Børn

Da børn tilbringer meget tid på deres værelser, er det vigtigt, at de er indbydende og praktisk indrettet samtidig med, at de skal indeholde barnets yndlingsting og fordre kreativiteten.
Det er ikke nogen hemmelighed, at et børneværelse hurtigt kan fremstå kaotisk under brugen af legetøj. Derfor er det vigtigt, at det er nemt at få ryddet op både hurtigt og effektivt med gode børnemøbler - fx i en kasse under sengen.
Uanset hvilken stil du er til, finder du hos os alt fra Kaj Bojesen gyngestole og opbevaringskasser samt sengetøj fra Hay til junior sækkestole og Fatboys i lækre farver.
Tag derfor et kig på siden med vores udvalg af børnemøbler online og bliv inspireret til at skabe et unikt børneværelse med fokus på fantasi, leg og kreativ udfoldelse, så du er klar til at indrette dit barns værelse.


Indretning af børneværelse

Trænger børneværelserne til et indretningsmæssigt løft? Og føles det uoverskueligt at finde produkter og elementer, der vil gøre atmosfærer bedre? Hos JacobsenPlus er vi eksperter, når det kommer til alle former for indretning.

Derfor vil du her ikke blot finde lækre produkter - du vil også blive inspireret og få ideer til indretning af børneværelser. Vi ved, at man som forælder til mindre børn har en hel del indflydelse på indretningen og indholdet af børneværelset. Derfor omfatter vores produkter til børneværelset de samme kendte designere, som anvendes i hjemmets øvrige rum.

Vi mener nemlig, at børneværelset skal være lækkert og inspirerende, så der skabes en rød tråd i alle rum i hjemmet, men med børns præferencer og præmisser i fokus. Og så sker det jo også ofte at barnet tager legetøjet med ned i stuen.

Vi har derfor noget til enhver smag, og vi udvælger kun produkter af højeste kvalitet til vores sortiment. Så hvad end du er til de klassiske figurer fra Kaj Bojesen eller dansk design i form af 7'er stolen i en mindre udgave, vil du finde det på denne side. Vi ønsker at gøre det så overskueligt som muligt for dig at finde præcis dét, du (og dit barn) ønsker til børneværelset.Børnemøbler


Uanset om du er på jagt efter børneværelse inspiration til et drengeværelse, pigeværelse eller babyværelse er der her på siden noget til ethvert barn og forældre. Børnemøbler giver dit barn mulighed for at udfolde sig kreativt, hvor de kan sidde og tegne og male ved et børneskrivebord, eller invitere bamserne til teselskab på de fine børnestole.

De forskellige børnemøbler til børneværelse, som du finder her på siden, kommer fra kendte brands og designere som Ferm Living, EO og Arne Jacobsen og er dermed stilrene og fremstillet i høj kvalitet. Med disse børnemøbler er du garanteret et flot og klassisk design, som både du og dit barn begge vil få glæde af.

Et børneværelse er mere end bare et sted at sove; det er et sted, hvor børnene skal føle sig trygge, glade og stimulerede. Ved hjælp af børnemøbler, kan der skabes et kreativt og inspirerende børneværelse med: leg med farver, temaer og dekorationer, hyggekroge med små stole, læringsområde og deres egne kunstværker.

Børnemøbler er funktionelle møbler, som er med til at det perfekte børneværelse til dit barn - et hyggeligt projekt.Børnelamper


Børnelamper og belysning i et børneværelse hører sig selvfølgelig til. Udover at lamper på børneværelset skal medvirke til godt lys, er det også ekstra hyggeligt hvis lamperne er udformet i sjove figurer og motiver. Her på siden finder du lamper til børneværelset både som bordlampe og væglampe, udformet i skønne motiver som abe og dinosaur. De søde lamper, vil egne sig godt som eksempelvis natlampe til børn.Opbevaring til børneværelset


Til indretning af børneværelser, uanset om det er et stort eller lille børneværelse, er der behov for blandt andet opbevaring af legetøj og tøj på værelset. På siden finder du forskellige muligheder for opbevaring på børneværelse, lige fra praktiske kasser med hjul, som nemt kan flyttes, til et skab til børneværelset velegnet til tøjopbevaring af børnetøj.

Du finder ligeledes hylder til børneværelset, hvor der kan placeres pynt, bøger og bamser. Uanset om det er tøjopbevaring til børn, eller den mere generelle opbevaring til børneværelse du leder efter, finder du her mange forskellige muligheder af børnemøbler her på siden.Tilbehør og pynt til børneværelset


Som en del af indretning på et børneværelse hører sig selvfølgelig pynteting i alle afskygninger. Her på siden finder du alt fra spejl, puder og pynt til børneværelset, der vil bidrage til et kreativ og hyggeligt univers. Ved at indrette med pynteting til værelset skabes der et kreativt rum, hvor dit barn kan få mulighed for at udfolde sig. Puder til børneværelset kan bruges i sengen, men kan også sagtens tages med ned på gulvet, hvor der ofte bruges meget tid på leg.

Der findes ikke noget bedre end et kreativt børneværelse, hvor der kan bruges timevis på leg og samvær. Uanset om værelset er stort eller ej, vil også et tæppe til børneværelse være virkelig brugbart, da gulvet ofte bruges som legeplads.

Uanset hvilke ting til børneværelset du er på udkig efter, finder du her et stort udvalg, der med garanti vil pynte flot på dit barns værelse.Børnemøbler fra JacobsenPlus


Vi ønsker at give dig en god oplevelse på vores hjemmeside, og at inspirer dig til at finde de perfekte børnemøbler online. Derfor har vi samlet et stort udvalg af børnemøbler på denne side, så du nemt kan finde de rette børnemøbler til dit barns værelse. - Måske du endda finder alle møbler.

Du har 14 dages fuld returret, hvis du fortryder købet. Du kan derfor roligt bestille de forskellige børnemøbler online. Vi leverer møblerne ved køb over 1.500 kr.Ofte stillede spørgsmålHvorfor er børnemøbler vigtige for børneværelset?

Børnemøbler er vigtige, da de er specielt designet til børns behov og størrelse. De skaber en sikker og funktionel omgivelse, hvor børnene kan sove, lege, studere og udvikle sig. Derudover tilføjer farverige og inspirerende møbler en ekstra dimension til børneværelset og opmuntrer til kreativitet.Hvordan sikrer jeg mig, at børnemøblerne er sikre for mit barn?

For at sikre, at børnemøblerne er sikre for dit barn, skal du være opmærksom på kvaliteten af materialerne og konstruktionen. Tjek for skarpe kanter, små dele, der kan løsnes, og om møblerne er stabile. Køb børnemøbler fra pålidelige forhandlere, der overholder de gældende sikkerhedsstandarder.Hvordan kan jeg gøre børneværelset inspirerende og kreativt?

For at skabe et inspirerende og kreativt børneværelse kan du vælge farverige børnemøbler, der matcher barnets interesser og personlighed. Inddrag børnene i at dekorere deres værelse med kunstværker og dekorationer, der afspejler deres egne ideer og drømme. Skab også forskellige områder, hvor børnene kan udforske deres interesser, lære og lege.


Indkøbskurv