Andtradition lamper

Her kan du få et samlet overblik over alle Andtradition lamper. Se blandt andet de smukke Flowerpot lamper af Verner Panton eller den klassiske Bellevue serie af Arne Jacobsen eller lamper fra nyere designere som Jaime Hayon og Space Copenhagen. Er du i tvivl om lamper fra Andtradition, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er sikre på, at du i udvalget af Andtradition lamper, vil finde et perfekt match til netop din bolig og personlige indretning. Se udvalget af alle Andtradition lamper nedenfor.


MERE OM ANDTRADITION LAMPER


Håndværk møder kunst, når du går på opdagelse i sortimentet af Andtradition lamper. Med en Andtradition lampe kan du få en unik og spændende lampe, der smukt vil oplyse dit hjem. I en kombination af det klassiske og innovative, findes der Andtradition lamper der spænder bredt over tid. Kvaliteten og designet er altid i højsædet. &Tradition er et eksperimenterende brand, der hele tiden udvikler nye teknikker, for måden at skabe belysning og lamper på, og uanset om der er tale om en &tradition bordlampe, &tradition pendel eller en helt tredje lampe type, finder &Tradition konstant nye måder at kombinere funktion, materialer og former. En lampe fra &Tradition har et tidløs design, både i de gamle klassikere og nye ikoner. Forelsk dig i en &tradition gulvlampe, der kan stå som en skulptur i sig selv eller vælg en &tradition væglampe, hvor kun fantasien sætter grænser for placering og kombination.

VORES UDVALG AF &TRADITION LAMPER


Hos Jacobsen Plus findes et stort sortiment af lamper fra &Tradition. &Tradition har fremstillet ikoniske lamper, hvor Verner Panton Flowerpot, Bellevue AJ8 og Milk bordlampe blot kan nævnes som nogle få af disse. I sortimentet er der både nye kreationer og helt klassiske værker, hvor både gamle mestre æres, der var avancerede i deres tid, men der bydes også løbende velkommen til nye designere. Verner Panton og Arne Jacobsen er blandt de meget ikoniske designere og uanset om du vælger en AJ9 væglampe, en Topan VP6 pendel af Verner Panton eller en helt tredje lampe fra en af de to designere er du sikret en tidløs lampe, der aldrig vil gå af mode. Du finder også de nyere kreationer fra eksempelvis Space Copenhagen, Norm Architects og Jaime Hayon, der har skabt lamper som med garanti vil blive fremtidige klassikere. Gå på opdagelse i det store udvalg af Andtradition lamper, hvor der slås bro mellem nordiske traditioner og værdier af kunsthåndværk til moderne design.

VERNER PANTON FLOWERPOT


Den ikoniske FlowerPot serie er en klassikere uden lige. Designet af Verner Panton og produceret af Andtradition. Den ikoniske FlowerPot lampe blev designet i 1968, og i dag hører lampen under &Tradition, der løbende pifter den op med nye farver i tidens trend. Du kan både få din FlowerPot som bordlampe i forskellige varianter, eller vælge din FlowerPot som pendel, der vil hænge smukt over spisebord, køkken ø, såvel som i stuen eller gangen. Den blev designet i tiden med Flower Power bevægelsen, hvor Verner Panton formåede at fange ånden med netop FlowerPot serien.

De kan fås i et væld af smukke farver, så uanset om du er mest til en stilren sort, sprudlende karry gul eller dyb mørkegrøn kan du vælge din favorit i udvalget af FlowerPot. Er du på udkig efter en FlowerPot bordlampe er VP9, VP4 eller VP3, modellerne du skal gå efter. Den nye FlowerPot VP9 bordlampe, er en mindre FlowerPot uden ledning, der kan medbringes hvorhen du har lyst. Udenfor, på reolen eller steder hvor det er besværligt at trække en ledning.

Du finder også FlowerPot pendel som VP1, VP2 og VP7. Designet er selvfølgelig det samme, men størrelserne er forskellige. Er det en lille FlowerPot pendel du leder efter er VP1 perfekt, mens VP7 er den helt store model med en diameter på 50 cm. Perfekt over det store spisebord, hvor den vil give et udsøgt lys.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL EN ANDTRADITION LAMPE?


Har du spørgsmål til vores udvalg af Andtradition lamper, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på, at du bliver virkelig glad for din nye lampe fra Andtradition, og vi hjælper gerne med at finde den helt rette model til netop dig.
Indkøbskurv