Muuto

Muuto har rødder i den skandinaviske designtradition, der er karakteriseret ved æstetiske, funktionelle og håndlavede produkter med et ærligt indtryk. Ved at benytte sig af moderne og nye materialer med en teknisk og kreativ tankegang er ambitionen for Muuto at skabe et nyt perspektiv af det skandinaviske design. Dette hænger også sammen med valget af navnet for virksomheden, som er Muuto, der kommer af ordet muutos, der betyder "nyt perspektiv".

Muuto fokuserer på at skabe produkter, der er innovative og inspirerende, og samtidig tro mod deres skandinaviske arv. Muuto samarbejder med nogle af de mest talentfulde og visionære designere fra Norden, hvilket giver dem mulighed for at udforske og udvikle nye idéer og koncepter. Dette har resulteret i et bredt sortiment af møbler, belysning og tilbehør, der afspejler Muutos unikke tilgang til design og deres passion for kvalitet og funktionalitet.

Har du spørgsmål omkring Muuto eller andet er du velkommen til at kontakte os her.


Før DKK 8.495,00
Se varianter
Før DKK 149,00
Se varianter
Før DKK 349,00
Se varianter
Før DKK 1.995,00
Se varianter
Før DKK 449,00
Se varianter
Før DKK 2.795,00
Se varianter
Før DKK 849,00
Se varianter
Før DKK 2.495,00
Se varianter
Før DKK 3.695,00
Se varianter
Før DKK 649,00
Se varianter
Før DKK 595,00
Se varianter
Før DKK 3.695,00
Se varianter
Før DKK 2.895,00
Bestillingsvare
Før DKK 129,00
Se varianter
OM MUUTO


Muuto er et dansk designfirma, der blev grundlagt i 2006 af Peter Bonnén og Kristian Byrge. Navnet Muuto kommer af det finske ord ‘muutos’, der betyder nyt perspektiv og det var præcis det Kristian og Peter ønskede, da de startede virksomheden. De var enige om, at det var lysten der skulle drive væksten, og missionen var at bringe nordisk og dansk design tilbage i førertrøjen. Der blev skabt en knivskarp profil og håndplukket upcoming designere fra hele Skandinavien, som turde at træde ud af skyggen fra de gamle mestre og skabe nye værker. Muuto benytter sig af flere designere, heriblandt den danske designer Mette Duedahl. Den danske designer Mette Duedahl blev i 2011 uddannet på The Royal Danish Academy of Fine Arts. Efter sin design uddannelse er Mette Duedahl blevet en anerkendt og passioneret designer, der altid tænker på at designe noget nyt.

Muuto formår med deres valg indenfor designs, farver og anderledes materialer at sætte sig fast i hukommelsen og ramme plet indenfor tidens trends og tendenser.

MUUTO MØBLER


Når du køber interiør fra Muuto får du utraditionelt design med skævhed og kant, der hurtigt bliver boligens blikfang. Det gælder selvfølgelig også for deres skønne møbler. Hos Jacobsen Plus finder du alt fra Muuto stole, Muuto borde og lækre sofaer og reoler, så du kan indrette lige der, hvor du ønsker med møbler fra det danske designbrand.

En Muuto sofa kan bruges i den lille lejlighed, såvel som den store stue og findes både i 2 og 3 persons modeller og naturligvis dem med chaiselong. Muuto Outline sofaen er perfekt til dig der ønsker elegance og komfort kombineret i et møbel, også kan den vælges i flere forskellige stof varianter og lædertyper. Til den moderne stue, vil et Muuto sofabord i træ også kunne sætte prikken over i’et og bringe den skandinaviske stil ind i hjemmet.

Hvis du mangler opbevaringsplads i boligen er en Muuto reol desuden en funktionel og flot løsning. Med Muuto Stacked kan du nemlig sammensætte din reol præcis som du vil efter størrelse, farve og variant.

LYS BOLIGEN OP MED EN MUUTO LAMPE


Hos Jacobsen Plus finder du også et udvalg af lamper i flot skandinavisk design fra det danske designfirma. En Muuto lampe kommer i flere forskellige udgaver, så du kan finde det design der passer bedst til dit hjem. Brug en Muuto pendel i læsehjørnet eller sæt flere sammen over køkkenøen for at skabe det perfekte lys. På siden finder du også en Muuto bordlampe, der bringer en dejlig hyggelig stemning ind i rummet.

THE DOTS KNAGER OG ACCESSORIES


The Dots er designet af Tveit & Tornøe og er et af de mest populære produkter fra Muuto. Muuto Dots er smukke knager, der kommer i forskellige størrelser og farver, og det er med Dots knager derfor let at skabe din helt egen personlige knagerække. Udover den praktiske funktion de smukke knager giver, bliver de hurtigt til et lille kunstværk på væggen, som både kan skabes på badeværelse, i entreen, soveværelset eller andre steder i boligen.

Udover de dekorative Muuto knager finder du også en lang række andet boligtilbehør, som kan være med til at sætte den perfekte afslutning på indretningen. Skab ekstra varme med et Muuto tæppe i rummets hjerte, stuen eller under spisebordet i køkkenet. Du finder også tilbehør som Muuto spejle, vaser, lysestager og meget mere.

Kort om MuutoHvad laver Muuto?
Muuto har siden 2006 designet interiør til alle rum. Muuto designer både møbler, belysning og accessories. Fælles for Muuto’s interiør er, at det repræsenterer det bedste af skandinavisk design og er lavet gennem nye perspektiver. Muuto udfordrer det bestående, hvilket gør Muuto’s interiør unikt. Muuto’s interiør er landskaber for autentiske og analoge oplevelser. Vores hjem er fyldt med genstande, der stimulerer sanserne. Farver, der vækker minder og følelser. Materialer, der udløser følelser. Former, der slår ind i vores underbevidsthed. Genstande påvirker vores indtryk af rummet, og hvordan vi har det, når de er til stede.

Er Muuto dansk?
Ja, Muuto er en dansk designvirksomhed og er præget af vedvarende æstetik, funktionalitet, håndværk og et ærligt udtryk. Muuto vil levere nye perspektiver på skandinavisk design med fremadskuede materialer, teknikker og dristig kreativ tænkning. Det store udvalg gør det muligt for enhver at finde et produkt, som passer ind i boligindretningen.

Hvad gør Muuto til et unikt brand?
Med udgangspunkt i Muuto’s skandinaviske rødder skaber Muuto funktionelle, gennemarbejdede stykker med en vedvarende æstetik og et ærligt udtryk. Før Muuto introducerer et nyt Muuto-design, vil Muuto være sikre på, at det tilføjer et nyt perspektiv, der bygger på en stærk arv, men i en moderne kontekst - på en eller anden måde forbedrer eller udfordrer det, der er blevet lavet før.

Hvor kan man købe Muuto interiør?
Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra Muuto hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Gå på opdagelse i udvalget af Muuto og find dit yndlings design.
Indkøbskurv