Muuto

Muuto har rødder i den skandinaviske designtradition, der er karakteriseret ved æstetiske, funktionelle og håndlavede produkter med et ærligt indtryk. Ved at benytte sig af morderne og nye materialer med en teknisk og kreativ tankegang er ambitionen for Muuto, at lave et nyt perspektiv af det skandinaviskedesign. Dette hænger også sammen med valget af navnet for virksomheden som er Muuto, der kommer af ordet muutos, der betyder "nyt perspektiv".

Har du spørgsmål omkring Muuto eller andet er du velkommen til at kontakte os her.


OM MUUTO

Muuto er et dansk designfirma, der blev grundlagt i 2006 af Peter Bonnén og Kristian Byrge. Navnet Muuto kommer af det finske ord ‘muutos’, der betyder nyt perspektiv og det var præcis det Kristian og Peter ønskede, da de startede virksomheden. De var enige om, at det var lysten der skulle drive væksten, og missionen var at bringe nordisk og dansk design tilbage i førertrøjen. Der blev skabt en knivskarp profil og håndplukket upcoming designere fra hele Skandinavien, som turde at træde ud af skyggen fra de gamle mestre og skabe nye værker. Muuto benytter sig af flere designere, heriblandt den danske designer Mette Duedahl. Den danske designer Mette Duedahl blev i 2011 uddannet på The Royal Danish Academy of Fine Arts. Efter sin design uddannelse er Mette Duedahl blevet en anerkendt og passioneret designer, der altid tænker på at designe noget nyt.

Muuto formår med deres valg indenfor designs, farver og anderledes materialer at sætte sig fast i hukommelsen og ramme plet indenfor tidens trends og tendenser.

MUUTO MØBLER


Når du køber interiør fra Muuto får du utraditionelt design med skævhed og kant, der hurtigt bliver boligens blikfang. Det gælder selvfølgelig også for deres skønne møbler. Hos Jacobsen Plus finder du alt fra Muuto stole, Muuto borde og lækre sofaer og reoler, så du kan indrette lige der, hvor du ønsker med møbler fra det danske designbrand.

En Muuto sofa kan bruges i den lille lejlighed, såvel som den store stue og findes både i 2 og 3 persons modeller og naturligvis dem med chaiselong. Muuto Outline sofaen er perfekt til dig der ønsker elegance og komfort kombineret i et møbel, også kan den vælges i flere forskellige stof varianter og lædertyper. Til den moderne stue, vil et Muuto sofabord i træ også kunne sætte prikken over i’et og bringe den skandinaviske stil ind i hjemmet.

Hvis du mangler opbevaringsplads i boligen er en Muuto reol desuden en funktionel og flot løsning. Med Muuto Stacked kan du nemlig sammensætte din reol præcis som du vil efter størrelse, farve og variant.

LYS BOLIGEN OP MED EN MUUTO LAMPE


Hos Jacobsen Plus finder du også et udvalg af lamper i flot skandinavisk design fra det danske designfirma. En Muuto lampe kommer i flere forskellige udgaver, så du kan finde det design der passer bedst til dit hjem. Brug en Muuto pendel i læsehjørnet eller sæt flere sammen over køkkenøen for at skabe det perfekte lys. På siden finder du også en Muuto bordlampe, der bringer en dejlig hyggelig stemning ind i rummet.

THE DOTS KNAGER OG ACCESSORIES


The Dots er designet af Tveit & Tornøe og er et af de mest populære produkter fra Muuto. Muuto Dots er smukke knager, der kommer i forskellige størrelser og farver, og det er med Dots knager derfor let at skabe din helt egen personlige knagerække. Udover den praktiske funktion de smukke knager giver, bliver de hurtigt til et lille kunstværk på væggen, som både kan skabes på badeværelse, i entreen, soveværelset eller andre steder i boligen.

Udover de dekorative Muuto knager finder du også en lang række andet boligtilbehør, som kan være med til at sætte den perfekte afslutning på indretningen. Skab ekstra varme med et Muuto tæppe i rummets hjerte, stuen eller under spisebordet i køkkenet. Du finder også tilbehør som Muuto spejle, vaser, lysestager og meget mere.

Gå på opdagelse i udvalget af Muuto og find dit yndlings design.
Indkøbskurv