Andtradition

At fortælle historie uden ord, sådan forklarer Andtradition selv deres mange produkter. De er blandt andet kendte for Verner Pantons ikoniske Flowerpot og Topan lamper, som fås i et væld af farver samt den smukke Fly serie med loungemøbler fra Space Copenhagen samt de spændende lamper, stole og borde af den spanske designer Jaime Hayon. Se nedenfor et udpluk af deres brede sortiment, som inkluderer lamper, møbler, tæpper og brugskunst. Har du spørgsmål til Andtradition lamper eller møbler? Kontakt os venligst.


MERE OM ANDTRADITION


Historien bag &Tradition går ikke langt tilbage i tid.. Også alligevel. &Tradition blev etableret i 2010, men har trods den beskedne alder, formået at skabe designklassikere indenfor både lamper og møbler. Sortimentet dækker over alt fra møbler fra 1930’erne, og til nutidige klassiske skabt af anerkendte og internationale designere. &Tradition bygger bro mellem nyt og gammel ved at skabe interiør til hjemmet, der har en tidløs appel. En Andtradition lampe vil lyse dit hjem op i mange år, og ligesom det gør sig gældende med en Andtradition stol, sofa eller bord er det fremstillet ved at kombinere udsøgt håndværk med kreativt, former og nytænkning af materialer og deres anvendelse. Hos &Tradition er der respekt for de materialer der bruges, og produkterne i høj kvalitet er lavet til at holde.

&Tradition tilstræber tidløse designs, der er født ud af tradition og revolution. De ærer både gamle mestre, der var avancerede i deres tid, men byder også løbende velkommen til nye designere, der kan skabe ikoner fremover. Blandt nogle af de mest kendte designere hos &Tradition kan nævnes Verner Panton, Arne Jacobsen og Viggo Boesens og mange flere ikoniske designere, der har skabt mindst lige så ikoniske kreationer.

VORES UDVALG AF &TRADITION


Hos Jacobsen Plus finder du både genudgivelser af designikoner og nye fremtidige klassikere fra &Tradition. Udvalget spænder bredt fra Andtradition sofa, som Little Petra til Andtradition lampe, hvor især Verner Panton Flowerpot kan nævnes som en af de største klassikere. Hos Jacobsen Plus kan du finde et stort sortiment af Andtradition, så dit hjem kan prydes med smukt design, uanset om det er gennem en Andtradition stol eller Andtradition Objects, hvor du finder en lang række af spændende produkter til din bolig. Uanset typen, serien eller designeren bag, kan du være sikker på at få en lampe eller møbler i høj kvalitet og innovativt design.

ANDTRADITION LAMPER


Du finder hos os et bredt udvalg af Andtradition lamper. Andtradition har muligvis det bedste og bredeste udvalg af lamper i dansk design. Er du på udkig efter en Andtradition lampe, kan du med fordel rette blikket mod Verner Panton Flowerpot, Bellevue lampen af Arne Jacobsen, Copenhagen af Space Copenhagen eller Tripod af Hvidt & Mølgaard. Alle er de designklassiker, der vil stå smukt i alle boliger - ligesom resten af de simple, men spektakulære lamper fra Andtradition vil gøre det.  

MØBLER FRA ANDTRADITION


Klassikere indenfor møbler er bestemt også at finde hos Andtradition, både når det gælder stole, borde og sofaer. Et Andtradition bord, som In Between, kan både fås som sofabord og stort spisebord med plads til alle dine gæster. Andtradition sofabord er smukt og tidløst, findes i flere former, størrelser og materialer, der kan matche alle typer hjem. Du kan også lade tankerne flyde hen i en Andtradition lænestol eller finde de perfekte barstole eller en smuk bænk til entreen. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan og hvor du kan bruge dine Andtradition møbler. Hvilken der er din favorit lader vi være helt op til dig - uanset er du garanteret er smukt stykke håndværk i formidabelt design.
Indkøbskurv