Eilersen

Eilersen er grundlagt tilbage i 1890 men siden da har virksomheden udviklet sig meget. Siden starten af Eilersen har grundprincipperne dog altid været de samme. Visionen for design firmaet er altid at skabe det bedste ud fra hvad der er muligt. Derudover er det at skabe den kvalitets sikre, unikke og ultimative polstring til alle sofaer og produkter. Vi er de stolte forhandlere alle de smukke møbler fra Eilersen. Se en lille del af de smukke møbler fra Eilersen nedenfor. Har du spørgsmål omkring Eilersen eller andet er du velkommen til at kontakte os her.  


EILERSEN - HISTORIEN BAG

Engang i et kongerige var der en ung mand, der var særligt god med sine hænder. Han vidste, trods hans unge alder, at han en dag skulle vise verden, hvad hans hænder faktisk var i stand til. Den unge mand hed Niels Eilersen, og boede i landsbyen Stensby i kongeriget Danmark.

Det er mange år siden, men trods den lange tidsperiode er det grundlæggende princip bag Eilersen møbelfabrik stadig det samme. Med en vision om at skabe den bedste, mest unikke og ultimative sofa, kombinerer Eilersen de bedste materialer med en stolt tradition for håndværk i alle produkterne.

En Eilersen sofa er skabt med udgangspunkt i 120 års erfaring, og Eilersen ved derfor også mere end de fleste, når det gælder fremstilling af sofaer.

EILERSEN SOFA


Generelt om Eilersen møbler kan nævnes kvalitet i verdensklasse og en kæmpe erfaring indenfor møbeldesign og produktion. En Eilersen sofa er bygget op på en massiv ramme af fyrretræ, der både sikrer fleksibilitet, letvægt og ekstrem holdbarhed. Fjedrene Eilersen sofaer er testet for at kunne modstå mere end 200.000 stød - helt uden at strække sig.

Det betyder at du kan sætte dig i din sofa fra Eilersen 18 gange hver dag de næste 30 år, uden at udseendet bliver påvirket.

Ligeledes er både skum, betræk, lynlåse og lim i en Eilersen sofa alt sammen testet og udvalgt med største omhyggelighed, der alt sammen sikrer en optimal komfort og en ufattelig lang holdbarhed.

VORES UDVALG AF EILERSEN SOFAER


Vi tilbyder et udvalg af Eilersen sofaer i flere forskellige farver, modeller og størrelser, så du kan finde det perfekte match til dit behov og din bolig.

Alle Eilersen sofa-modeller har hver deres unikke udtryk, og for at gøre din beslutning lettere, vil vi her kort skitsere, hvad tankerne bag nogle af de enkelte designs bære præg af.

Eilersen Baseline er en sofa, der har en ukompliceret elegance kombineret med rene linjer, der vil være det perfekte udgangspunkt for indretningen i din stue, mens Eilersen Cocoon er inspireret af silkeormens puppestadie, der sikrer at du kommer ud som en ny og afslappet udgave af dig selv.
Eilersen Playground er designet med fokus på et multifunktionelt møbel, der kan tilfredsstille behovet for både sofa og seng, mens Eilersen Tub en et orgie af dun, puder og skum, der vil føles som at sidde i en blød seng. Eilersen Tub sofa kommer desuden som sofamoduller, så du selv kan sammensætte din drømmesofa efter behov.

Her har du mulighed for at skabe din helt egen Eilersen hjørnesofa til den store stue, eller en lave en mindre sofa model med Eilersen chaiselong.

I udvalget finder du også andre skønne modeller som Streamline, Great Ash, Plano, Lift og Savanna. Med de mange forskellige designs og modeller, kan du finde alt fra den perfekte flydersofa, til en stilren og multifunktionel sofa til det moderne hjem. Husk at du kan vælge din Eilersen sofa i et kæmpe udvalg af farver indenfor stofbetræk og læder varianter.

Du kan læse meget mere om de enkelte modeller, når du klikker ind på varen. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til en Eilersen sofa.
Indkøbskurv