Rum

Få inspiration til boligindretning af alle rum. På JacobsenPlus.dk finder du et stort udvalg af møbler og belysning, fra vores mere end 100 forskellige brands, til alle rum. Her har vi samlet de møbler, belysning, accessories m.m., vi mener du får brug for ved indretning af diverse rum i hjemmet. Uanset om det er køkkenet, soveværelset eller entreen, du mangler nyt interiør til, eller blot ønsker at blive inspireret, kan du gå på eventyr her nedenfor. Der er gode muligheder for indretning af små såvel som store rum, og møbler og tilbehør, der passer til alle størrelser af boliger. Find inspiration til kreativ indretning af børneværelset, ekstravagant indretning af stuen eller praktisk indretning i det lille køkken.


Indretning af stue og køkken

I udvalget finder du alle de nødvendige møbler til indretning af stuen - den store såvel som den lille stue. En stue kan have enormt mange funktioner, alt efter hvor i hjemmet den er placeret. De fleste stuer bruges som det centrale opholdsrum og i mange hjem bruges stuen også som gennemgangsrum og spisestue. Stuen er uden tvivl et af hjemmets mest brugte rum, og er samlingsstedet for familien.

Ligeledes gør det sig gældende med køkkenet. Flere og flere hjem har i dag køkken og stue i samme rum, og derfor er det også vigtigt, at du kan finde møbler og tilbehør, der vil give en rød tråd gennem indretningen.

Hos Jacobsen Plus finder du et stort udvalg af møbler og tilbehør til stuen såvel som køkkenet, så du bedst muligt kan indrette familiens samlingssted.

Inspiration til soveværelset


Soveværelset er det rum i hjemmet, hvor det er vigtigt at indretningen indbyder til afslapning. Søvn er en vigtig del af menneskers velvære, og derfor har vi samlet møbler og tilbehør til soveværelset, der vil skabe en rolig og tryg atmosfære.

Kreativt univers på børneværelset


Børneværelset er et rum, hvor der skal være plads til udfoldelse, kreativitet og leg. Vi har et stort udvalg af børnemøbler, børnelamper og pynt til børneværelset, der indbyder til mange hyggelige timer forældre og børn imellem. Uanset om det er til drengeværelset eller pigeværelset, finder du på siden med børnemøbler noget til enhver smag. Børneværelset må gerne have en sammenhængende indretning med resten af boligens rum. Med de søde og fine møbler og tilbehør fra samme kendte brands, som resten af produkterne, vil det ske helt naturligt.

Skab dit eget luksus badeværelse


Badeværelset er et rum vi bruger meget i dagligdagen, og det må gerne udstråle renlighed og ro. Vi har samlet et stort udvalg af smukke møbler og tilbehør til badeværelset, så du bedst muligt kan indrette dit rum. Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, kan du med dufte, fine detaljer og den rette indretning, skabe dit helt eget luksus rum.

Indretning dit kontor og entre med praktiske og flotte møbler


I kontoret er det væsentligt, at der skabes et godt arbejdsrum med plads til fordybelse og koncentration. Kontoret skal ikke blot være praktisk, men indretningen må også gerne medvirke til et kreativt univers, hvor der kan tænkes ud af boksen. Vi har et stort udvalg af kontormøbler i alle afskygninger - der er noget til både det store og lille kontor.

Entreen er et praktisk rum, hvor der skal være god opbevaring til sko, jakker, huer og handsker. Samtidig er det også første rum, der møder gæster og derfor må din personlige stil gerne skinne igennem allerede her. Med vores store udvalg af flotte opbevaringsløsninger til entreen, kan du indrette dit rum, så det byder gæster varmt velkommen allerede ved det første skridt ind i din bolig.Gå på opdagelse i det store udvalg, og find møbler og tilbehør til alle boligens rum online hos Jacobsen Plus.
Indkøbskurv