Vipp

Siden 1939 har VIPP præsenteret ikke bare Danmark, men hele verden, for en lang række praktiske innovationer, der har revolutioneret indretningen i det moderne hjem. Dette er opnået gennem en lang række forskellige designs, inden for både køkken, bad, møbler og belysning, alle med udgangspunkt i det simple, men samtidigt exceptionelle. Herunder finder du et dybt og stort sortiment af VIPP, hvor du kan finde en lang række klassiske og praktiske designs, som passer perfekt ind i det moderne danske hjem. Se de mange produkter igennem, eller læs mere om VIPP nederst på siden.


Historien om VIPP


VIPP har efterhånden mange års erfaring. Deres rejse startede faktisk for 80 år siden, nemlig i 1939. Siden dengang har VIPP gået igennem en transformerende rejse, hvor de er gået fra at være en forholdsvis ukendt dansk designbiks, til i dag at være en af verdens førende designfirmaer på specielt badeværelsesfronten. Det var med kyndig ledelse af manden bag de første designs, Holger Nielsen, at VIPP gik fra at være skraldespandsproducent til danske lægeklinikker, til at få bygget den base, som de næste to generationer har bygget videre på. Godt design går aldrig af mode og derfor kan du være sikker på, at have et VIPP produkt i mange år.

VIPP – Erobringen af badeværelset


Selvom VIPP har lavet designs inden for både møbel og køkkenverdenen, hvor de bl.a. har lavet en lang række smukke amature, så er det stadig deres pedalspande og badeværelseskreationer, som har taget VIPP ud over landets grænser. De har specielt igennem de sidste 10-15 år erobret danskernes hjerter, og er for rigtig mange danskere blevet det ideelle valg, når det kommer til indretning af badeværelset.

Simple designs – Exceptionelle produkter


Det er meget forståeligt, når man kigger på ovenstående produkter. Den store succes er VIPP nemlig ikke kommet sovende til. Den er skabt gennem nogle af de mest unikke, exceptionelle og ikke mindst nytænkende designs, som stadig har beholdt de simple og praktiske elementer, som er nødvendige for at de kan fungere i et moderne hjem. VIPP er indbegrebet af dansk design. Det rustfrie stål, som produkterne er lavet af, og det enkelte design vil pryde enhver moderne indretning.

Køb VIPP online hos Jacobsen Plus


Hos JacobsenPlus elsker vi også VIPP, og derfor har vi samlet dette lækre udvalg herover til dig. Når du handler hos os, får du altid et udvalg af de absolut førende produkter i landet, og du er altid velkommen til at ringe og hører mere om vores produkter, eller kigge ind i vores fysiske butik, hvor vi kan tage en snak om de mange fede VIPP produkter. Derudover får du også super hurtig og billig fragt når du handler hos os, hvilket sikrer dig at du kan komme til at nyde dit nye VIPP køb hurtigst muligt.

Kort om VIPP

Hvad kendetegner VIPP?
VIPP er håndværkere, designere, sælgere, historiefortællere, talknusere, tekstforfattere, ingeniører, grafiske designere og meget mere. Med andre ord er VIPP en bred vifte af professioner samlet under et tag. Men det VIPP har til fælles, er en passion for at skabe holdbare produkter, der er tidløse i både æstetik og funktion og som værdsættes for glæden ved at bruge dem hver dag.

Hvad gør VIPP til et unikt brand?
VIPP drømmer om en verden med færre men bedre produkter. Hvor tidløshed trumfer trends og hvor form følger funktion. VIPPs grundtanke er, at de kontinuerligt skal højne niveauet ved at lede efter de bedste sparringspartnere uden for matriklen og invitere dem indenfor. Til trods for VIPP’s vokseværk med årene, dyrker VIPP det entreprenante tankesæt og købmandsskabet.

Hvilket ikonisk interiør har VIPP lavet?
Hos JacobsenPlus finder du et varieret udvalg af interiør fra VIPP, herunder den ikoniske pedalspand, som blev designet i 1939 af Holger Nielsen. I Holger Nielsens levetid nåede pedalspanden aldrig ud over Danmarks grænser. Nu rækker VIPP ud over 40 landegrænser.

Hvor kan man købe VIPP?
Du finder et stort og varieret udvalg af interiør fra VIPP hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv