Louis Poulsen Standerlamper

Hvis du mangler en god standerlampe, som kan lyse din stue eller dit værelse op, så finder du ikke nogen mere æstetiske og smukke lamper, end standerlamper fra Louis Poulsen. Du kan skabe præcis det udtryk du gerne vil med en Louis Poulsen standerlampe. Disse standerlamper er designet med både funktionalitet og æstetik i tankerne, så du kan skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, samtidig med at du får en ægte designklassiker. Fælles for Louis Poulsen standerlamperne er deres slanke figur, og når du så kan kombinere det med alt fra AJ gulvlampens mange farver, til Panthella’ens smukke runde form. Vi har også de klassiske PH Louis Poulsen standerlamper, som måske er blandt de absolut bedste lampeserier i historien. Disse lamper er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og du kan derfor være sikker på, at din nye standerlampe vil blive en værdsat del af dit hjem. Gå på inspiration i udvalget herunder med det samme, og find din favorit i dag.


MERE OM LOUIS POULSEN STANDERLAMPER


Mangler du en smuk gulvlampe med gennemtænkt belysning? Så er en Louis Poulsen standerlampe helt sikkert noget for dig. En Louis Poulsen gulvlampe kan have mange forskellige funktioner, og i udvalget af der både gulvlamper med et retningsbestemt og direkte lys, der er perfekt til læsehjørnet, men også modeller med et mere blidt og diffuseret lys. En standerlampe fra Louis Poulsen er udviklet efter den kvalitetsorienterede lysfilosofi om funktionelt og smukt lys, der går igen i alle deres lamper.

En gulvlampe fra Louis Poulsen er især velegnet i stuen og soveværelset, hvor de vil give optimalt læselys til fordybelse i en god bog. Her på siden med Louis Poulsen gulvlamper finder du både de klassiske modeller fra nogle af tidens mest anerkendte danske designere, heriblandt Poul Henningsen og Verner Panton, men også de mere moderne og nye designs fra blandt andet GamFratesi og nendo. Også designere som Arne Jacobsen og Vilhelm Lauritzen har designet to af gulvlamperne fra Louis Poulsen.

DEN IKONISKE PANTHELLA GULVLAMPE OG PH 80 GULVLAMPE


Den ikoniske Panthella gulvlampe er en af de mest kendte designs når det kommer til gulvlamper fra Louis Poulsen. Den klassiske Panthella gulvlampe designet af Verner Panton er stadig en af hans mest populære designs og er med sit specielle udtryk en fryd for øjet. Verner Panton eksperimenterede meget med nye metoder og materialer, og den oprindelige ide bag Panthella kom sig af at udforme en lampe, hvor både lampeskærm og fod skulle fungere som lysreflektor. Dette er med til at give Panthella et helt unikt udtryk, hvor det synes at lampeskærm og fod går ud i et. Oprindeligt blev lampen produceret i flere farver, men i dag fås den velkendte Louis Poulsen Panthella gulvlampe kun i hvid.

Poul Henningsen har også designet flere gulvlamper for Louis Poulsen, og i sær den ikoniske PH 80 gulvlampe er en af de helt store klassiske. PH 80 gulvlampen blev udviklet tilbage i 1974 efter hans død, som en markering af hans 80 års fødselsdag. Den smukke PH standerlampe er designet ud fra Poul Henningsens anerkendte treskærmssystem, der sikrer et blændfrit og utrolig funktionelt lys. Den øverste røde skærm giver en varm glød til lampen, og gør den utrolig velegnet som gulvlampe i stuen.

PRYD BOLIGEN MED EN LOUIS POULSEN GULVLAMPE


Udover Panthella og PH 80 finder du i udvalget af Louis Poulsen gulvlamper også den verdenskendte AJ gulvlampe, der har et utroligt unikt og tidløst look. AJ gulv har karakteristike geometriske former, og med det direkte lys er den især egnet som læselampe. Hos os finder du den kendte AJ gulvlampe i sort samt 10 andre skønne farver.

I udvalget af Louis Poulsen gulvlamper findes desuden to andre modeller designet af Poul Henningsen - PH 4½-3½ og PH 3½-2½ . Ønskes der et eksklusivt udtryk er en PH gulvlampe i messing helt sikkert noget for dig, men du finder også de smukke gulvlamper med højglansforkromet eller sort stander.
På siden finder du også VL38 gulvlampe, der blev udviklet i et samarbejde mellem Louis Poulsen og Vilhelm Lauritzen, samt den funktionelle og stilrene Yuh gulvlampe, designet af GamFratesi. Skærmen på Yuh gulvlampen kan både sænkes, roteres og hæves, så du kan opnå den perfekte belysning præcis hvor du ønsker det.

Gå på opdagelse i udvalget og find den Louis Poulsen standerlampe, der matcher din bolig og præferencer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Indkøbskurv