Eilersen

Eilersen er grundlagt tilbage i 1890, men siden da har virksomheden udviklet sig meget. Siden starten af Eilersen har grundprincipperne dog altid været de samme. Visionen for design firmaet er altid at skabe det bedste ud fra hvad der er muligt. Med fokus på funktionalitet, komfort og tidløst design har virksomheden skabt et stort udvalg af unikke og langtidsholdbare sofaer og møbler, der passer perfekt ind i ethvert hjem. Derudover er det at skabe den kvalitets sikre, unikke og ultimative polstring til alle sofaer og produkter. Vi er stolte forhandlere af alle de smukke møbler fra Eilersen. Udforsk vores sortiment af Eilersen sofaer og møbler her på siden og lad dig inspirere af deres klassiske og moderne stilarter, der passer perfekt ind i enhver boligindretning. Leder du efter en sofa med chaiselong, en lædersofa med chaiselong eller måske en kæmpe sofa? - Så ta et kig på siden her.
Har du spørgsmål omkring Eilersen eller andet er du velkommen til at kontakte os her.  

sofa med chaiselong, lædersofa med chaiselong, kæmpe sofa


EILERSEN - HISTORIEN BAG


Engang i et kongerige var der en ung mand, der var særligt god med sine hænder. Han vidste, trods hans unge alder, at han en dag skulle vise verden, hvad hans hænder faktisk var i stand til. Den unge mand hed Niels Eilersen, og boede i landsbyen Stensby i kongeriget Danmark.

Det er mange år siden, men trods den lange tidsperiode er det grundlæggende princip bag Eilersen møbelfabrik stadig det samme. Med en vision om at skabe den bedste, mest unikke og ultimative sofa, kombinerer Eilersen de bedste materialer med stolte traditioner for håndværk i alle produkterne.

En Eilersen sofa er skabt med udgangspunkt i 120 års erfaring, og Eilersen ved derfor også mere end de fleste, når det gælder fremstilling af sofaer.

EILERSEN SOFA


Generelt om Eilersen møbler kan nævnes kvalitet i verdensklasse og en kæmpe erfaring indenfor møbeldesign og produktion. Eilersen sofaerne er bygget op på en massiv ramme af fyrretræ, der både sikrer fleksibilitet, letvægt og ekstrem holdbarhed. Fjedrene Eilersen sofaer er testet for at kunne modstå mere end 200.000 stød - helt uden at strække sig.

Det betyder at du kan sætte dig i din sofa fra Eilersen 18 gange hver dag de næste 30 år, uden at udseendet bliver påvirket.

Ligeledes er både skum, betræk, lynlåse og lim i en Eilersen sofa alt sammen testet og udvalgt med største omhyggelighed, der alt sammen sikrer en optimal komfort og en ufattelig lang holdbarhed.

VORES UDVALG AF EILERSEN SOFAER


Vi tilbyder et udvalg af Eilersen sofaer i flere forskellige farver, modeller og størrelser, så du kan finde det perfekte match til dit behov og din bolig.

Alle Eilersen sofa-modeller har hver deres unikke udtryk, og for at gøre din beslutning lettere, vil vi her kort skitsere, hvad tankerne bag nogle af de enkelte designs bære præg af.

Eilersen Baseline er en sofa, der har en ukompliceret elegance kombineret med rene linjer, der vil være det perfekte udgangspunkt for indretningen i din stue, mens Eilersen Cocoon er inspireret af silkeormens puppestadie, der sikrer at du kommer ud som en ny og afslappet udgave af dig selv.
Eilersen Playground er designet med fokus på et multifunktionelt møbel, der kan tilfredsstille behovet for både sofa og seng, mens Eilersen Tub er et orgie af dun, puder og skum, der vil føles som at sidde i en blød seng. Eilersen Tub sofa kommer desuden som sofamoduller, så du selv kan sammensætte din drømmesofa efter behov.

Her har du mulighed for at skabe din helt egen Eilersen hjørnesofa til den store stue, eller en lave en mindre sofa model med Eilersen sofa med chaiselong.

I udvalget finder du også andre skønne modeller som Streamline, Great Ash, Plano, Lift og Savanna. Med de mange forskellige designs og modeller, kan du finde alt fra den perfekte flydersofa, til en stilren og multifunktionel sofa til det moderne hjem. Husk at du kan vælge din Eilersen sofa i et kæmpe udvalg af farver indenfor stofbetræk og læder varianter.

Kort om EilersenHvem er Jens Juul Eilersen?
Jens Juul Eilersen, der er født i 1938, er en af Danmark meget succesfulde autodidakte møbeldesignere. Han er chefdesigner hos det kendte møbelfirma Eilersen, hvis møbler bliver betragtet som moderne danske designklassikere. I dag er det Jens Juul Eilersens sønner, Nils og Anders, der står for at holde produktionsvirksomhederne i Danmark kørende. Trods dét at Jens Juul Eilersen ikke længere er ung, har han først tænkt sig at trække sig tilbage, når han fylder 90 i år 2028.

Hvad gør Eilersen til et unikt brand?
Det unikke ved Eilersen er måden hvorpå alle møbler har hver deres historie at fortælle. Møblerne har desuden også hver deres historie bag sig. Det unikke i produkterne kommer til udtryk, når man har besluttet sig for, hvilket produkt man vil have. Som køber af en Eilersen sofa, har du muligheden for at sætte dit eget præg på sofaen i form af at vælge lige det stof og den farve, som du ønsker, din sofa skal have.

Hvilken Eilersen sofa skal jeg vælge?
Det kan være vanskeligt og noget af en udfordring, når man skal vælge den helt rigtige sofa. Der er flere ting, der spiller ind, når man skal vælge en sofa. For eksempel er det værd at overveje, hvilken funktion sofaen skal have i hjemmet. Skal den kunne rumme hele familien? Hvilken farve skal den have, så den passer til resten af indretningen? Hvilket stof vil være bedst at vælge og skal det være af praktiske årsager eller fordi det bare skal være flot og behageligt? Skal det være en sofa med chaiselong eller en lædersofa med chaiselong eller måske en kæmpe sofa? Hvis du får brug for hjælp til valg af den rigtige sofa, så kontakt os gerne.

Hvor kan man købe Eilersen sofaer?
Du finder et flot udvalg af kvalitets møbler og kæmpe sofa fra Eilersen hos JacobsenPlus. Møblerne er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr. Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos JacobsenPlus efter købelovens regler. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Du kan læse meget mere om de enkelte modeller, når du klikker ind på varen. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til en Eilersen sofa.
Indkøbskurv