Vitrineskabe

Vitrineskabe er smukke og elegante møbler, der kan tilføje stil og charme til ethvert hjem. Her på siden kan du se vores udvalg af smukke vitrineskabe i forskellige størrelser og farver. Se blandt andet de elegante vitrineskabe fra Lindebjerg Design og mange andre, når du går på opdagelse i vores udvalg af smukke glasskabe, så du kan finde det helt perfekte vitrineskab til dit hjem. Med et vitrineskab kan du opbevare dit yndlings porcelæn, service og pyntegenstande synligt, men det vil stadig stå sikkert beskyttet bag lågerne af glas. Et vitrineskab giver dig mulighed for at udstille dine smukke ting og skabe en flot visuel effekt i rummet samtidig med, at det beskytter dine ting. Udvalget rummer vitrineskabe i et væld af forskellige designs, så uanset om du er til stilrene og tidløse vitrineskabe eller unikke og moderne vitrineskabe, så kan du med garanti finde et, som du synes om i udvalget herunder. Gå på opdagelse, og find dit nye vitrineskab allerede i dag! Se udvalget herunder, eller kig ind i vores butik i Horsens og oplev vitrineskabene på nærmeste hold. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt perfekte vitrineskab til din bolig.


Smukke designer vitrineskabe

Vitrineskabe eller vitrine er skabe med låger af glas, og er ganske populære i mange danske hjem. Med et smukt vitrineskab, har du mulighed for at opbevare dit yndlings porcelæn, pyntegenstande, bøger og meget mere til synligt skue, men hvor det stadig er beskyttet bag glaslågerne.

Hos Jacobsen Plus finder du vitrineskabe i mange forskellige materialer, størrelser og udtryk fra kendte designer brands og du finder du blandt andet de flotte Lindebjerg vitrineskabe.

Vitrineskabe til alle indretninger


Med et stilfuldt vitrineskab får du den helt perfekte opbevaring, der vil præsentere dine ting på smukkeste vis. De sorte vitrineskabe er enkle og stilfulde, og vil derfor egne sig godt til den minimalistiske og rene indretningsstil. Det samme gør sig gældende med de elegante hvide vitrineskabe, hvor dine farverige pyntegenstande, planter og bøger virkelig kan komme til deres ret.

Elsker du den skandinaviske indretning, vil et yndefuldt træ vitrineskab måske være noget for dig. På siden finder du blandt andet AK 2780 Naver vitrineskab, som kan vælges i flere forskellige træsorter heriblandt eg, ask og valnød. Med det store udvalg af vitrineskabe i træ, kan du finde lige det vitrineskab, der passer bedst til resten af dine møbler i stuen eller køkkenet.

Er du til et simpelt, men eksklusivt look vil et Haze Ferm living vitrineskab tage sig godt ud hjemme hos dig. Det smukke metal vitrineskab kan eksempelvis bruges på badeværelset til opbevaring af cremer, parfumer og håndklæder eller i stuen til bordservice.

Stort eller lille vitrineskab


Vitrineskabe kommer i mange forskellige størrelser og varianter. Et fint lille vitrineskab er perfekt til gangen eller på badeværelset og de små vitrineskabe er samtidig et godt supplement til køkkenet med pladsmangel, hvor du her kan opbevare dine serveringsskåle, glas og tallerkner og frigive mere skabsplads i køkkenet.

Har du god plads i dit hjem kan du med fordel også vælge et lækkert stort vitrineskab, der giver dig en masse ekstra opbevaringsplads. Vil du gerne bevare mest mulig af din gulvplads, kan du hos Jacobsen Plus også finde et elegant væghængt vitrineskab, der vil pynte flot på væggen i både stuen og køkkenet.Gå på opdagelse i det store udvalg og find netop det vitrineskab du går og drømmer om allerede i dag!
Indkøbskurv