK levere den højest mulige kvalitet.

Hvilke ikoniske møbler har HANDVÄRK lavet?
HANDVÄRK er især kendt for de æstetiske marmorborde, som både har et eksklusivt og simpelt design. HANDVÄRKs mål med sofabordet var at skabe et helt nyt udtryk, mens de stadig holdt fast i det enkle og strømlinede nordiske formsprog, der gennemsyrer HANDVÄRK. Brudstykker af naturen inddrages med den slebne hvide marmor, der ligger inddelt i 4 stykker - nærmest som et moderne kakkelbord. Messingbeslagene giver bordet et luksuriøst udtryk. Marmor er et naturprodukt med unikke mønstre og udtryk - derfor er alle borde forskellige.

Hvor kan man købe HANDVÄRK møbler?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra HANDVÄRK hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv