Andtradition In Between

Hvis du ligesom os er vild med smukt trædesign, så er Andtradition In Between kollektionen måske noget for dig. Du kan herunder se møblerne, som spænder over alt fra spisestole, barstole og spiseborde. Materialerne som In Between kollektionen er lavet i tæller blandt andet finer, hvilket sammen med mulighederne for forskellige bearbejdelser af egetræ sikrer dig muligheden for et møbel med netop det udtryk, du bedst kan lide. In Between stolene kan fås både med og uden polstring, og bordene fås i forskellige størrelser. Du kan med andre ord finde møbler, der passer perfekt ind i din indretning. Gå på opdagelse i det flotte udvalg og find dine favorit møbler i det æstetiske sortiment.


Historien bag In Between


&Traditions vision er at skabe en mere bevidst, komfortabel og smuk verden. Med en passion for æstetisk design blev In Between, blandt mange kollektioner, skabt. In Between møblerne er lavet i kvalitetsrige materialer, der er skabt for at skabe glæde og gavn i mange år. Kollektionen bringer personer og steder sammen. Kollektionen kombinerer traditionelle materialer og teknikker med et tidløst skandinavisk design. In Between er designet med fokus på æstetik og funktionalitet. Designet er inspireret af skandinavisk minimalisme, hvilket betyder, at formen er enkel og ren, men stadig har en karakteristisk skandinavisk æstetik.

Æstetiske møbler til det moderne hjem


Kollektionen er lavet i materialer, der er nøje udvalgt for deres æstetiske og holdbare egenskaber. Træ og metal er de materialer, der bliver anvendt til møblerne. Materialerne er kombineret på en måde, der skaber et harmonisk og elegant udtryk. Træ giver et naturligt touch i indretningen og er med til at skabe en rolig atmosfære. Træ inviterer naturen indenfor og lader indretningen gå i ét med naturen udenfor.

In Between serien er perfekte møbler for dem, der ønsker at skabe et tidløst og elegant hjem med et skandinavisk touch. Kollektionen er et bevis på, at traditionelle materialer og teknikker kan kombineres med moderne design for at skabe noget unikt.Ofte stillede spørgsmål

Hvad indeholder &tradition In Between serien?

In Between serien indeholder spiseborde, barstole og spisebordsstole. Møblerne kan indgå i enhver form for indretning, idet de er moderne, enkle og elegante. Kollektionen er designet med fokus på æstetik og funktionalitet, inspireret af skandinavisk minimalisme.Hvilke materialer er &tradition In Between kollektionen lavet af?

Hos Jacobsen Plus finder du &tradition In Between møbler i metal, valnød og egetræ. Egetræs møblerne kan både fås i sortlakeret eg, hvidolieret og olieret eg, røget eg og olieret valnød. Nogle af møblerne kan tilmed fås i forskellige størrelser. Du kan derfor selv designe &tradition møblerne, så de passer perfekt ind i din boligindretning.

Indkøbskurv