Hængekøjer

At kunne smide sig i en hængekøje mens solen skinner ned over en er en drøm. At ligge med en bog, eller bare slappe af og nyde livet er noget vi alle sammen elsker, og her har vi samlet nogle af de fedeste hængekøjer på markedet, der gør din drøm til virkelighed. Her finder du nemlig hængekøjer, som ikke blot er komfortable og behagelige at ligge og sidde i, men som samtidigt ser super godt ud. Vi har bl.a. hængekøjer fra Nanna Ditzel og Fatboy, hvilket vidner om den høje kvalitet, som der også følger med din hængekøje. Om det er til værelset, eller om det er til terrassen og haven, er helt op til dig. En ting er sikkert. Herunder kan du i hvert fald finde en hængekøje som kan det hele, og som ser ekstremt godt ud, samtidig med at den giver dig muligheden for at hygge mere end nogensinde før. Find din favorit i udvalget med det samme.

Du kan også se flere havemøbler her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan hænger man en hængekøje op korrekt?
En hængekøje skal hænges fast i hver sin ende. Før du begynder at hænge hængekøjen op, bør du kontrollere om ophængningsmaterialet er stærkt nok. Derudover skal du huske, at det ikke kun er din vægt, ophængningsmaterialet skal kunne holde. Bevægelse i hængekøjen skaber nemlig ekstra pres og belastning. Derefter skal du beregne afstanden. Jo mere afstand, jo bedre. Afstanden kan løses ved hjælp af karabinhager, kæder eller reb. Til sidst bør du hænge hængekøjen, så den ikke rammer jorden, når du ligger dig i den.

Hvilken hængekøje skal man vælge?
Hos JacobsenPlus finder du både hængekøjer, som skal hænge og nogle som kan stå på jorden. En hængende hængekøje kræver noget at hænge i, som har en relativ afstand til hinanden. Derudover fylder den ikke særlig meget. En stående hængekøje er optimal, hvis man ikke har træer eller lignende til at hænge en hængekøje op i. Derudover kan hængekøjen flyttes rundt. Man bør vælge den hængekøje man bedst synes om og som man samtidig har muligheden for at hænge op eller have stående.

Hvor kan jeg købe hængekøjer?
Du finder et udvalg af hængekøjer og tilbehør fra nogle af de største brands hos JacobsenPlus. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og produkter for at finde inspiration til, hvordan de kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv