HANDVÄRK

HANDVÄRK tog opgaven op i forsøget om, at lave møbler der kunne holde hele livet. HANDVÄRK arbejder med ægte marmor, massiv messing og anilin læder i flere farver - materialer som kun bliver smukkere med tiden.  Design der med dedikation forbliver tro mod det nordiske DNA.

Den danske møbelproducent med faciliteter i Danmark har mulighed for at tilegne de kompetencer og den viden fra deres talentfulde håndværkere, der arbejder med at skabe smukke møbler af høj kvalitet hver dag.


OM HANDVÄRK

HANDVÄRK blev grundlagt i 2015, og til trods for den relativt korte tid virksomheden har eksisteret forhandles HANDVARK produkterne i dag i mere end 25 lande. Emil Thorup er HANDVÄRK grundlæggeren, og den kendte tidligere tv- og radiovært har altid haft en stor passion indenfor design og arkitektur.

Det var også ham der skabte den første kollektion af HANDVÄRK møbler, og i alle Emil Thorup design er der fokus på at minimere unødvendige teatraler, men stadig have en nordisk varme. Udover de elegante Emil Thorup møbler byder HANDVÄRK også på møbler designet af blandt andet Laura Bilde, Aleksek Ikos, og Camilla Stærk.

HANDVÄRK BORDE


I udvalget af HANDVÄRK finder du elegante og stilrene borde, der ligesom resten af møblerne fra det danske møbelhus er fremstillet i materialer af utrolig høj kvalitet. HANDVÄRK er især kendt for de smukke marmor borde, som er både eksklusive og enkle på samme tid.

Hos Jacobsen Plus finder du både HANDVÄRK sofabord til HANDVÄRK spisebord i det smukke materiale, der er kommer i forskellige marmor og stel farver. Bordene kan fås i en række forskellige størrelser og er lette at integrerer i forskellige indretninger.

Er du på udkig efter et nyt arbejdsbord vil modellerne under konsolborde egne sig helt perfekt. Skab en inspirerende arbejdsplads med et HANDVÄRK skrivebord, hvor kreativiteten let kan få frit spil.

HANDVÄRK SOFA


Udover de flotte HANDVÄRK borde finder du i udvalget også HANDVÄRK sofa, der ligesom bordene tager udgangspunkt i det skandinaviske og stilrene look. Du kan bygge din HANDVÄRK sofa ligesom du ønsker med de forskellige moduler, eller vælge at gå med en af de sammensatte sofaer.

Stoffet i velour er med til at bringe den nordiske varme ind i designet, mens de rene linjer stadig holder sofaen simpel. Vælg din HANDVÄRK sofa i flere forskellige stoffarver og sammensæt den ligesom du ønsker.
Indkøbskurv