Vipp

Siden 1939 har VIPP præsenteret ikke bare Danmark, men hele verden, for en lang række praktiske innovationer, der har revolutioneret indretningen i det moderne hjem. Dette er opnået gennem en lang række forskellige designs, inden for både køkken, bad, møbler og belysning, alle med udgangspunkt i det simple, men samtidigt exceptionelle. Herunder finder du et dybt sortiment af VIPP, hvor du kan finde en lang række klassiske og praktiske designs, som passser perfekt ind i det moderne danske hjem. Se de mange produkter igennem, eller læs mere om VIPP nederst på siden.


Historien om VIPP

VIPP har efterhånden mange års erfaring. Deres rejse startede faktisk for 80 år siden, nemlig i 1939. Siden dengang har VIPP gået igennem en transformerende rejse, hvor de er gået fra at være en forholdsvis ukendt dansk designbiks, til i dag at være en af verdens førende designfirmaer på specielt badeværelsesfronten. Det var med kyndig ledelse af manden bag de første designs, Holger Nielsen, at VIPP gik fra at være skraldespandsproducent til danske lægeklinikker, til at få bygget den base, som de næste to generationer har bygget videre på.

VIPP – Erobringen af badeværelset

Selvom VIPP har lavet designs inden for både møbel og køkkenverdenen, hvor de bl.a. har lavet en lang række smukke amature, så er det stadig deres pedalspande og badeværelseskreationer, som har taget VIPP ud over landets grænser. De hr specielt igennem de sidste 10-15 år erobret danskernes hjerter, og er for rigtig mange danskere blevet det ideelle valg, når det kommer til indretning af badeværelset.

Simple designs – Exceptionelle produkter

Det er meget forståeligt når man kigger på ovenstående produkter. Den store succes er VIPP nemlig ikke kommet sovende til. Den er skabt gennem nogle af de mest unikke, exceptionelle og ikke mindst nytænkende designs, som stadig har beholdt de simple og praktiske elementer, som er nødvendige for at de kan fungere i et moderne hjem.

Køb VIPP online hos Jacobsen Plus

Hos JacobsenPlus elsker vi også VIPP, og derfor har vi samlet dette lækre udvalg herover til dig. Når du handler hos os, får du altid et udvalg af de absolut førende produkter i landet, og du er altid velkommen til at ringe og hører mere om vores produkter, eller kigge ind i vores fysiske butik, hvor vi kan tage en snak om de mange fede VIPP produkter. Derudover får du også super hurtig og billig fragt når du handler hos os, hvilket sikrer dig at du kan komme til at nyde dit nye VIPP køb hurtigst muligt.
Indkøbskurv